| Byankaa66 a întrebat:

Funda! A mers cineva la noi la mare in perioada iulie-august la mare la noi dar fara sa rezervati camera la hotel, pensiune sau altcv din timp? practic te cazezi cand ajungi. Anul acesta m am gandit sa ma cazez la unul din oamenii care stau pe marginea drumului pt cazare (am inteles ca stau si prin gara) in speranta ca voi gasi mult mai ieftin decat pe site urile de turism, credeti ca este o idee buna? Am sanse sa gasesc camera la pret bun?

Răspuns Câştigător
| Helpmeforfree a răspuns:

Ai 100 de sanse.
Eu cam tot asa stau, si sunt oferte super ok, la un pret bun.Si e e cel mai bun e ca nu e hotel, ci ap.cu buc., baie, camere living happy

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu am incercat niciodata, dar din povestile altora stiu ca va trebui sa te multumesti cu ce gasesti. In sezon e foarte greu sa gasesti la un hotel sau la o pensiune, poti cauta si peste 8 ore, cu bagajele dupa tine, prin soare. daca vrei sa te cazezi la cei care stau in gara, vei gasi cu siguranta. Preturile sunt un pic mai mici decat la pensiuni, insa conditiile sunt de obicei destul de proaste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vrei la "particulari" care te agata prin gari sau pe marginea soselei ai mari sanse sa ii gasesti la fata locului. Dar sa nu te astepti la cine stie ce comfort. In majoritatea cazurilor imparti cu proprietarul un apartament vechi si inghesuit

| Jassmina a răspuns:

Este foarte riscant sa mergi fara rezervare.
Nepoata mea a luat gazda din gara, un tip care de fapt era intermediar si a trebuit sa plateasca pe 1 saptamana inainte. Cand a ajuns la locatie, era dezgustatoare locuinta, in noaptea aia au dormit acolo, pentru ca aveau si un copil cu ei si erau obositi, dar a doua zi au plecat si nu si-au recuperat nici banii, pentru ca intermediarul le-a dat doar jumatate din bani la cei care inchiriau.
Sfatul meu este sa-ti cauti din timp bilete la hotel, sau pensiune pentru ca la gazda, risti sa iei teapa.

| regis a răspuns (pentru Jassmina):

Aici nu este vorba de risc, ci de prostie. Daca esti suficient de bou/vaca incat sa ii platesti unui intermediar cazarea pentru o saptamana, fara a vedea conditiile, chiar nu poti spune ca ai avut ghinion.

| Anonim a răspuns (pentru Jassmina):

Asadar,nepoata ta a facut o plata in avans pentru o saptamana unui aurolac gasit in gara, fara ca in prealabil sa fi vazut locuinta.Ma ierti, Gretta, dar pe nepoata ta nu prea o duce capul!

| mihai69 a răspuns:

Avantajul prețului mic oferit de „particulari" este compensat cu vârf și îndesat de faptul că păcălești statul și comunitatea locală de taxele legale și pe deasupra, neavând niciun document care să ateste plata serviciului de cazare, nu te poți adresa autorităților în caz că nu ți se oferă exact ceea ce ți s-a promis când ți s-a încasat suma.
Deci NU recomand această formă de cazare de niciun fel; poți spera să găsești locuri la pensiuni (sunt destule acum, dar uneori și astea sunt pline, în special în week-end-uri), sau în complexurile de apartamente în regim hotelier (aparthoteluri).
Cel mai bine e să cauți totuși cu câteva zile înainte măcar pe internet și tot acolo să te informezi și despre condițiile oferite de către unitățile de cazare unde vei mai găsi locuri libere. Recomand cu încredere folosirea sait-urilor www.tripadvisor.com / www.booking.com / amfostacolo.ro
Baftă!