Eu locuiesc in bucuresti si da 4 ani consecutiv am fost in timpul facultatii la jegalia in practica agricola iar smbata mergeam in Calarasi ca sa ne distram un pic si sa inchiriem o camera de hotel sa facem baie.
Eu locuiesc in Barlad dar am fost in Calarasi de multe ori, am o cumnata si o nepoata acolo, imi place orasul.
Spania...si "da" am fost in calarasi... e frumos dar sarac...in locuri de munca...am o matusa care sta acolo...si mereu se plange ca nu are de munca...
Brasov. Am fost prin Calarasi cand eram mai mica. dar nu mai stiu cum este
Mi-ar placea sa mai merg
by daii
Braila.
Am fost in calarasi, ba chiar am locuit acolo aprox. 1 saptamana , mi-a parut frumos mai ales ca era bâlci.
Buna! Eu sunt din Fetesti (destul de aproape de tine). Nu am fost pana acum in Calarasi, dar am auzit ca este un oras frumos
Sunt din bucuresti sa continuii lista
) - Sa traiesti
... dar pot spune cu draga inima ca jumate din viata mi-a petrecut-o in calarasi :X :X de acolo sunt parintii mamei mele...am verii acolo, fratele meu este insurat acolo , prietenii ft ft multi...:X :X ...siiii...
am terminat liceul (cl. a - XIa si a -XII a ) in "chimie" -"Banulescu" :X:X :X... iubesc la nebunie acest oras :X :X ...este mic intr-adevar.si mai "sarac"... dar are bogatiile lui
:X ...aaa...si
vreau sa cumpar un ap in zona "orizont" sau "5 calarasi"
. multi pupici pentru "calarasi" :X:X:X:X:X
Eu sunt din gradistea jud giurgiu! aproape de bucuresti, si aici mi-as dori sa raman!
Hai sa stric eu lista cu "sa traiesti" si iti zic ca sunt din Buhusi, jud Bacau in cazul in care nu ai auzit de el.
Si te dai mare? vezi ca http://www.bucatarul.com iti ofera retete culinare de pe meleagurile tale...
P. S. Ploiesti, sa traiesti!
Eu sunt din Oltenita jud. Calarasi si am fost prin Clarasi la olimiade si concursuri. E un oras dragut si destul de curat dar nu ma atrage in mod deosebit
Pai ca sa zic sincer nu am fost prin calarasi.de locuit locuiesc si eu prin Breaza-Prahova.
auran întreabă: