| darkhell217 a întrebat:

As dori sa fac o excursie...ca sa zic asa, vreau sa merg cu bicicleta 180km, 90/zi(o noapte sa dorm, iar apoi sa ma intorc inca 90)deci 90km dus 90km intors, intrebarea e:credeti ca as rezista?(am mai facut odata 120km intr un singur drum...
Ms!

6 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

E foarte greu, si fara antrenament e si mai greu. Afara din oras bate vantul foarte tare, ca sa nu mai zic cat de periculos este sa tot vajaie masinile cu 90-100 km/h pe langa tine. Pentru asta ar trebui sa tii constant un ritm de 15 km/h pentru vreo 6 ore. Totusi ar fi mai usor daca ai avea o semicursa, si nu un mountainbike.
Succeswinking

| RS4 a răspuns:

Daca zici ca ai mai facut 120 sigur poti face 90, apoi o noapte de somn si iar 90! si nu uita : cauciucuri bine umflate, rezistenta mai mica, haine cat mai mulate si bicicleta intr-o stare tehnica buna! daca e cursiera sigur nu vei avea probleme cu distanta. Eu mergeam mai demult un drum de 30 km, pana la tara, stateam pe acolo 1 ora-2, veneam inapoi si apoi ma mai plimbam prin oras-parc! si asta cu un mountain bike! excursie placuta, sigur vei reusi! baftaa!

| RS4 a răspuns:

Da, mountain-bikeul nu prea e pentru distante lungi, eu am acum unul dar facut pentru strada, cu cauciucuri Scwalbe Big Apple dar si acestea sunt cam late (2.50) dar oricum te ajuta pe asfalt fata de cele cu crampoane pentru pamant (downhill)! daca vrei sa ramai la mountain bike iti recomand astfel de cauciucuri de asfalt, gasesti la orice magazin, nici nu simti cum mergi cu ele, dai 2-3 pedale si mergi nu te opresc ca si cele de munte cu crampoane pe ele! eu merg doar oras si imprejurimi, nu fac distante mari, nici nu am cu cine, dar cauciucurile te ajuta mult daca sunt de asfalt! baftaa!

| darkhell217 explică:

Mersi,pai am mountain bike si eu,e o bivicleta grea,nust daca mai gasesti ca asta e ceva destul de unic, mai mult e de munte, dar spre ca o sa reusesc cu ea

| darkhell217 explică:

Http://photos1.hi5.com/0068/224/380/ZuN5Fc224380-02.jpg

asta e bicicleta, e mai veche poza, sper sa se vada cat de cat