| hashe86 a întrebat:

Destinatii turistice in transilvania sau imprejurimi?!
weekend-ul acesta doresc sa merg intr-o drumetie de 2 zile cu niste prieteni, daca se va putea chiar cu cortul, undeva apropiat de sibiu(aici locuiesc) si ne e este foarte greu sa gasim un loc care sa merite(sunt atat de multe) insa nu cunoastem conditiile, caile de acces, cazari. asa ca va rog cei care ati experimentat o astfel de excursie, sa-mi dati niste idei, date despre un loc unde v-ati simtit bine.
multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| cucubauuu a răspuns:

Incearca platoul Padis...

8 răspunsuri:
| pepe a răspuns:

Dacă vreţi in Transilvania, mai bine veniţi în Maramureş pe Valea Izei - Mara, Deseşti, Ocna Şugatag, e mult mai frumos şi maramureşenii sunt oameni foarte primitori.

daniela
| daniela a răspuns:

Sighisoara, sibiu, alba Iulia, corunt (ceramica de corunt) pestera scarisoara si pestera ursilor etc

| GreenSky a răspuns:

Puteati sa mergeti saptamana trecuta la festivalul de la sighisoara...am prieteni din sibiu care au fost cu cortul acolo si s-au distrat de minune...
Aproape de Sibiu ar fi Balea Lac... e superb acolo...mai ales cu cortul.
Distractie placuta!

| Psihoyounger a răspuns:

In zona sibiului? Puteti merge in padurile din dumbraveni, la sighisoara... ocna sibiului... e frumos peste tot!

Bafta!


Psihoyounger

Stefan
| Stefan a răspuns:

Aproapede Sibiu poti sa mergi la Paltinis statiune situata în Muntii Cindrel.

| hashe86 explică:

Nu chiar in jurul sibiului, ca acestea le putem vedea si intr-o zi.
ma gandeam undeva la munte, unde se poate si campa.nu foarte aproape de sibiu, suficient cat sa ne ajunga 2 zile. maramuresul are nevoie de mai mult decat un weekend.
multumesc pentru raspunsurile de pana acum. dar mai astept. ceva mai putin cunoscut eventual, dar pe care l-ati incercat si v-a placut.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu as merge in Fagaras. Mergi pana la Balea Cascada sau Balea Lac... De la Balea Cascada ai traseu, pe jos de vreo 3 ore pana la lac... sau posibilitatea de a lua telecabina... Iar de la lac... Poti urca la Lacul Capra si campati acolo. Faci 30-45 de minute pana la lacul Capra... Daca va straduiti putin puteti ajunge chiar si pana pe varful Negoiu... Sa va luati cam tot ce va trebuie ca nu mai gasiti mare lucru la lac... Iar mai sus... spre negoiu nu gasesti nici o cabana, nici nimic... Doar un refugiu (la Caltun) sub negoiu...
Distractie placuta!

| Calinnebunul a răspuns:

Iti recomand bisericile sasesti din transilvania. Eu am fost prima data cu un tur prin www.tbtours.ro iar apoi am mers inca odata la cele care nu erau incluse in tur cu masina mica si familia.