Buna ziua. Eu locuiesc in Creta(freelancer). Pt o perioada de 2-3 luni, recomand insula Creta – este aproape de mare oriunde ai fi, iar optiunile sunt destul de variate.
Preturile la chirii depind f. mult de perioada in care vrei sa vii. In plin sezon (iunie-septembrie), chiriile sunt considerabil mai mari. In extra sezon, o camera la hotel de 2-3 stele pe luna costa de obicei intre 350 si 800 euro, in functie de zona sau oras.
Iti recomand orasele Chania sau Rethymno pentru o experienta unica si acces usor la plaje. Daca preferi ceva mai "salbatic", fara aglomeratia turistilor, poti cauta locuinte in sudul insulei / Plakia.
Din ce am vazut, Grecia continentala nu e la fel de potrivita pentru un sejur de 2-3 luni, mai ales daca vrei sa fii aproape de mare si sa ai parte de atmosfera specifica insulelor. Parakalo
Mulțumesc frumos! Extrem de util răspunsul tău!
Ce sa faci in Grecia ai bani? Nu gasesti locuri ieftine, si in special pe termen lung 2 3 luni trebuie sa ai bani nu glumă, daca vrei sa vizitezi Grecia 2 saptamini e ok dar 2, 3 luni gindeste te ca nu gasesti nicaieri in hotel cazare pe termen atit de lung, iar ca sa iti inchiriezi apartament te ruineaza nu ai bani, dar de ce vrei sa satai 3 luni in Grecia? Ca daca nu ai serviciu acolo la ce te duci? O saptamana este suficient o vacanta nu ai nevoie de 3 luni, in conditiile in care nu ai bani, sa iti dea parintii tai si atunci poti sa stai si un an in Grecia este treaba ta dar tu cauti locatii nuufoarte scumpe, da in gara de nord dormi pe banca este gratis, aveti unii paie in loc de creier tarîțe.
Parintii mei sunt morti dragii de ei, da am bani, m-am pensionat recent si vreau sa imi traiesc a doua tinerete. De ce am o vaga banuiala ca acest forum este destinat doar tinerilor under 30?
Stai linistita, ai dar din prima peste frustratul de serviciu. Asta scrie tuturor.
Sfat, airbnb, zona mai putin turistica, nu pe insule
Multumesc frumos!
Poti sa fii convinsa, nu doar banuiala, ca acest site are in mare proportie tineri under 30. Din cei cativa care au mai mult, cam 10% sunt mai imaturi decat cei under 30. Iar acest user, Cristi... da numai raspunsuri tampite si totusi este tolerat pe site. Altii au fost blocati pentru mult mai putin. Eu astept sa fiu blocat pentru adevarul crud plesnit in fata moderatorilor, adminstratorilor si infumuratilor cu vechi state.
Vad ca ti s-au dat sfaturi in legatura cu cazarea. Macar stii ce vrei sa faci cu viata ta. Succes!
Ce înseamnă "m-am gândit să locuiesc în Grecia 2-3 luni"? Adică vrei o vacanță de 3 luni în Grecia, sau ai de gând să muncești acolo?
Doar sa locuiesc 3 luni.
Dacă nu cauți oportunități de muncă, atunci poți să stai și în zone mai puțin populate/turistice unde chiriile sunt mult mai mici. Din câte știu, peninsula Peloponez este una dintre zonele mai ieftine.
Pentru un buget mai mic, caută cazare în stațiuni mai puțin turistice sau în afara sezonului de vârf (iunie sau septembrie sunt bune), iar Halkidiki și Thassos sunt cele mai bune opțiuni pentru o vacanță lungă aproape de mare, fără să dai o avere
España întreabă:
Cricricris întreabă: