| MichaelFGDHR253665 a întrebat:

Salut vreau sa evadez mai exact din Romania in america cum sa fac sau as vrea sa merg din Romania intr-o tara care este mai usor de traversat america pentru ca nu detin acte pentru a intra in sua statele americi, sunt un pusti de 24 ani si doresc sa plec din Romania in alte tari afara de europa ca am fost si europa nu-i cine stie ce,america e o tara superba asa cred eu si vreau cu orice pret sa ma duc in america mort copt acolo vreau sa ajung, ca m-am saturat de Romania vreau cu orice pret sa fac cumva sa ajung acolo,voi ce idei aveti sau voi ceati face in locul meu cand vine vorba de asa ceva,,ma gindeam sa plec in europa si de acolo sa plec in america, ce credeti,,, daca aveam viza ma duceam direct dar n-am si nu o pot obtine n-am bani si nici nu pream am cu ce sa dovedesc?

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Pasul 1: Cumpără-ți o hartă și localizează pe ea România și SUA.

Observă că cele două țări nu au o graniță comună, ba sunt chiar pe continente diferite, separate de un mic luciu de apă cunoscut sub numele de Oceanul Atlantic

Pasul 2: Renunță la idee

P.S. La 24 de ani nu ești un "puști". Ești un adult cu mintea unui puști.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Viza se verifica in primul rand la intrarea in SUA. Poti sa pleci tu de unde vrei, atat timp ca ai pasaport romanesc ai nevoie de viza sa intri in SUA.

Si daca nu ai bani de o prapadita de viza cum ai avea bani de avion pana acolo?

Si viza de emigrant nu e chiar asa de usor de obtinut, iar daca te prind aia acolo cu viza de turist mai multe de 3 luni te zbora repejor in tara.

Dintre toate ideile tale cea mai amuzanta a fost aia cu " europa nu-i cine stie ce, america e o tara superba".

America e un dezastrun in momentul de fata. O tara mizerabila la propriu, plina de emigranti mexicani si negri violenti, plina de boschetari, cu un conducator dezaxact, cu o calitate a vietii net inferioara tarilor vest europene, mancare de rahat, preturi la imobiliare in marile orase ca iti vine sa stai in cort... si iti spun astea dupa ce am vizitat SUA.

Anglia, Franta, Germania, Austria, Olanda, Tarile Nordice sunt lux fata de SUA

| corbulalbrosu a răspuns:

Incepand cu data de 1 Decembrie poti intra in Canada daca detii un pasaport romanesc care sa fie valabil inca minim 6 luni. Iar de acolo poti intra in SUA. Dar trebuie sa stii ca nici acolo NU umbla caini cu colaci in coada. big grin