si de ce acte ai nevoie ca sa iti faci pasaport?
si de ce acte ai nevoie ca sa iti faci pasaport? 

Pasaportul se poate face in toate zilele lucratoare. 
Conform HG nr.94/2006, cu modificările ulterioare, citez:
"ART.5.(1) Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple se depun personal de cãtre solicitanţi, însoţite de urmãtoarele documente:
a) cartea de identitate, cartea de identitate provizorie sau, dupã caz, buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate, în original şi în fotocopie. Cartea de identitate provizorie trebuie însoţitã de certificatul de naştere, în original şi în fotocopie;
b) dovada achitãrii taxelor şi tarifelor de emitere a paşaportului, precum şi, dupã caz, a tarifului suplimentar pentru eliberarea paşaportului simplu în regim de urgenţã prevãzut de lege, completate pe numele titularului, în original;
c) paşaportul anterior, dacã acesta existã." Numai bine!

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Sincer si eu mi-l fac maine nu stiu sigur de ce acte ai nevoie da stiu sigur ca nu poti sa-l faci in weekend
					Nu  intreba  de  pe net ...Ca nici  eu  nu  stiu, is  prea mica si  nici nu am intrebat  parintii, apropo stiu  ca   ti'l   faci cand  vrei    cand  esti mare  si   ...Parinti pentru ce sunt? Nu  sa  te invete? Trebuie  sa te invete TPU'u?   Pai  intreaba  parintii decat   sa  astepti  sa iti  rasounda  cineva, nu  vezi   ca  astia nu  iti  zic  ca vor fundita?
  decat   sa  astepti  sa iti  rasounda  cineva, nu  vezi   ca  astia nu  iti  zic  ca vor fundita?

Marlene123 întreabă:
goejoy întreabă: