Guess Who canta foarte frumos, si exista adevar in versurile lui. El vorbeste despre viata. Si Puya canta misto, dar e mai mult pentru golani. Muzicile lui sunt mai golaneesti, deci il prefer pe Guess Who. Fiecare cu parerile lor
, dar nu-l insulta
De acord
Aşa omule, fii dur! dă tot ce poţi!
L-am vazut deja pe Copilul de Aur (sau ma rog, alt manelist) cantand Ave Maria la Acces Direct, asa ca da, mi-l pot imagina.
Buna
Nu cred
...dar mi-l pot imagina pe vecinu' de la patru cum si-ar pune budigaii in cap si ar striga de la balcon : "Am budigai pe cap...cool story bro b-) "
Trust me is real, asta umbla vara cu bocanci de iarna.
Sper ca te-am ajutat
Guess Who canta foarte frumos, si exista adevar in versurile lui. El vorbeste despre viata. Si Puya canta misto, dar e mai mult pentru golani. Muzicile lui sunt mai golaneesti, deci il prefer pe Guess Who. Fiecare cu parerile lor
, dar nu-l insulta
Si visu' meu nu are limite, viata mea,
Zboara peste tot gandeste limpede, inima mea,
Ma indruma dupa cum imi pun in minte, toate gandurile, salam tza.
Sa fac, viata mea, totul ca la carte, sa rup randurile, de regheton tza.
Ar fi o idee. Dar nu l-as vedea pe Guess Who in ipostaze gen, mancat'as. Doar pe Guta in gen, "yoO, numa Yoo", ca oricum numa' la el se gandeste.
Or cantat la ziua mea numa manele... cred ca mel aia: dau cu banii cad cu tona nu pot sa-i duc nici cu fandroma
Miau! Oi fi eu o pisica nebunatica, daaaaaaaa... nu mii pot imagina pa astia doi cantand manele
Cred ca intrebarea trebuie pusa asa:Vi-l imagina-ti pe Puya sau Guess Who cantand house-uri?
LOL
LisaJulie întreabă: