|

Cine a fost la parcul de distractii Mirabilandia din Italia? Ziceti-mi si mie cum este...

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

N-am fost inca, dar excursia este planuita pentru vara asta.multi prieteni mi-au spus ca este spectaculos.
uite si situl, astfel te convingi singurica http://www.mirabilandia.it/

6 răspunsuri:
| a răspuns:

A fost o prietena si mi-a spus ca e foarte mare. Zicea ca nu-ti ajunge doua zile sa-l vezi pe tot. Dar e foarte frumos si sunt tot felul de carusele. A zis ca e putin cam scump sa intri, dar cu biletul poti sa te dai in cate carusele vrei, toata ziua.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare, am fost la Mirabilandia in 2008 si in 2009 si cu siguranta voi face o vizita de 2 zile si anul asta la inceputul lunii august.
Mirabilandia e greu de descris in cuvinte, sunt atractii pentru toate varstele, toate gusturile, din toate doar 3 sunt extreme (katum, ispeed si discoveri). In plus sunt spectacole de sarituri in apa de la 27m, spectacole musicale, spectacole de acorbatii cu masini, motociclete, camioane (Scoala de politie), cinema 4D (va las sa-l descoperiti singuri).
Biletul la Mirabilandia costa in jur de 30eur, e valabil 2 zile, dar credeti-ma ca merita 30eur doar pentru spectacolul Scoala de politie, ce sa mai vb de celelalte atractii. In cele 2 zile poti sa mergi la orice spectacol si poti sa te dai pe oricare din instalatii de cate ori vrei fara sa mai achiti nimic in plus.
Toate spectacolele au cate 4-5 reprezentatii pe zi in general din 2 in 2 ore, iar succesiunea lor e atat de ametitoate incat nu stii de la care la care sa mai mergi.
Atractiile extreme sunt foarte spectaculoare, nu le recomand celor slabi de inger, eu m-am dat pe Discoveri (un fel de catapulta) si pe Katul care e un roller coaster foarte spectaculos si infricosator in acelasi timp. Anul trecut s-a inaugurat si Ispeed care e un fel de roller coaster mult mai rapid si pe care va spun sincer ca mi-a fost frica sa ma dau (poate anul asta imi fac curaj si va spun cum a fost).
Printre celelalte atractii mai sunt:
- Roata Motta (roata panoramica) de pe care se vede intreg parcul, marea Adriatica si imprejurimile orasului Ravena;
- tunelul groazei care ar fi mai bine sa-l descoperiti singuri;
- Reset - un joc foarte spectaculos in care primesti un pistol cu laser si trebuie sa acumulezi cat mai multe puncte;
- spectacolul de lasere - care e doar o data pe zi de la ora 22. 30 parca si care e ceva cu totul spectaculos;
- Rio Bravo - in care faci un fel de rafting pe un rau foarte involburat, iar pe parcurs treci prin tot felul de cascade, caderi de apa, toate astea intr-un...2005 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mirific, o nebunie pentru toate varstele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mirific,o nebunie pentru toate varstele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost eu de 3 ori. E foarte mare si foarte distractiv iti recomand sa mergi de altfel biletul costa 30 euro de persoana iar a doua zi poti intrat gratuit ca iti pun ei o bratara la iesire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează