Ursuliko, lasa ca ti-l trimitem noi pe "nu stiu d' astea", ca si asa ne-am saturat de el.
Sau punem cate un euro de la fiecare si te aducem acasa cu avionul (dar sa te dezbraci si sa pui blana in valiza, ca cine stie).
Ursulica, draga, cu parere de rau trebuie sa te anunt, ca "nu stiu d' astea" e luat deja: http://www.click.ro/......1771.html. Asta e... Ai si alte alternative?
P. S. nu-i asa ca e un dulce?
@pisoias: Saptamana ce vine nu mai am timp de hibernare si musai trebuie sa ma expedieze cineva, eu nu stiu sa ma impachetez![]()
Vreau sa ma ofer cadou nasosului care zice mereu "nu stiu eu de-astea"
)
@Lora: Trebuie sa schimbi leii in coroane si mai trebuie sa platesti si la kil.Iti convine?
Te-as face eu posta.pardon, as suporta eu cheltuielile postale. Sun la vreun submarin sa te astept pe faleza Dunarii?
Nu cred ca problema ar fi expeditorul (cred ca ai gasi vreunul care sa te expedieze) cit cu destinatarul. Cred ca depinde enorm de mult unde vrei sa ajungi, cui vrei sa i te faci cadou.![]()
![]()
Da...Pregateste o cutie maaare, hartie pentru cadou si neaparat o funda mare si rosie, apoi suna-l pe Mosu si spune-i dorinta ta.Reusita garantata. Dar cu hibernatul cum ramane?
Te duci tu singură la uşa respectivului, costumată în cadou. Dacă nu, te expediez eu, doar să'mi plătească respectivul taxele poştale, că de, e criză, nici de covrigi fără gaură nu mai sunt bani.
Vezi ce inseamna sa pleci din tara? Pierzi unele notiuni legate de expresii si semnificatiile lor.
Sa-ti explic, smechero mica! Vrei sa te daruiesti... te mananca blana cred!
E simplu, daca iubesti!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: