|

Hey, TPU! As vrea sa va stiu parerea! In data de 3 iunie vai pleca intr-o exursie de doua zile cu clasa. Vom vizita cetatea Sarmisegetuza, salina de la Turda, la castelul Corvinilor(Hunedoara) si probabil la la Alba Iulia. Vom calatori 25 copii intr-un autocar pentru 48 de persoane. Autocarul are 3 stele si este dotat cu TV, aer conditionat, incalzire, radio. Vom sta la o pensiune de trei margarete, langa Deva pentru ca de acolo vom putea ajunge mai repede la Orastie, unde se afla Sarmisegetuza. Va rog sa imi spuneti ce parere aveti. Daca ati vizitat din intamplare locurile unde vom merge, da rog sa imi spuneti cum vi s-a parut. Dau funda si vot! Multumesc!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu locuiesc langa Deva si cunosc zonele de care vorbesti. De asemenea, am fost si la Alba-Iulia si la salina de la Turda. Nu e un traseu foarte lung, deci 2 zile cred ca sunt suficiente. La Ulpia Traiana Sarmizegetusa nu prea mai aveti ce vedea, adica a ramas foarte putin. In schimb, daca ati avea timp, puteti merge la Sarmizegetusa Regia, unde aveti si un peisaj deosebit. In rest, Castelul Corvinilor e impresionant, atat prin povestea lui, cat si prin amplitudine. Eu zic sa opriti mai mult in Deva, pentru a putea urca pe cetate, cu telegondola. Alba-Iulia e un oras frumos, cetatea trebuie vazuta. Despre salina de la Turda cred ca nu mai are rost sa vorbim, caci e moderna, vei vedea acolo un oras in miniatura. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Totusi, de unde esti?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salina Turda e fenomenala...e superb acolo!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu am fost dar o ruda de-a mea da a facut cateva poze si mi le-a aratat si mie sunt tare frumoase locurile mai ales autocarul tauwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,eu am vizitat vara trecuta Castelul Corvinilor, cetatea Deva, Sarmisegetuza.A fost super.Mi-a placut mult! Iti doresc excursie placuta si sa te bucuri din plin de ea.Iti va fi cu atit mai interesant cu cat sunteti mai multi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dayana...cred ca o sa iti placa! la salina e superb! in plus au si jocuri,te poti da cu barca acolo in salina,au "linghispir"laughing e acolo unde s`a filmat videoclipul lui connecter cu tipa aia de era ele militarelaughing pnm...iar la sarmisegetuza e frumos, o gramada de drepte, acolo s`a filmat videoclipul la alta melodielaughing e frumosbig grin sigut o sa iti placa! distractie placuta! sa imi lasi un pm daca ti-a placutlaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu am fost la cetatea Sarmisegetuza, nici la castelul Corvinilor din Hunedoara, dar în schimb am fost la Alba Iulia şi la salina de la Turda. La salină e foarte frumos, merită să mergi acolo pentru că ai de văzut multe lucruri. Dacă vrei mai multe informaţii poţi intra aici : http://www.salinaturda.eu/ Distracţie plăcută!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează