Depinde... daca am la mine nu cumpar, daca n-am cumpar, dar cum ma duc cu masina... nu prea cumpar
Cele de la magazin m-i se par nefolositoare, dacă pui mai mult de 1 kg se rup. Prefer să i-au de acasă din material textil care nu se rup.
Cu rușine trebuie să spun că îmi achiziționez mereu pungi noi.
Am ajuns să am 3 sertare pline cu pungi...
Le refolosesc pe alea pe care le am de mai demult pana cand cedează greutăţii sau se găuresc sau pur şi simplu nu mai pot fi folosite.
După ce că se reciclează puţin în ţara asta... măcar atâta să facem.
Le folosesc pe cele biodegenerabile (oi fi scris corect?!) pe care le-am luat acu' cativa ani. de atunci, cand mergem la shoppingul saptamanal, nu mai luam alte pungi. Desi s-au decolorat, asta nu conteaza, mai ales ca pot pune 5 sticle de 2 L si un laptop intr-una!
oricum, e o risipa sa cumpar pungi de fiecare data cand mergem la cumparaturi si sa zaca in camara cine stie cat. plus ca sunt si scumpe.
Când voi mai merge la cumpărături voi încerca sa folosesc pungi de carton ecologice!
Eu, fiind inca la liceu, purtand inca ghiozdan, bag ce cumpar in el cand si daca merg.
Poi depinde, daca de exemplu imi cumpar frcute / legume, iau punga de acolo, dar cand e sa impachetez tot, folosesc pungile de acasa
Depinde.
Cand merg la cumparaturi mereu iau o punga de acasa. Daca cumpar mult si nu imi incape in acea punga cumpar.
Bună!
De multe ori iau pungi de acasă fie biodegradabile ori nu, dar cum uit sunt nevoită să cumpăr acolo pungi dacă nu sunt cu maşina.
Pe curând!
Intotdeauna refolosim pungile care sunt bune. Folosim pungi noi doar atunci cand unparam fructe sau legume.
Pana acum le foloseam pe cele de plastic noi.Dar pe viitor le voi folosi pe cele achizitionate in trecut.