| Mary0905 a întrebat:

Vreau sa va întreb ceva in legătura cu zborul cu avionul pe lunga durata (gen 15-16 ore)

O sa merg in Septembrie in Maldive și am câteva întrebări legate de zbor (am mai fost cu avionul de 2 ori dar mi-e puțin frica de un zbor așa de lung, gen sa nu se întâmple ceva)1. Cât durează zborul București - Maldive

2. Merg cu compania flydubai, dacă ati fost sau aveți informații despre aceasta companie sa îmi spune-ți (cum sunt serviciile și cum arată in interior)

3. Și ultima intrebare este dacă sunt posibilități sa fie depresualizari?


Dau fundița Pt cel mai detaliat răspuns!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De vreo 20 de ani incoace, zbor aproape anual Romania-Australia si sunt in general 20-25 de ore de zbor (fara timpul de asteptare dintre escale), cu 2 sau 3 escale, deci stiu foarte bine cum sunt zborurile transoceanice de lunga durata.

in principiu, in atatea sute de ore de zbor, nu mi s-a intamplat sa se depresurizeze nimic si este extremd e putin probabil sa se intample asta.
Cea se poate intampla mai frecvent este sa aiba turbulente avionul si sa te zguduie mai tare, iar atunci trebuie sa stai la locul tau, cu centura de siguranta legala.
In rest, chiar nu se va intampla nimic anormal, atacuri teroriste nu prea sunt pe rutele astea, deci, nimic de speriat sau anormal.

Zborul este de 11-12 ore cu Qatar, o linie aeriana absolut superba, cu aeronave noi si cu o gramada de stewardeze romance pe liniile lor.

1 răspuns:
andreia67
| andreia67 a răspuns:

1. Bucuresti-Dubai 4h45min (aproximativ), zbor direct.
Dubai-Male (Maldive) 8h15min (aproximativ), zbor direct.
2. Nu stiu. Pentru ruta Dubai-Male banuiesc ca sunt avioane mari, lung-curier. Dar chestiile astea le poti afla cand rezervi biletele.
3. Sanse extrem de mici. Daca te referi la turbulente alea le poti prinde si pe un zbor intern de 35 de minute si sunt perfect normale. Deci, cum ti-e norocul.