Cred ca as fi top 3
eu rad tot timpul
si cand iau 4, si cand cad si ma lovesc rad cat de proasta am fost ca am cazut
si daca m-am despartit de prieten...doar nu ma mai streseaza nimeni, baieti sunt peste tot (cel putin in orasul meu), prieteni am destui, familia e ok.
Nu stiu ce mi-am mai putea dori
App...nu am prieten si tot sunt foarte fericita si distrata.
Concluzie:se poate trai si fara iubit/prieten/a cum ii ziceti fiecare
:*
In momentu asta ma consider cea mai bogata pentru. ca m-am impacat cu prietenu pe care il iubesc mult de tot si ma face fericita in fiecare zi moment ora si secunda:X
Am mai citit intrebarea asta. Nu stiu ce sa spun. Probabil cursul valutar s-ar da constant peste cap. Valorile scad si cresc in fiecare moment. In unele zile as fi extrem de bogat iar in altele nu as avea ce manca.
Ai sa imi schimbi si mie o fericire cu un euro?
Daca fericirea ar fi moneda nationala toti romanii ar fi mai fericiti.
As fi, zic eu, in topul celor mai bogati oameni ai lumii. În top 100! Asa ca daca faci un astfel de clasament nu ma uita.
O, mi-e teama ca daca ar fi asa, am deveni cu totii niste avari necrutatori. Eu, cel putin, cred ca as fi precum trecatorul prin fata caruia vantul flutura nestingherit bancnota din ce in ce mai aproape, dar niciodata destul de aproape.
Inflatia ar fi jenant de mare, dar ce conteaza CAT as avea atata timp cat as avea fericirea? Ca nu conteaza cantitatea, conteaza ca exista. Si exista.Plus as prefera sa am datorii in a face fericiti pe altii decat in bani
Fooooarte...ca presupun ca nu o sa mai fie criza...si in plus nimeni nu ar mai muri dupa bani
Clar n-as fi cea mai bogata, ca doar nu tot timpul su fericita dar as avea si eu destui de multi "bani"...
Suna interesant! bogatie,,, lacomie cu siguranta cel mai trist deoarece fericirea nu tine o vesnicie mai vin si necazurile nu uita asta
LiveWhileWereYoung întreabă: