| Ciumica a întrebat:

Buna seara, TPU! Imi puteti spune numeroase monumente pe care as putea sa le vizitez in Egipt? Excluzand Piramidele din Giza, Marele Sfinx, Templele Abu Simbel, Piramida in trepte a lui Djoser etc.

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Sunt foarte multe de vizitat si observ ca tu ai ocazia, eu iubesc egiptul antic, si as da orice sa pot sa vizitez si eu egiptul.
Poti sa vizitezi pe langa cele spuse de tine si :
- muzeul egiptean
- khan al-khalili
- biblioteca alexandria
- templu oracolului din oaza siwa
- valea regilor
- insula philae
- uriasul complex karnak din luxor
- manastirea sf. ecaterina
- muntele sinai
- si daca ai ocazia, scufundari in marea rosie.

| Ciumica explică (pentru LaLaura):

Foarte interesant, mai ales Manastirea sf. Eaterina, Biblioteca Alexandria... par monumente romanesti cu aceate nume.
Eu, de fapt, sunt un "aventurier" caruia ii place sa calatoreasca in diverse tari: Franta, Spania, Italia, Marea Britanie... Vara asta am fost in Germania si Danemarca, Foarte frumoase tari. Acum vreau sa merg in Egipt iarna, deoarece am auzit ca este o vreme perfecta pentru calatorii pe acest timp. Vara care o sa urmeze voi vizita Turcia si daca o sa avansez cu cursurile de japoneza voi vizita Japonia. Mai trebuie sa invat la scrierea si citirea in hiragana si katakana.
Sper ca imi va fi de folos raspunsul tau.
O zi buna!

| LaLaura a răspuns (pentru Ciumica):

E super ca poti sa calatoresti, te invidiez un pic big grin, mai ales ca o sa pleci in egipt si ca eu iubesc sa fotografiez natura si inca nu am sansa de a pleca intr-o "expeditie fotografica".
Iti doresc sa faci ce ti-ai propus si la cat mai multe tari de vizitat.
O seara buna.

| Ciumica explică (pentru LaLaura):

Totusi, presupun, nu stii cat de obositor poate fi sa te pregatesti pentru astfel de calatorii sad Mai ales ca eu trebuie sa studiez cultura lor, cum o sa calatoresc, cat timp trebuie sa imi rezerv in acea tara si bani pentru cheltuielile pe care le voi face, cazare la hoteluri... trebuie pregatite din timp. Dar reusesc sa ajung cu bine si multumit in tara mea. Multumesc pentru urarile tale.

| LaLaura a răspuns (pentru Ciumica):

Da stiu cum e, si o calatorie este foarte obositoare, dar ramai cu amintiri placute, o viata avem, de ce sa nu calatorim sa vedem lucruri noi si minunate.

6 răspunsuri:
| Otto2014 a răspuns:

Pai ce ai spus tu nu-i bine?

| Ciumica explică (pentru Otto2014):

Da, e bine ce am spus.