|

Tatal meu a spus azi in cadrul unei discutii din sanul familiei ca in vara aceasta vrea sa mergem la Baile Herculane. Poate gresesc eu sau poate am auzit povesti de la cine nu trebuie, dar de ceva vreme(asta insemnand cam 5-6 ani) traiesc cu impresia ca pe-acolo merg in general persoane trecute de o varsta(ca sa nu jignesc pe nimeni, ceea ce de altfel nici nu intentionez, cred cu tarie ca persoanele intre 18 si 24 de ani cam lipsesc din peisaj). Se intampla deci sa fie cineva pe aici care a mers acolo de curand(in ultimii 2-3 ani ma refer), pe timpul verii? Poate ma lamuriti si pe mine. Va multumesc frumos!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Din pacate, si acum 25 de ani era la fel.laughing
Norocul meu a fost ca m-am dus intr-o tabara,si bineinteles ca eram cu gasca din clasa,ca altfel nu mi-ar fi ramas decat sa admir peisajul,care este totusi foarte frumos.
Faptul ca predomida persoanele de varsta medie si chiar mai mult,se datoreaza faptului ca la Herculane sunt acele bai termale, foarte sanatoase pentru organism.Iar batranii incearca si ei sa-si prelungeasca cumva viata, desi acele bai sunt recomandate si celor tineri pentru a-si mentine energia, si sa faca fața acestei vieti, din ce in ce mai obositoare.In plus, nefiind o statiune foarte aglomerata, exista si acea liniste reconfortanta si benefica pentru oricine doreste asa ceva.
Totusi, cred ca in discoteci vei gasi si tineri.
Vacanta placuta!happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea sunt tinerii pe acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Locuiesc in Baile Herculane. pe timpul verii vin mai multi batrani. pentru tratament cu ape termale cu sulf. Dar nu numai batrani vin si persoane intre 18-24 pentru distractie, stranduri calatorii pe munti, pesteri, etc... decci eu iti recomand sa vii. este f frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat