|

Cine poate sa-mi spuna mai multe despre statiunea Nisipurile de aur. Voi pleca acolo in cateva zile si vreau mai multe informatii.La hotel Shipka a stat cineva? cum e?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Unchiul meu a fost de curand la nisipuri si a stat chiar la shipka. Mi-a zis ca nu a fost multumit, hotelul era vechi si mobilierul de asemenea, apa de la piscina rece si personalul cam rautacios. fundita?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da sa stii ca in poze e ceva si in realitate e altceva.Eu doar ti-am raspuns la intrebare, daca iei in serios raspunsul meu bine, daca nu iarasi bine.Eu nu ti-am spus sa nu te duci, faci cum vrei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nisipurile de Aur este cea mai faimoasa statiune din Bulgaria. Se afla la 18 km de Varna, intr-o zona protejata, ce ofera una din cele mai bune plaje din Europa. Plaja are 3. 5 km lungime si o latime de 100 m, acoperita cu cel mai fin nisip auriu. O veche legenda povesteste cum piratii au ascuns aici o comoara imensa de aur, dar pamantul i-a pedepsit si a transformat aurul in nisip.
Nisipurile de Aur, Golden Sands, Bulgaria Nisipurile de Aur, Golden Sands, Bulgaria Nisipurile de Aur, Golden Sands, Bulgaria Nisipurile de Aur, Golden Sands, Bulgaria

Statiunea are o istorie de peste 50 de ani si pune la dispozitia turistilor aproximativ 70 de hoteluri de diferite categorii de la 2 la 5 stele. Cele mai multe dintre acestea sunt construite sau renovate de curand si nu sunt in niciun fel inferioare hotelurilor din tarile cele mai dezvoltate ale lumii. Majoritatea dispun de centre SPA cu piscina cu apa minerala benefica pentru mentinerea sanatatii sau pentru infrumusetare. Chair daca cel mai activ sezon este vara – din mai pana in octombrie – factorii naturali (aerul curat, climatul bland, apa de mare si izvoarele minerale) contribuie la o activitate continua tot timpul anului. Veti descoperi de asemenea in toata statiunea restaurante ce va ofera specialitati din bucataria bulgareasca, dar si din bucataria internationala, iar restaurantele mai mici de pe plaja sunt recunoscute pentru specialitatile din peste oferite.

Daca sunteti o fire sportiva si aveti nevoie de odihna activa, atunci Nisipurile de Aur este ceea ce va doriti! Ski pe apa, surfing si multe alte tipuri de sporturi pe apa va sunt oferite in aceasta statiune. Printre cele mai interesante activitati pentru iubitorii de astfel de sporturi le gasiti tot aici: cel mai mare centru de scufundari („Padi") sau cel mai mare Aqua Park de pe coasta Marii Negre. Portul de iahturi ce ofera peste 100 de locuri de ancorare este un punct de atractie pentru toti turistii.

In Nisipurile de Aur veti putea gasi si numeroase...2006 - 2108 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am fost la acel hotel dar am fost in statiune! Pot zice ca e foarte curat, oamenii sunt politicosi iar mancarea buna! Sunt foarte multi romani asa ca iti poti face prieteni.happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O sa iti fure masina, treaba ta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nisipurile de aur adica nessebari(satul nisipurile de aur) sau golden sands (statiunea nisipurile de aur )
golden sands este prin varna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o sa fure ici o masina.
e curat pe acolo am fost 4 zile la hotel de 4 stele si mancam ce vream puteai sa iei de la baruri suc, apa, ect. avea butoiu cu vin si bere pe acolo sunt hotelurile pe malul marii si sunt misto hotelurile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ms tuturor pentru raspunsurihappy
@ cristianorudi7 - nici o grija ca nu plec cu masinatongue
iar pentru 'baiatul cu unchiul care a fost la acest hotel ...hmm din poze nu prea pare el vechi... dar oricum sper sa fie ok

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează