|

Cat de dificil este sa obtii viza pentru SUA?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dificil nu pot spune ci mai mult ciudat. Nu gasesc nicio logica in modul in care americanii dau viza. Eu am luat-o foarte uor pe 10 ani fara intrebari, fara prea multe discutii. Dar o data cu noi 80 % din oameni au fost refuzati De ce nu pot sa-ti spun. Cumnata mea este medic de familie si nu a primit viza.
Interviurile se programeaza prin intermediul call-center-ului, NU prin Sectia Consulara. Pentru a face o programare, se fac urmatorii pasi :
1.Mergeti la orice sucursala a Bancii Transilvania, platiti taxa de solicitare de 131 dolari SUA si cumparati un cod PIN de 11 dolari SUA. Nota – codul PIN se activeaza în urmatoarea zi lucratoare dupa ora 13:00.
2.Pentru programarea interviului sunati centrul de programari la numerele 0800-88-8472 sau 021-202-9999 între orele 8:00 si 18:00 de luni pâna vineri.
3.Solicitantii sau rudele acestora aflati în Statele Unite pot suna la numarul 1-866-461-0239, între orele 8:00 si 18:00 (ora locala a României), de luni pâna vineri, pentru a face o programare la interviu. Taxa pentru codul PIN va fi achitata prin telefon cu ajutorul cardului de credit.
4. Spuneti operatorului codul PIN atunci când vi se cere.
5. Un singur cod PIN este valabil pentru programarea a maxim cinci persoane apartinând aceleiasi familii si care locuiesc la aceesi adresa.
Anumiti solicitanti se califica pentru programul drop-box, prin care pot solicita viza fara a se prezenta la interviu. Persoanele eligibile sunt

■Cele cu vârsta peste 80 de ani inclusiv; sau
■Minorii cu vârsta sub 14 ani neîmpliniti ai caror parinti au vize valabile si au calatorit anterior în SUA.
În majoritatea situatiilor ofiterul consular decide asupra acordarii vizei la finalul interviului. Daca solicitantul se califica pentru viza, atunci pasaportul cu viza vor fi gata în urmatoarea zi lucratoare. Daca nu se califica, atunci pasaportul este înapoiat imediat dupa interviu împreuna cu o scrisoare care explica temeiul legal al refuzului. În unele cazuri...2005 - 2086 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa stii, incearca si ne spui si noua bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Http://209. 85. 135. 132/search? q=cache:l53IzWbOD6QJ::///......clnk&gl=ro
aveti aici totul despre subiect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Foarte greu frate am deja 4 refuzuri si ma pregatesc sa merg din nou la Ambasada sa mai incerc o data. Poate de data asta o fi cu noroc avand in vedere ca acum 2 ani am luat 2 refuzuri si de suparare am vizitat MEXICUL

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează