Si noua!
Eram in ora de romana si, tot asa, profa intarzia.Am inceput sa spunem povesti de groaza in spatele clasei.Si un coleg si-a dat ochi peste cap.Toti am inceput sa tipam(arata ca Blody Merry), iar chiar cand urlam mai tare a intrat profa.Ne-a tinut morala vreo 30 de minute si am facut ore 5 minute.
Cei mai "cuminti si responsabili" din clasa (vreo 3) au implorat-o pe profa sa ne ierte.Tot spuneau:
"Ne pare rau, a fost o mare greseala.Va rugam iertati-ne.Nu vom mai face asa ceva niciodata..."
Insa noi, cei "normali", ne abtineam cu greu din ras.
Dupa ce a plecat profa am inceput sa radem, toata pauza.
Pai daca prin nimic vrei sa zici ca nu ne-a certat....pai a zis ca se va face o noua sedinta cu parintii, ca daca continuam asa o sa fie consecinte, ca ne da 3(eu i-am zis cam asa „ Pai daca vreti sa ne dati 3 cine va opreste?" si ne-a dat nota respectiva), dupa a mai zis ca toti profesorii se plang de noi 2 asa ca ea i-a spus „Spuneti-va ceva ce nu stim!" bla bla bla! Cam atat. Povesti de adormit copii, sunt cea mai buna la invatatura dintre toate cele 5 clase a 6a, nu ma poate exmatricula asa ca nu ma panichez
Si la noi prin clasa a 4-a s-au batut si a facut invatatoarea morala toata ora
...
Scuze dar asta nu e palpitant
Nu vrei sa vezi clasa noastra! Si noi suntem cei mai rai din scoala si si de noi se vorbeste in sala profesorala
...O data n-am facut de loc o ora din cauza ca aproape toti eram cu picioarele pe banci
...
Frrrraaaateee! Sunteti maaarfaaa! Ce taaaree! :O
Dar la noi in clasa avem de toate! Suntem 23 si nimeni nu-i cuminte! 3 dintre noi sunt cei mai rai copii din scoala, vreo 5 amuzanti (printre care colegii mei zic ca si eu), alti 10 rai da crapa pamantul si vreo 5 prostii clasei(si la invatatura si la prosti de prosti
)
La ce scoala din ce oras faci parte? Daca esti din Cluj, acolo ma si mut
Mie da stiti fenomenul harlem shake ei bine la ora de geografie cu niste colegi eram la catedra. Unul a bagat pe telefon harle shake si am inceput sa dansez ma prefaceam ca fac sex cu catedra cum e dansul stiti si intra proful incepand sa rada m-a intrebat: ce faci acolo? Eu
ansez vreti si dumnea voastra? S a zis treci mai repede la loc!
Bff zici ha? Si mie mi s-a intamplat exact la fel, Clarissa cate avem in comun. Bff ha?
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: