|

Buna! Imi spuneti va rog cum sunt repartizate locurile in avion...In dependenta de clasa sau ...cum? Am cumparat un bilet econom Chisinau-Moscow si vreau sa stiu cum se repartizeaza locurile. Vreau la geam

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cand mergi pe la aeroport ti se da o hartiutza pe ea va scrie numarul locului tau si va trebui sa te asezi pe scaunul cu numarul indicat pe biletel.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai, in general companiile aeriene ocupa locurile in avion in ordinea in care au fost cumparate biletele. din cate stiu eu, daca exista aceasta posibilitate, cand cumperi biletul poti sa ceri un loc la geam/la culoar, in functie de preferinte si de locurile ramase libere. exprimarea preferintei catre un loc la geam trebuie facuta inainte de emiterea biletului. daca tu deja ai cumparat biletul si esti repartizata la mijloc sau la culoar (in functie de tipul aeronavei) nu vei putea sa stai la geam decat daca exista alte locuri libere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu cum e la alte companii dar la Wizz Air te pui pe ce loc vrei, adica unde gasesti liber

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand ajungi al aeroport va trebui sa faci check-in.Acolo vei primi biletul de avion cu numarul locului. Te va intreba daca doresti la geam, asta mai ales daca ajungi printre primii(ai grija sa fii cu 2 ore inainte de plecarea avionului). Daca litera ce va urma numarul locului va fi A sau F, vei sta la fereastra. E adevarat ca exista mai multe clase, dar diferenta conteaza la meniu.La cei de clase superioare, meniul e mai complex, mai multe bauturi.Si se trage o perdea care separa clasele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, la chek-in (unde predai bagajele)vei primi un bilet pe care va fi scris locul adica numarul. daca vrei poti schimba locul cu o persoana care e de acord sa schimbe dar nu schimba si biletul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează