| Nimeni20192018 a întrebat:

Am inteles ca pot sa aplic pentru Loteria Vizelor chiar de nu am Bac (Stirile ProTv) dar trebuie sa am doi ani vechime in munca! Este adevarat?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Scrie bizon aici că Ambasada e obligaă să îți răspundă la telefon. Bizon bate câmpii și dezinformează. Ambasada nu este obligată să răspundă la telefon și să dea informații care se găsesc deja afișate pe situl lor.

| Bizon95 a răspuns:

Https://ro.usembassy.gov/ro/programul-loteria-vizelor-dv-2021/
nu gasesc conditiile, imi e si lene sa caut, dar ar trebui sa fie, adica in afara de studii, undeva ar trebui sa fie si limite de varsta, adica imi inchipui ca la 11 ani nu poti sa aplici, nici la 99...

asa ca, DA TELEFON LA AMBASADA, NU AI NIMIC DE PIERDUT... ambasada e in Romania, si au obligatia sa raspunda la intrebari despre state

| TheGentleman a răspuns:

Ia-ți gândul de la SUA fără studii!

Ca să obții viză trebuie să le demonstrezi că ești om de treabă, bine intenționat, că ai cu ce te întreține, că ți-ai găsit job.

Acolo nu există ajutoare sociale, ajutoare de șomaj sau salariu minim. Ori ca să trăiești decent îți trebuie o slujbă (sau mai multe) bine plătite. Fără studii, no chance!

Chiar zilele trecute a fost în mass-media cazul unei soprane renumite care după ce nu și-a mai putut plăti taxele a ajuns pe străzi.

Așa că ține-te de școală, arată că ești om de ispravă și vei putea emigra fără probleme

| Demidol a răspuns:

Gresit!
Minimum 12 clase terminate inseamna bacalaureatul promovat.
https://www.mediafax.ro/......i-18424241
Cerinta noua

Ambasada SUA atrage atentia asupra unei noi cerinte pentru programul DV-2021, de a include numarul pasaportului solicitantului principal, tara care l-a emis si data de expirare. Aceasta cerinta se refera doar la solicitantul principal si nu la dependentii acestuia. Participantii care nu vor include datele pasaportului vor fi descalificati.
https://www.avocatnet.ro/......p-azi.html

| Gizăz a răspuns (pentru Demidol):

12 clase promovate nu inseamna Bac. De unde ai scos-o? Diploma de 12 clase e separata de aia de Bac. Poti avea liceul terminat si fara Bacalaureat.