| AlexDorinel a întrebat:

Cum e orasul New Delhi din India?

Eu ma uit pe net și pare un oraș destul de bogat în comparație cu restul Indiei, dar unii prieteni îmi zic ca de fapt nu arata asa în realitate și ca aia trăiesc cu 5 euro pe zi.

Cum e pana la urma?

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

E saracie mare acolo, traiesc poate cu mai putin de 5 Euro pe zi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

UNII da, traiesc cu 5 EUR pe zi. Nu de alta, dar si la noi daca stai intr-o cocioaba fara utilitati si mai bagi cate o masa de la cantina saracilor, cu 5 EUR pe zi te descurci sa mai iei cate o bere si sa pui o boarfa de la SH pe tine...

| relian a răspuns:

Cum sa fie, ca la tigani laughing care cum apuca.De fapt indienii astia cam la fel pricedeaza si pe unde se duc,zic asta din ce am vazut,am fost in aptm de indieni unde pur si simplu cadeai jos,mureai,nu puteai sa mai respiri de putoarea aia a lor de aromele alea idioate ce le au,dar nu-i suficient,mai imput si holurile cladirii,astia nici nau nevoie de arme au deja arma asta puturoasa laughing
La fel cand si conduc masini,ei merg pe dea dreptu,peste trotuare,nu mai stau sa ocoleasca,sa o ia pe unde trebuie.
Am fost la un magazin de asta de indieni,bine n-am stat mult sa nu mi se faca rau,aia vind si ceva produse din astea romanesti,europene de aia ma dusei,vad o parcare, aia stau prost si la capitolu asta cu parcari, deci vad o parcare libera si cand sa intru unia cu un mercedes, era plini cu indieni, au trecut peste borduri, au intrai ei in parcare direct din strada laughing dar nu pe unde ar fi trebuit.Mau vazut si radeau ca prostii, zic e ok stiu ca asa se circula prin India, care cum apuca.

Răspuns utilizator avertizat
| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru AlexDorinel):

?
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/%C8%9Aigani
Citește, te rog, acest articol. Cum să fie țiganii jumătate egipteni dacă ei au venit din India, au străbătut Persia și Turcia (unde există și azi comunități mari de țigani) și abia apoi au ajuns în Europa. Da, e adevărat că unii au decis să o ia mai la sud și au ajuns în Egipt. Dar de unde naiba ai dedus tu că țiganii subt "jumatate egipteni"? Ne dai și o sursă, să te credem?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Vezi că, într-adevăr, europenii au confundat la un moment dat țiganii cu egiptenii. Pe asta nu o neg. Diferite surse timpurii confundă țiganii cu egiptenii. Dar asta nu înseamnă că ei sunt semi-egipteni, măi, Dorinele!

| Lukasssz a răspuns:

E ca la draci, nu te sfatuiesc sa vizitezi orasu

| Yuoia a răspuns:

Cu 5 €/zi poti trai bine sau rau. Depinde care sunt preturile. Dar, la ei "alta cultura" ierarhizata, cum irir spune @Niciunnumedeutilizator.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

În India (ca și în Europa medievală), toată societatea e strict ierarhizată. Există unii cu firme în Anglia care câștigă miliarde de euro și există oameni săraci, care abia au bani de o pâine și, deseori, copiii sunt trimiși la muncă. Partea și mai proastă e că toată distracția asta se moștenește; dacă tatăl tău avea firmă de 20 de miliarde de dolari, ai și tu firmă. Dacă era un lăptar sărac, te faci și tu lăptar sărac. Bineînțeles că ce-ai văzut tu arată partea bogată a orașului, doar nu era să se facă de râs, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lul dude, cand e vorba de India, majoritatea populatiei e saraca... RAU, sunt multumiti daca nu fac foamea in fiecare zi, NU conteaza orasul, iar din cate vad SUNT CONSTIENTI de rahatul asta... google maps nu arata decat RAHATUL "bun" din orasul ala