|

Salut! Voi pleca in Anglia pentru o saptamana, si din cate stiu prizele lor sunt diferite de ale noastre si am inteles ca am nevoie de ceva adaptor ca sa imi pot incarca telefonul si alte cele. Dar un prieten care a fost in Anglia mi-a spus ca nu am nevoie, ca merge si fara. Voi ce stiti?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da... depinde unde te cazezi daca e un cartier sau un apratamen sau ma rog ce o fii unde a fot romani sa-r putea sa fie tot ca alea dn Romania dar cele " englezesti" au fata ce ce ale nostre cu 2 gauri din acelea prizele ei le au cu 3, am mai vazut asa ceva si cand am fot in cipru da st la supermarket-uri chesti care se contecteaza la el si asa ele au doar 2 gauri, vacanta placuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci ei lucreaza pe 240V. Daca pe sculele tale scrie 220V, o sa iti bubuie in mecla. Dar incarcatoarele de obicei sunt autovoltage, 110/240V, deci o sa reziste. Alte electrocasnice, gen foen, sigur nu. Citeste pe eticheta lor.
PS. Da, iti trebuie adaptor universal. Gasesti la englezi, s-ar putea si pe la noi prin supermarchete gen Dedeman sau Cellgros sa gasesti, eu am gasit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Indicat este sa-ti cumperi adaptor. Daca stai la un hotel decent ar trebui sa aiba la receptie adaptor. Insa in caz de nevoie poti folosi un pix de exemplu sa impingi siguranta (cea de-a treia gaura) si sa introduci in priza normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează