|

Puteti sa imi sugerati un site unde pot sa gasesc harta cu indicatii spre anumite obiective turistice in judetul Sibiu? Am incercat de exemplu sa caut spre Balea Lac, insa imi da nume de strada, nu al obiectivului in sine. Va multumesc! O zi buna la toti!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://www.harta-turistica.ro/map.php?ID=23 pe partea dreapta poti da cautare scrii obiectivul turistic si gata.bye :*

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vrei sa ajungi din sibiu la balea lac iesi din sibiu spre bucuresti/fagaras si la sensul giratoriu faci dreapta spre balea lac. Urci vreo 30 de km si ai ajuns. Harti cred ca ti-au dat colegii mei deja.
O zi buna si tie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Harta presupun ca ai vazut-o. Sa sti ca Sibiul este un oras foarte frumos, mai ales orasul vechi( viziteaza neaparat castelul Buckingham), dureaz 4 ore), dupa ce ai vizitata Sibiul te indrepti spre Fagaras, sa vizitezi Manastirea Sambata de jos, si poti urca si pe Transfagarasan sa vizitezi Pastravaria Albota, Balea Cascada, Balea Lac, Piscu Negru- Manastirea Sf. Ilie paltinu, Barajul Vidraru etc, drumul este foarte usor ca nu este decat un drum pricipal si mai nou si asfaltat de curand, dar grabestete sa nu te apuce ninsoarea, caci dupa 1 noiembrie ninge si Transfagarasanul va fi inchis pana pe 1 iunie, poate si mai tarziu. Daca vrei sa te duci iarna la Balea Lac vei prinde si o noapte de cazare in Hotelul de gheata, este ceva inedit si super tare. Bafta si concediu placut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poftim! www.only-fly.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Aveti idee de o varianta romaneasca a Google Maps? (exceptand Norc, pe care l-am vizitat deja si nu m-a ajutat prea mult)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează