Idei pentru o pagina de Facebook? Ce as putea posta pe ea? Nu vreau sa fie pagina gen junimea, sunt o groaza. Alte idei ce as putea posta, dar sa se si caute? (O să cumpăr și reclamă de la Facebook...? (mai mult)
Nume de vloggerite straine care fac tutoriale de machiaj faine? Dau funda
Vreau și eu niște melodii pentru a face un lyric prank unei fete! Mulțumesc!
Imi puteti da exemple de cuvinte foarte amuzante? As prefera adjective. Mersii!
Am nevoie de sfatul vostru, pentru ca ma aflu intr- o dilema foarte mare! Nu știu ce materie sa aleg la bac pentru proba a 3a. Eram hotărâtă ca vreau sa dau la psihologie, și încă sunt, ...? (mai mult)
Imi puteti sugera niste tigari dupa aceste caracteristici? Nu imi mai amintesc numele lor. Sunt subtiri, scot putin fum si sunt putine in pachet si scurte si nu sunt strong
De ce se laudă unii la facultate la cât de mult beau, cât de multe scheme au făcut cu mașina prin oraș, cât de mult au făcut ei sex?
Hey am o întrebare. Cum pot face un live pe Facebook în care să transmit imagini și gen să transmit mix- uri? Am mai văzut live- uri gen fără cameră, cu muzică si imagini. Aș vrea să știu...? (mai mult)
Miine am un test la chimie si nu inteleg cum se egaleaza reactiile chimice, cum se caluleaza masa de substanta dupa cantitatea de substanta cunoscuta, cum se calculeaza cantitatea de substanta...? (mai mult)
Cum sa fii un elev normal de România? :)))) Răspunsuri, argumente ceva ceva pe acolo. Mulțam
Este posibil sa am un dinte de lapte la 13 ani? Si cum iti dai seama ca ii de lapte?
Cine pote sa imi faca o poezie pentru o fata pe nume Andreea.
Știu că suna cam ciudat, dar vreau sa devin rr-ita. Cum?
Sunt clasa a 8-a si inca nu stiu ce sa aleg:mate-info sau bio-chimie? As alege mate-info dar am auzit ca este foarte greu.O parere?! Mulţumesc!
Am mare nevoie de un sfat de la voi, cateodata sunt atat de motivat in ceea ce fac incat nu ma mai poate opri nimeni si dintr- o data imi pierd toata speranta dupa care iar imi revin.Ce sa fac?...? (mai mult)
Pastila de a doua zi dereglează menstruația pe mai multe luni sau doar luna de după?
La anul ma transfer la o scoala noua. La scoala in c care ma aflu acum nu ma place nici un coleg, toti ma barfesc, isi bat joc de mine si la ora de sport nu ma lasa sa joc jocuri cu ei. Pentru...? (mai mult)
Nu imi place la liceul la care am intrat Eu credeam ca o sa imi placa dar nu.Nu am prieteni, nu prea vorbeste cu mine, mai fac si unele glume.Profesorii sunt ok.Nu mai rezist, este plictisitor.Ce sa ...? (mai mult)
Am nevoie de statusuri scurte de dragoste. Funda
As vrea si eu niste filme horror cu adolescenti gen: Wrong Turn, Jeepers Creepers, Friday the 13th
Sunt clasa a 9- a si nu imi prea place la liceu. Spun asta pentru ca colegii mi se par naspa rau de tot.Eu comunic cu ei dar nu ma simt in largul meu.In generala eram cea mai populara din scoala, cea mai...? (mai mult)
Hey,TPU As vrea sa stiu ce inseamna ""PEDA" nu am nici o idee, si pe net nu prea gasesc raspunsuri ey
Mi a promis tata ca imi va cumpara masina la 15.000 de euro in leasing, eu nu inteleg ce masina poate sa mi ia la 15 000 de euro, audi sau bmw ma refer, adica ce model?
Am o problema. Deci de la un timpefectiv nu mamai indragostesc.Am o relatie de o luna si ceva la distanta si nu stiu....cateodata simt fluturasi in stomac pentru el si tin la el mult, am grija cum pot...? (mai mult)
Stie cineva daca exista pe net vreo listă cu numele tuturor elevilor care au intrat intr-un anumit liceu?
Am niste intrebari legate de fumat. 1.Cat fum trageti in piept? Mult sau putin? 2.Voi trageti fumul direct in piept sau il tineti in gura inainte? Daca il tineti in gura, cat timp? 3.Cat il...? (mai mult)
Stie cineva cum as putea sa ma vopsesc verde, tin sa precizez ca vreau sa ma fac acasa si ca nu as vrea sa am mereu parul verede
Hei buna TUP. Am o intrebare Seara trecuta am avut batai de inima de am crezut ca imi iese inima din corp, au inceput sa ma doara si oasele. Chiar si mainile.Imi era cald, ma durea si capul. E ceva...? (mai mult)
Imi puteti face o poezie draguta pentru o fata pe nume Andreea?
Ati putea sa imi faceti si mie o poezie de dragoste in care aceasta poezie sa fie dedicata pentru o fata pe nume Andreea. Dau funda la cea mai frumoasa poezie.
Daca mananc doar la masa de dimineata sau pranz mancare gatita si in rest fructe o sa reusesc sa mai slabesc? Nu e urgent si nici nu imi bat capul prea tare, doar ca nu ma simt bine ca am cam luat 2- ...? (mai mult)
Salut, stiți ceva pentru păr rar?
Buna TPU am revenit cu o întrebare pentru femei sau mai bine zis adolescente... am 15 ani si inca nu mi- au crescut sânii. DAR DELOC! Nici pentru bustiere nu sunt! Sunt cam confuza si nu stiu ce sa fac!...? (mai mult)
am 16 ani si sunt insarcinata in luna a8a tatal copilului nu il recunoaste si parintii mei imi spun sa o abandonez in spiat stir cineva cum pot da copilul spre adoptie sau vreo familie care vrea...? (mai mult)
Ce meserii pot urma cu STiinte sociale, vreau raspunsuri sincere! si meseriile sa fie frumoase.
Salut, stiti un profil it sau de inginerie la facultate care se bazeaza pe mai putina matematica?
Nu vreau sa vad raspunsuri de genu alti nu au ce manca, vorbeste cu ai tai bla bla bla sau mergi la psiholog AM MERS LA 4 psihologi si e foarte plictisitor si inutil Nu am prieteni si nici nu pot ...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un sutien cu bretele transparente, și se trag (largesc) mereu...ce pot să fac să nu se mai tragă?
Tacos sau tacios?
Salut, TPU, as vrea sa imi vopsesc parul verde, dar nu permanent, stie cineva cum as putea?
Am cumparat un bilet de avion, de pe avion.ro, cu Turkish Airlines, si biletele le am pe mail. Vreau sa știu daca trebuie printate si daca in aeroport exista un magazin unde sa le pot ...? (mai mult)
Cum o conving pe mama sa-mi ia o tigare electronica? I-am prezentat deja avantajele si tot nu vrea chiar daca o iau din banii mei.
Am 16 ani jumatate, iar de la 14 ani nu am mai crescut deloc in inaltime... Cum as putea sa cresc? Am doar 1, 63 m si sunt baiat...
Îmi poate spune și mie cineva un site de socializare unde pot cunoaște fete din apropiere dar să nu fie cu taxe ca pe Badoo sau YouLove?
Cat este bursa in semestrul acesta pentru elevi care au obtin media peste 8, 50? Stau in sectorul 1
Salutare TPU, ma puteti ajuta si pe mine cu cateva tinute pentru balul bobocilor? Multumescc, dau funda, tin sa mentionez ca sunt baiat.
Hei cine ma ajuta cu niste exemple de nume care as puntea sa le pun la inmatriculare la masina :D Ma cheama Ioana si sunt din 9 februarie
Am si eu o mica problema de ce ma simt asa palid? adica eu n- am chef sa fac nimic si m- am plictisit de tot si de pc cand ma joc pe el imi imaginez ca imi aduce aminte din amintirile neplacute...? (mai mult)
Ce aș putea să cânt la balul bobocilor? (Exemple de piese pentru voce mai groasă )
Este o tragedie dacă mă las de facultate un an? Problema este ca am intrat la Politehnica din Cluj cu o media de 9, 21 la bacalaureat, si eu am fost M2 tehnlogic si am facut fizica doar până în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!