Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Hei TPU sunt un elev dtrain din alta tara parintii pun mari sperante pe mina ca voi invata intr- un liceu din Bucuresti si iatama sunt aici dar stind putin am ajuns la parerea ca nu voi putea tine piept...? (mai mult)
Buna, de ce persoanele gay nu pot fi privite ca unele normale, cica pentru normalitate, eu cred ca ei nu fac nici un rau societatii daca nu incep sa strige pe strada "sunt gay" vreau sa va aud si opinia...? (mai mult)
Hei e cineva la tudor vladimirescu la profesională? (A9a)
Am 20 de ani si o mica problema de personalitate, caracter. Sunt studenta si am o relatie de 3 ani jumatate cu un baiat care a plecat de un an si ceva in Anglia, sa munceasca. Vacanta asta ...? (mai mult)
Sunt asa de trist ca nu am mai crescut de 8 luni deși am 13 ani. Oare nu o sa mai cresc niciodata? Ceva ponturi pentru creșterea in înălțime?
Stie cineva la ce ora incepe festivitatea de deschidere la liceul Eugen Lovinescu din Bucuresti?
Daca merg la facultatea de drept administratie publica ce meserii sunt?
Incepe a 12a... fiind bacul anul acesta profii de alte materii in afara de cele de bac mai insista cu materiile lor?
Hei TPU am o întrebare. cum pot fi mai dura adică tot timpul dacă cineva îmi spune ceva eu, incep sa mă supăr sa plâng... O data m- am făcut de râs. În fata băiatului pe care eu îl plac. ...? (mai mult)
Dacă am o colega noua super atrăgătoare in prima zi de școală cum ar trebui să o fac sa stea lângă mine? Cum sa o fac sa ma placa? Trec in clasa a 8- a. Sunt destept. Sunt puternic si rapid. Cum...? (mai mult)
Hey, bună! O colegă de la facultate m- a lovit peste mână (accidental) şi telefonul meu Galaxy S8 cumpărat de 3 luni mi- a zburat din mână şi a aterizat cu ecranul în jos. A fost o lovitură...? (mai mult)
Ceva sfaturi pentru prima zi din al 8-lea an de inchisoare? Pardon, ma refer la școală.
Atunci cand o blondă se duce la mare si se bronzeaza si parul i se face mai putin blond. Mai exact un fel de gri..adica asa..mai șaten, dar nu prea..stiti la ce ma refer. Ei bine, cum se numeste acea...? (mai mult)
Ce inseamna "savage baby"?
Bună, am 16 și vreau să o conving pe mama să ne mută înapoi în România. Problema e că de câte ori încerc să vorbesc cu ea nu vrea să mă asculte. Încerc să- i spun că aici nu mă simt...? (mai mult)
Daca stii Engleza... ce parere ai de acest text? Fii cat mai sincer! "Hi, I'm Razvan! An accomplished, advanced web programmer who likes to transform basic and common things in something amazing and...? (mai mult)
Heeei,ce inseamna mai exact sa ai arfe? cand un om e arfist? poate insemna ca e figurant?
Am o problema cu o prietena foarte buna de fapt iubita eu is in Anglia nu pot sa ma inteleg cu ea nici cum ce sa fac? Ce sa- i spun sa ma asteote pana ma intorc mai am o luna. Eu nu pot fara ea si ea mereu...? (mai mult)
Hei TPU ce proceduri trebuie să îndeplinesc că sa ma mut la alt liceu?
ce cub rubik de la MoYu imi recomandati? Funda
Salut, sunt profil Mate-Info, proaspat ajuns in clasa a 11-a (sunt). Ma pot transfera la alt profil acelasi Liceu din sem 2? Mersi anticipat.
Ce parere aveti despre Ingineria Aerospatiala din cadrul UPB? ( ce trebuie sa stiu din liceu, daca sunt oportunitati de angajare in tara pe un salariu decent, cat de greu este, etc)
Buna, deci faza e ca mie imi place de o fata. Ea trece in a 9- a si ei sunt in a 8- a. Mi- a placut de ea si in a sasea si stia. Cand a fost ea clasa a opta, nu prea am vorbit numai pe la final si la...? (mai mult)
Hei. Mi- am aprins calculatorul. Dar unitatea de aprinde iar monitorul îmi apare pe ecran " Monitor going to sleep" sau ceva de genul! Si nu se aprinde ecranul deloc. Ce sa fac? Cum sa il aprind?...? (mai mult)
De ce nu merge sa fac live pe Facebook? Lam actualizat de 4 ori si tot asa.
Cum apar cosmarurile?
A dispărut kent hd albastru?
am si eu o problema, vreau sa ma ajutati cu un sfat, va voi povesti pe scurt.Am fost cu o fata si vorbeam de ceva timp pe internet si urma sa ne vedem noi fiind din acelasi oras. In ziua in...? (mai mult)
La 14 ani ar trebui sa am o iubita sau trebuie sa astept sa mai cresc?
Daca fac mai întâi baie si dupa ma epilez cu crema, pot sa apara iritatii?
Ar fi cineva dispus sa poarte o conversatie pentru 30 de min pe zi(sau cand se poate) in engleza cu mine pentru consolidarea limbi? Amandoi am avea de castigat.Daca vrea cineva raspundeti- mi, daca nu...? (mai mult)
Aveam si eu bani, 70lei. Ii numaram in camera(am avut in borseta 20in portofel 10 si restul in carcasa la tel) si ii numaram pe toti sa vad cati am. Si atunci intra bunicamea in camera si zice ...? (mai mult)
Buna TPU mi am instalat o app 30 day fit challange si am facut exercitii pentru 30 zile in 15 zile am in minus 8 cm in talie si un kg in minus doar ca sia nu e destul tin si dieta ma simt tot grasa si ...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la liceul sf. Apostol Andrei pe estetica am vazut fete care au intrat cu 4!
Fetelor,ce preferati, un baiat bine dotat cu "pensula" mare sau unul "pensula"mai mica?
Sunt boboacă la liceul Victor Babes din București și as vrea sa aflu ce se face în prima zi de scoala? La ce ora sa vin, se face careu si cum îmi găsesc colegii? Dacă sunteți de acolo...? (mai mult)
Salut am o problema, vreau sa fac un Stick USB sa fie stealer daca ma intelegeti, si am vizionat tot felul de tutoriale fac totul LA PERFECTIE si totusi am vrut sa incerc pe calculatorul meu si nu merge...? (mai mult)
La ce varsta ti se dezvolta sanii? (am 13 ani si sunt cea mai plata din clasa
Cum trebuie sa fi imbracat in prima zi de scoala?
Cineva de la liceul Telecom Constanta? Daca da, la ce ora e deschiderea? DAU FUNDA (rosie cu pete verzi )
As dori sa-mi spuneti ce vlogheri stiti voi.Mam plictisit de vlogherii pe care ii vizionez.
Sunt intr- o depresie foarte mare de ceva timp. Gandul meu sta numai la trecut, traiesc pe zi ce trece tot mai mult in trecut.Mai ales acum cand incepe scoala, acest prost obicei de a trai...? (mai mult)
Hei TPU Am 12 ani si acum o luna mi.a venit prima oara ciclul, era o pata mare de sange si mi.am pus un absorbant si au curs doar cateva picaturi apoi doar secretie vaginala, a doua zi la fel, urmatoarea...? (mai mult)
Am o mare problema! Anul asta intru a 9a si am intrat la un liceu foarte bun la stiinte engleza cu 9, 90. Maine incepe scoala, insa sunt total dezamagita de diriginta, profesoara de romana ( care este...? (mai mult)
Hei. Este ok sa fac o cura de 7 zile fara mancare, iar dupa sa revin usor cu supe si ceaiuri la normal? Cate kg pot pierde?
am si eu o relatie la distanta si prietena mea a intrat la un liceu si este boboaca, ea ma iubesti si eu o iubesc si avem incredere unu' in celalalt, dar se poate intampla vreo ceva la liceul...? (mai mult)
Cum pot sa văd cum mi-ar sta cu breton?
Buna, sunt baiat si nu- mi place fotbalul eu cred ca este din cauza ca nici lui tata nu- i place si cand eram mic nu m- am uitat la meciuri.Ce as putea face ca sa- mi placa fotbalul caci m- am saturat...? (mai mult)
Ce însemna când plângi gandindu-te la cineva? :3
E ok daca am 50 de kg la 1.70 inaltime. EU ma simt bine eu zic ca sunt ok dar nu stiu ce vor zice colegii mei!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!