| SayMyName1 a întrebat:

Buna seara, TPU!
Am si eu nevoie de putin ajutor.

Deci...
Eu as vrea foarte mult sa merg la vara in Canada, mai exact in Montréal, la matusa mea. Cum nu ma pricep mai deloc la bilete, viza, etc... va rog sa imi spuneti si mie daca imi pot indeplini visul.

Am 16 ani, sunt din Iasi. Mdap, doar 16, dar la vara fac 17. Nu vine nimeni cu mine si am auzit ca poti ruga pe un reprezentant de la firma/ personal din aeroport sa vine cu tine sau cv. Dar cum functioneaza toate astea? Adica parintii ma lasa si acolo la aeroport vine cineva dupa mine. Mi-ar trebui un bilet dus-intors (cautati va rog niste bilete mai ieftine, vedeti ce gasiti si ziceti-mi si mie va rog, btw as dori sa stau 1-3 luni).

Dau funda pentru persoana care s-a interesat cel mai mult si stie cum e atunci cand vrei sa mergi in strainatate ca sa ti vezi familia.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să poți ieși singur din țară, minor ai nevoie de acordul părinților exprimat în scris și legalizat la notar și tradus în engleză, pe care să îl ai asupra ta.
Bilete găsești pe situri specializate ca www.vola.ro.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, o sa plătești extra pentru ca echipajele din avion sa îți fie însoțitori și pentru însoțitori în cadrul aeroportului.

Bilete poți cauta singurel... Ca e mare netul.