| Klaryssa a întrebat:

Voua vi s-a mai intamplat sa aratati jenant in fata unui prfesor important? Mie da! Eram la ora de mate si profa (directoarea mare) intarzia.Eu si o prietena (bff) ne prosteam si am vrut sa dansam Gangam Style.Ne-am dus in fata la catedra si am inceput sa dansam Gangam Style pe telefonul unui coleg.In toiul dansului profa a intrat.Am ramas cu totii incremeniti, amandoua eram ca porodicul... Dupa ce ne-a tinut o morala serioasa, s-a sunat de iesire si toti colegii ne-au multumit pentru ca am oprit ora de mate! rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| jungle26 a răspuns:

Si noua!
Eram in ora de romana si, tot asa, profa intarzia.Am inceput sa spunem povesti de groaza in spatele clasei.Si un coleg si-a dat ochi peste cap.Toti am inceput sa tipam(arata ca Blody Merry), iar chiar cand urlam mai tare a intrat profa.Ne-a tinut morala vreo 30 de minute si am facut ore 5 minute.happy

| Klaryssa explică (pentru jungle26):

Taaareee! In sfarsit o clasa rebela laughing! Cum v-ati simtit? Pe mine ma bufnea un ras nebun, cu greu m-am abtinut! laughing

| jungle26 a răspuns (pentru Klaryssa):

Cei mai "cuminti si responsabili" din clasa (vreo 3) au implorat-o pe profa sa ne ierte.Tot spuneau:
"Ne pare rau, a fost o mare greseala.Va rugam iertati-ne.Nu vom mai face asa ceva niciodata..."
Insa noi, cei "normali", ne abtineam cu greu din ras.
Dupa ce a plecat profa am inceput sa radem, toata pauza.happy

25 răspunsuri:
| Ashadow a răspuns:

Eu m-am trezit zbierand la cutare cand intra profa de engleza pe usa.

Răspuns utilizator avertizat
| 00AName00 a răspuns:

Vreau si eu asa colegi!cryingcryingcrying.

P.S.:Mie nu mi s-a intamplat asta.

P.S.S.:Nutella.

| Klaryssa explică (pentru 00AName00):

Intarata-i! P.S : Finetti

| 00AName00 a răspuns (pentru Klaryssa):

Nu ii iert niciodata!

P.S.:Milka

| Klaryssa explică (pentru 00AName00):

Nu sa ii ierti, corupe-i la rele!
P.S tongueoiana
staiii...noi ce facem? Adica eu te invat de rau si dupa istorisim deserturi? ciudaat rolling on the floor

| 00AName00 a răspuns (pentru Klaryssa):

Pentru mine nu.

P.S.:Oreo.

| CuteCurly a răspuns:

Cu mine! laughing

| Klaryssa explică (pentru CuteCurly):

Bine poate nu Bff... poate doar prietene laughing

| CuteCurly a răspuns (pentru Klaryssa):

Exact laughing

| FlyJack a răspuns:

Interesant... Nu cred ca mi s-a intamplat laughing Dar nu v-a facut nimic?

| Klaryssa explică (pentru FlyJack):

Pai daca prin nimic vrei sa zici ca nu ne-a certat....pai a zis ca se va face o noua sedinta cu parintii, ca daca continuam asa o sa fie consecinte, ca ne da 3(eu i-am zis cam asa „ Pai daca vreti sa ne dati 3 cine va opreste?" si ne-a dat nota respectiva), dupa a mai zis ca toti profesorii se plang de noi 2 asa ca ea i-a spus „Spuneti-va ceva ce nu stim!" bla bla bla! Cam atat. Povesti de adormit copii, sunt cea mai buna la invatatura dintre toate cele 5 clase a 6a, nu ma poate exmatricula asa ca nu ma panichez tongue

| adriancraiescu a răspuns:

Si la noi prin clasa a 4-a s-au batut si a facut invatatoarea morala toata ora laughing...

| Klaryssa explică (pentru adriancraiescu):

Scuze dar asta nu e palpitantwinking

| TeodoriciTeo a răspuns:

Nu vrei sa vezi clasa noastra! Si noi suntem cei mai rai din scoala si si de noi se vorbeste in sala profesorala laughing...O data n-am facut de loc o ora din cauza ca aproape toti eram cu picioarele pe banci laughing...

| Klaryssa explică (pentru TeodoriciTeo):

Frrrraaaateee! Sunteti maaarfaaa! Ce taaaree! :O

| TeodoriciTeo a răspuns (pentru Klaryssa):

Dar la noi in clasa avem de toate! Suntem 23 si nimeni nu-i cuminte! 3 dintre noi sunt cei mai rai copii din scoala, vreo 5 amuzanti (printre care colegii mei zic ca si eu), alti 10 rai da crapa pamantul si vreo 5 prostii clasei(si la invatatura si la prosti de prosti laughing )

| Klaryssa explică (pentru TeodoriciTeo):

La ce scoala din ce oras faci parte? Daca esti din Cluj, acolo ma si mut laughing

| Andreimv a răspuns:

Mie da stiti fenomenul harlem shake ei bine la ora de geografie cu niste colegi eram la catedra. Unul a bagat pe telefon harle shake si am inceput sa dansez ma prefaceam ca fac sex cu catedra cum e dansul stiti si intra proful incepand sa rada m-a intrebat: ce faci acolo? Eubig grinansez vreti si dumnea voastra? S a zis treci mai repede la loc!

| Klaryssa explică (pentru Andreimv):

Si clasa mea a avut de-a face cu fenomenl Harlem Shake laughing Tot la ora de mate am venit prgatiti sa nu dam testul si ne-am adus masti, eu am pus melodia si cand a intrat profa toti eram turbati.Toti pe mese, pe scaune dar pe mine m-a certat cel mai rau... Dansam pe catedra laughing Dar macar nu am dat testul laughing

| cutecurly69 a răspuns:

Bff zici ha? Si mie mi s-a intamplat exact la fel, Clarissa cate avem in comun. Bff ha?

Întrebări similare