TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1050
  • 1051
  • 1052
  • 1053
  • 1054
Antonies
în 15 Octombrie 2017 | Antonies întreabă:

Idei pentru o pagina de Facebook? Ce as putea posta pe ea? Nu vreau sa fie pagina gen junimea, sunt o groaza. Alte idei ce as putea posta, dar sa se si caute? (O să cumpăr și reclamă de la Facebook...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andramikaela72
în 15 Octombrie 2017 | andramikaela72 întreabă:

Nume de vloggerite straine care fac tutoriale de machiaj faine? Dau funda

1
Răspunde Raportează
Andi000
în 15 Octombrie 2017 | Andi000 întreabă:

Vreau și eu niște melodii pentru a face un lyric prank unei fete! Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Gabrriell
în 15 Octombrie 2017 | Gabrriell întreabă:

Imi puteti da exemple de cuvinte foarte amuzante? As prefera adjective. Mersii!

1
Răspunde Raportează
Kavador
în 15 Octombrie 2017 | Kavador întreabă:

Am nevoie de sfatul vostru, pentru ca ma aflu intr- o dilema foarte mare! Nu știu ce materie sa aleg la bac pentru proba a 3a. Eram hotărâtă ca vreau sa dau la psihologie, și încă sunt, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Madaq601
în 15 Octombrie 2017 | Madaq601 întreabă:

Imi puteti sugera niste tigari dupa aceste caracteristici? Nu imi mai amintesc numele lor. Sunt subtiri, scot putin fum si sunt putine in pachet si scurte si nu sunt strong

2
Răspunde Raportează
Anomim2025
în 15 Octombrie 2017 | Anomim2025 întreabă:

De ce se laudă unii la facultate la cât de mult beau, cât de multe scheme au făcut cu mașina prin oraș, cât de mult au făcut ei sex?

8
Răspunde Raportează
PricopCosmin
în 15 Octombrie 2017 | PricopCosmin întreabă:

Hey am o întrebare. Cum pot face un live pe Facebook în care să transmit imagini și gen să transmit mix- uri? Am mai văzut live- uri gen fără cameră, cu muzică si imagini. Aș vrea să știu...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
VasileMoldova
în 15 Octombrie 2017 | VasileMoldova întreabă:

Miine am un test la chimie si nu inteleg cum se egaleaza reactiile chimice, cum se caluleaza masa de substanta dupa cantitatea de substanta cunoscuta, cum se calculeaza cantitatea de substanta...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 15 Octombrie 2017 |

Cum sa fii un elev normal de România? :)))) Răspunsuri, argumente ceva ceva pe acolo. Mulțam

1
Răspunde Raportează
alma200033
în 15 Octombrie 2017 | alma200033 întreabă:

Este posibil sa am un dinte de lapte la 13 ani? Si cum iti dai seama ca ii de lapte?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2017 |

Cine pote sa imi faca o poezie pentru o fata pe nume Andreea.

4
Răspunde Raportează
Miha1449
în 15 Octombrie 2017 | Miha1449 întreabă:

Știu că suna cam ciudat, dar vreau sa devin rr-ita. Cum?

1
Răspunde Raportează
AndreeaSM1998
în 15 Octombrie 2017 | AndreeaSM1998 întreabă:

Sunt clasa a 8-a si inca nu stiu ce sa aleg:mate-info sau bio-chimie? As alege mate-info dar am auzit ca este foarte greu.O parere?! Mulţumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2017 |

Am mare nevoie de un sfat de la voi, cateodata sunt atat de motivat in ceea ce fac incat nu ma mai poate opri nimeni si dintr- o data imi pierd toata speranta dupa care iar imi revin.Ce sa fac?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bublles
în 15 Octombrie 2017 | Bublles întreabă:

Pastila de a doua zi dereglează menstruația pe mai multe luni sau doar luna de după?

3
Răspunde Raportează
Puppy1357
în 15 Octombrie 2017 | Puppy1357 întreabă:

La anul ma transfer la o scoala noua. La scoala in c care ma aflu acum nu ma place nici un coleg, toti ma barfesc, isi bat joc de mine si la ora de sport nu ma lasa sa joc jocuri cu ei. Pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreideiu59095
în 15 Octombrie 2017 | andreideiu59095 întreabă:

Nu imi place la liceul la care am intrat Eu credeam ca o sa imi placa dar nu.Nu am prieteni, nu prea vorbeste cu mine, mai fac si unele glume.Profesorii sunt ok.Nu mai rezist, este plictisitor.Ce sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CristinaCMH
în 15 Octombrie 2017 | CristinaCMH întreabă:

Am nevoie de statusuri scurte de dragoste. Funda

1
Răspunde Raportează
Rebeecaa00
în 15 Octombrie 2017 | Rebeecaa00 întreabă:

As vrea si eu niste filme horror cu adolescenti gen: Wrong Turn, Jeepers Creepers, Friday the 13th

2
Răspunde Raportează
manumescbosssdeboss
în 15 Octombrie 2017 | manumescbosssdeboss întreabă:

Sunt clasa a 9- a si nu imi prea place la liceu. Spun asta pentru ca colegii mi se par naspa rau de tot.Eu comunic cu ei dar nu ma simt in largul meu.In generala eram cea mai populara din scoala, cea mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
YT_Fabi_2000
în 15 Octombrie 2017 | YT_Fabi_2000 întreabă:

Hey,TPU As vrea sa stiu ce inseamna ""PEDA" nu am nici o idee, si pe net nu prea gasesc raspunsuri ey

2
Răspunde Raportează
Jokerul12
în 15 Octombrie 2017 | Jokerul12 întreabă:

Mi a promis tata ca imi va cumpara masina la 15.000 de euro in leasing, eu nu inteleg ce masina poate sa mi ia la 15 000 de euro, audi sau bmw ma refer, adica ce model?

2
Răspunde Raportează
Teresa179
în 15 Octombrie 2017 | Teresa179 întreabă:

Am o problema. Deci de la un timpefectiv nu mamai indragostesc.Am o relatie de o luna si ceva la distanta si nu stiu....cateodata simt fluturasi in stomac pentru el si tin la el mult, am grija cum pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mankovskis
în 15 Octombrie 2017 | mankovskis întreabă:

Stie cineva daca exista pe net vreo listă cu numele tuturor elevilor care au intrat intr-un anumit liceu?

1
Răspunde Raportează
KoJo07
în 15 Octombrie 2017 | KoJo07 întreabă:

Am niste intrebari legate de fumat. 1.Cat fum trageti in piept? Mult sau putin? 2.Voi trageti fumul direct in piept sau il tineti in gura inainte? Daca il tineti in gura, cat timp? 3.Cat il...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ciprianoiutr
în 15 Octombrie 2017 | Ciprianoiutr întreabă:

Stie cineva cum as putea sa ma vopsesc verde, tin sa precizez ca vreau sa ma fac acasa si ca nu as vrea sa am mereu parul verede

1
Răspunde Raportează
Mariana_Costin_1999
în 15 Octombrie 2017 | Mariana_Costin_1999 întreabă:

Hei buna TUP. Am o intrebare Seara trecuta am avut batai de inima de am crezut ca imi iese inima din corp, au inceput sa ma doara si oasele. Chiar si mainile.Imi era cald, ma durea si capul. E ceva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Demonico
în 15 Octombrie 2017 | Demonico întreabă:

Imi puteti face o poezie draguta pentru o fata pe nume Andreea?

1
Răspunde Raportează
Demonico
în 15 Octombrie 2017 | Demonico întreabă:

Ati putea sa imi faceti si mie o poezie de dragoste in care aceasta poezie sa fie dedicata pentru o fata pe nume Andreea. Dau funda la cea mai frumoasa poezie.

1
Răspunde Raportează
sweetys
în 15 Octombrie 2017 | sweetys întreabă:

Daca mananc doar la masa de dimineata sau pranz mancare gatita si in rest fructe o sa reusesc sa mai slabesc? Nu e urgent si nici nu imi bat capul prea tare, doar ca nu ma simt bine ca am cam luat 2- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alin1912
în 15 Octombrie 2017 | Alin1912 întreabă:

Salut, stiți ceva pentru păr rar?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2017 |

Buna TPU am revenit cu o întrebare pentru femei sau mai bine zis adolescente... am 15 ani si inca nu mi- au crescut sânii. DAR DELOC! Nici pentru bustiere nu sunt! Sunt cam confuza si nu stiu ce sa fac!...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreea050
în 15 Octombrie 2017 | andreea050 întreabă:

am 16 ani si sunt insarcinata in luna a8a tatal copilului nu il recunoaste si parintii mei imi spun sa o abandonez in spiat stir cineva cum pot da copilul spre adoptie sau vreo familie care vrea...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
RaduCadar
în 14 Octombrie 2017 | RaduCadar întreabă:

Ce meserii pot urma cu STiinte sociale, vreau raspunsuri sincere! si meseriile sa fie frumoase.

2
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 14 Octombrie 2017 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, stiti un profil it sau de inginerie la facultate care se bazeaza pe mai putina matematica?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Octombrie 2017 |

Nu vreau sa vad raspunsuri de genu alti nu au ce manca, vorbeste cu ai tai bla bla bla sau mergi la psiholog AM MERS LA 4 psihologi si e foarte plictisitor si inutil Nu am prieteni si nici nu pot ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
loredana2000x
în 14 Octombrie 2017 | loredana2000x întreabă:

Mi-am cumpărat un sutien cu bretele transparente, și se trag (largesc) mereu...ce pot să fac să nu se mai tragă?

2
Răspunde Raportează
xXelevuXx
în 14 Octombrie 2017 | xXelevuXx întreabă:

Tacos sau tacios?

1
Răspunde Raportează
Ciprianoiutr
în 14 Octombrie 2017 | Ciprianoiutr întreabă:

Salut, TPU, as vrea sa imi vopsesc parul verde, dar nu permanent, stie cineva cum as putea?

4
Răspunde Raportează
Faranume242424
în 14 Octombrie 2017 | Faranume242424 întreabă:

Am cumparat un bilet de avion, de pe avion.ro, cu Turkish Airlines, si biletele le am pe mail. Vreau sa știu daca trebuie printate si daca in aeroport exista un magazin unde sa le pot ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Octombrie 2017 |

Cum o conving pe mama sa-mi ia o tigare electronica? I-am prezentat deja avantajele si tot nu vrea chiar daca o iau din banii mei.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Octombrie 2017 |

Am 16 ani jumatate, iar de la 14 ani nu am mai crescut deloc in inaltime... Cum as putea sa cresc? Am doar 1, 63 m si sunt baiat...

2
Răspunde Raportează
MrSnow
în 14 Octombrie 2017 | MrSnow întreabă:

Îmi poate spune și mie cineva un site de socializare unde pot cunoaște fete din apropiere dar să nu fie cu taxe ca pe Badoo sau YouLove?

3
Răspunde Raportează
Andrei09768
în 14 Octombrie 2017 | Andrei09768 întreabă:

Cat este bursa in semestrul acesta pentru elevi care au obtin media peste 8, 50? Stau in sectorul 1

1
Răspunde Raportează
Madness345
în 14 Octombrie 2017 | Madness345 întreabă:

Salutare TPU, ma puteti ajuta si pe mine cu cateva tinute pentru balul bobocilor? Multumescc, dau funda, tin sa mentionez ca sunt baiat.

1
Răspunde Raportează
MaAarYa
în 14 Octombrie 2017 | MaAarYa întreabă:

Hei cine ma ajuta cu niste exemple de nume care as puntea sa le pun la inmatriculare la masina :D Ma cheama Ioana si sunt din 9 februarie

2
Răspunde Raportează
Anonim3200
în 14 Octombrie 2017 | Anonim3200 întreabă:

Am si eu o mica problema de ce ma simt asa palid? adica eu n- am chef sa fac nimic si m- am plictisit de tot si de pc cand ma joc pe el imi imaginez ca imi aduce aminte din amintirile neplacute...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dolta02
în 14 Octombrie 2017 | Dolta02 întreabă:

Ce aș putea să cânt la balul bobocilor? (Exemple de piese pentru voce mai groasă )

0
Armatistul82
în 14 Octombrie 2017 | Armatistul82 întreabă:

Este o tragedie dacă mă las de facultate un an? Problema este ca am intrat la Politehnica din Cluj cu o media de 9, 21 la bacalaureat, si eu am fost M2 tehnlogic si am facut fizica doar până în...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
  • 1050
  • 1051
  • 1052
  • 1053
  • 1054
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă pe 25 Octombrie

sebijr întreabă:

Salutare TPU. Sebastian sunt eu, și am 25 de ani recent am înplinit. Cred că mie de ajuns să mai mă obosesc să tot caut, să tot cer și să tot întreb: Ieri, am fost la Cluj la o agenție ...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă pe 25 Octombrie

ElianaSc întreabă:

Care credeti ca ar fi un pret corect pentru un apartament de 50 mp in bloc vechi, dinainte de cutremur: A. In stare rea, adica necesitand renovare totala. B. In stare locuibila, dar care mai necesita...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă pe 25 Octombrie

VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre ideea asta cum ca orice boala indiferent despre care e vorba vine din interior adica de la mintea ta si nu invers de la exterior?
    14 răspunsuri
  • Mariaseicaru1963
    trimisă acum 23 ore

Mariaseicaru1963 întreabă:

Mi s au astupat găurile pentru cercei din urechi... Cum le pot sau cu ce le pot destupa? Am încercat cu cercelul, cu acul... Nu merge! Ce pot face, vreau sa port cercei, după ce nu am mai purtat ...? (mai mult)
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.190
  • Întrebări: 3.952.357
  • Răspunsuri: 17.649.202
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 51 minute
Ce zici de un quiz?
Supernatural

Supernatural

Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.755 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.024 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.012 Conversaţii