| KSD a întrebat:

La ce se refera cardul de imbarcare daca am efectuat un check in online pentru un zbor cu avionul? adica biletul cu numele zborului? ca cica sunt doua chestii,biletul si cardul de imbarcare? mai pe scurt, mi-am facut check in online. vreau doar sa stiu ce acte sa am la mine sa prezint acolo fara sa stau cu stresul ca am uitat ceva ce trebuia sa am la mine happy merci

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Așa e - biletul e una, boarding pass-ul (tichetul de îmbarcare) e cu totul altceva. Tipărește-le pe ambele și ia-le cu tine; deși ești înregistrat în sistem unele companii țin cu tot dinadinsul să ai aceste hârtii (repet și subliniez: HÂRTII! nu fișiere pe tabletă sau telefon etc.) asupra ta. Altfel, de exemplu, BlueAir te mai taxează cu niște bănuți la aeroport... posibil și alții, dar numai despre ăștia cunosc sigur că o fac.

| dannyel86 a răspuns:

Din cate stiu eu, compania de zbor iti trimite niste date pe adresa de mail. Acele informatii trebuie printate si prezentate la aeroport. Poate nu iti vor trebui amandoua, dar de ce sa risti? Tot ce primesti pe mail de la ei sa ai scos pe hartie, in caz ca ti se cer, sa le pot arata la imbarcare. Zbor placut!