|

Bună,peste cateva zile o sa plec cu avionul in America(denver) la rudele mele si imi este frică de avion de incidente, turbulente...etc,ce ar trebui sa pun in bagaje. Fundă!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand nu te panica, avionul este cel mai sigur mijloc de transport. Eu iti recomand sa ai in bagaj neaparat medicamente de greata, de rau de miscare. eu de exemplu am luat Cocculine este bun pentru raul de avion dar poti sa iei si Metroclopramid-asta in cazul in care o sa-ti fie greata/rau. Si eu cand am fost cu avionul am intampinat turbulente si a fost destul de naspa pentru ca trebuie sa stai pe scaun, sa fii legat cu centura dar totul a trecut cu bine. Tinand cont ca mergi in America adica o sa stai dstul de mult in avion, ia-ti o revista, o carte interesanta, niste integrame pentru ca sa nu te plictisesti. O sa poti asculta si muzica(fa-ti un playlist relaxant) dupa ce se termina decolarea. Drum bun!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nimic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai indicat ar fi substante chimice periculoase droguri arme etc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai, ce te indeamna pe tine inima, aia pui. trusa de prim ajutor, apa, ceva mancare la pachet. etc, te descurci tuwinking!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează