| Alëxąndŕą a întrebat:

Heeeyyy...

Vreau sa-mi impartasiti experientele voastre la Mare si in ce statiune va place sa va duceti happy

Eu una aleg Vama, desi nu e pentru toata lumea happy.

Răspuns Câştigător
| dadine a răspuns:

2 mai si navodari, liniste, calm, poti sa te destrabalezi unde vrei, conteaza sa te simti bine happy, plaja curata, oamenii mai chill, pentru ca nu ai nevoie cand ajungi la mare sa te-ntepi in cine stie ce gasesti pe plaja sau sa ai de-a face cu oameni care-si arata prostia de cand deschid gura.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De obicei aleg Mamaia

| ASASINIS a răspuns:

Eu unu am fost la Costinesti in fiecare an si suntltumit... m-am distrat incredibil cu prieteni... am baut am fost in cluburi am f***t si a fost criminal mai ales anul asta! Distractie placuta la mare!

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru ASASINIS):

Esti un adevarat smecher ca te lauzi ca ai f***t

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru ASASINIS):

Eu pana acum nu am fost decat in Mamaia, Eforie Nord, Costinesti si Saturn. Acum sa iti spun parerea mea despre fiecare: in Mamaia nu imi placea deloc plaja intr-o parte a statiunii pentru ca era plina de scoici si nu prea puteai calca pe acolo, iar in alta parte a statiunii mi-a placut mult apa pentru ca trebuia sa mergi destul de mult ca sa fie adanca. Privind partea buna a lucrurilor, statiunea este mare, curata si ai unde sa te distrezi... Despre Eforie Nord nu pot spune ca am avut neplaceri, e o statiune linistita, insa nu sunt atat de multe locuri in care poti merge seara. Despre Costinesti, desi am stat putin, pot spune ca e o statiune foarte aglomerata, plina de gunoaie din cauza unora care nu nimeresc cosul, iar despre Saturn pot spune ca e o statiune foaaarte mica, linistita, dar nu m-as mai duce acolo laughing

| neutrino a răspuns:

Eu prefer Mamaia, dar dau o fuga si pana in Vama.

| blaablaablaaa a răspuns:

Buna, eu stau fix langa Mamaia, deci dupa mine daca ai vrea un loc unde sa te plimbi si sa te distrezi prin cluburi, fite si alte lucruri, Mamaia e baza.
Dar daca vrei sa te imbeti, droghezi, sau multe si multe nebunii, Vama e alegerea.