TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1166
  • 1167
  • 1168
  • 1169
  • 1170
numesiprenume0
în 3 Iulie 2017 | numesiprenume0 întreabă:

Ce facultati sunt fara limbi straine sau care nu pun accent pe ele? Pe ce specialitati...

1
Răspunde Raportează
AlexIonut2013
în 3 Iulie 2017 | AlexIonut2013 întreabă:

Legat de admiterea la liceu, daca eu pun prima optiune o clasa la care sa zicem ca nu intru si am a doua optiune ce are altcineva prima optiune, daca eu am media mai mare decat ala care a ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
robertdaniel95
în 3 Iulie 2017 | robertdaniel95 întreabă:

vreau si eu niste jocuri pentru urmatoarele cerinte 6gb de rami placa integrata Intel gma 4500 512mb sa aiba o poveste cat de cat...

0
Răspunde primul Raportează
cristinamnt
în 3 Iulie 2017 | cristinamnt întreabă:

Hey,ce parere aveti despre Haşdeu? Si cum e la stiinte ale naturii?

1
Răspunde Raportează
Ana1837
în 3 Iulie 2017 | Ana1837 întreabă:

Astazi un baiat m-a lasa balta doar pentru ca ploua. As vrea sa i scriu un mesaj prin care sa i dau o maxima referitoare la ce s-a intamplat. Ma poate ajuta cineva? Dau funda

5
Răspunde Raportează
saftaiiustin
în 3 Iulie 2017 | saftaiiustin întreabă:

Daca ma tund maciuca adica O pe chelie, pe baros asa asa imi mai creste parul? Si daca da ce ingrasamant trebuie folosit? si cum il opresti pe Mighellito din trabaho trabaho?!

1
Răspunde Raportează
DuteDeAiciDamiBlockPa
în 3 Iulie 2017 | DuteDeAiciDamiBlockPa întreabă:

Aplicatie pentru blurat poze online, dau funda.

1
Răspunde Raportează
Florin9Florin9
în 3 Iulie 2017 | Florin9Florin9 întreabă:

De curiozitate, a fost cineva de aici dat afară de la Bacalaureat/Evaluarea Națională? dacă da, din ce motiv?

19
Răspunde Raportează
Anonimus02
în 3 Iulie 2017 | Anonimus02 întreabă:

Dau funda! De curand mi- am cumparat creioane colorate faber castell polychromos si am o problema cu ascutitul. Adica vreau sa imi cumpăr o ascutitoare electrica (cu baterii) pentru ca e mai avantajos...? (mai mult)

0
numesiprenume0
în 3 Iulie 2017 | numesiprenume0 întreabă:

Am terminat liceul. Ce facultate sa urmez in continuare? Nu doresc ceva cu sport sau prea mult libi straine. O facultate unde pot gasi usor un loc de munca(care sa fie cautat) si sa se castige bine....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Manolache_Andreea_1997
în 3 Iulie 2017 | Manolache_Andreea_1997 întreabă:

Mereu cand intru in cs ma baga pe sv asta:CS.Gamepower. Si cand ma duc in setari ma bagata tot pe sv ala am incercat sa dezinstalez si sa instalez la loc dar degeaba.Ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
Elena_Denisa_1980
în 3 Iulie 2017 | Elena_Denisa_1980 întreabă:

Ca liceu sa merg pe stiintele naturii la LSN sau Antipa?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2017 |

am o intrebare urgenta care ma framinta de ceva timp! vreau sa imi raspundeti urgent! acum cateva zile am pierdut carnetul de note si un coleg din alta clasa la gasit si el a fost in oras, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GrigorePurta
în 3 Iulie 2017 | GrigorePurta întreabă:

Unde aș putea găsi pe internet filmarea cu campionatul național de Skandenberg juniori 2012 pentru că apar și eu pe acolo și aș vrea să văd filmarea, am căutat dar nu am găsit, vă rog să...? (mai mult)

0
Lupu_Filofteia_1973
în 3 Iulie 2017 | Lupu_Filofteia_1973 întreabă:

Cand va aparea episodul 14 din Riverdale?

2
Răspunde Raportează
nico52
în 3 Iulie 2017 | nico52 întreabă:

Hei. Știe cineva cum pot intra intr-un club de Debate?

1
Răspunde Raportează
Bianca29052003
în 3 Iulie 2017 | Bianca29052003 întreabă:

tocmai ce am terminat sezonul 2 din LUCIFER si voiam sa stiu daca stie cineva cand o sa apara sezonul 3?!

3
Răspunde Raportează
askymo
în 3 Iulie 2017 | askymo întreabă:

Daca o fata a pus articolul acesta pe Facebook considerand faptul ca eu sunt cel care alerga dupa ea ar trebui sa mai incerc sau sa ma dau batut? http://damadetrefla.com/sa- nu- ma- uiti- ca- pe- oricine-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1UnuOarecare1
în 3 Iulie 2017 | 1UnuOarecare1 întreabă:

Ce părere aveți despre Colegiul Național Mihai Viteazul din București?

2
Răspunde Raportează
Cristixc
în 3 Iulie 2017 | Cristixc întreabă:

Buna TPU sunt băiat și am 16 ani ma deranjează înălțimea mea am 1, 65, taica meu are 1, 75, dar am un coleg care tatăl sau are tot aceas inaltime, dar el are 1, 73, cum sa fac sa cresc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Moldoveanu15
în 3 Iulie 2017 | Moldoveanu15 întreabă:

Este adevarat ca inotul si baschetul te inalta?

4
Răspunde Raportează
RobertLolza
în 3 Iulie 2017 | RobertLolza întreabă:

Îmi poate spune cineva care este sau care a fost la facultatea de marketing dacă îți trebuie un nivel avansat de matematică? Eu am fost la uman și sunt paralel total cu matematica. Deasemenea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2017 |

De ce o zi ma vad frumos si o zi urat? Cum pot sa ma vad mereu frumos? chiar daca poate nu sunt, macar sa am incredere in mine.

2
Răspunde Raportează
alexsil05
în 3 Iulie 2017 | alexsil05 întreabă:

Salut, am o problema legata de varsta mea (15 ani). Vreau sa- mi tund mustata, dar parintii mei nu ma lasa pe motiv ca o sa- mi creasca barba foarte repede in timp. E adevarat? Si cum ma barbieresc? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ღβأβأ
în 3 Iulie 2017 | ღβأβأ întreabă:

Va rog sa imi spuneti programe sau site- uri calumea unde pot crea un filmulet cu poze si videoclipuri+ muzica de ziua unui prieten. Cum e Filmora, numai ca nu vreau sa apara niciun semn acolo,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Arabela42
în 3 Iulie 2017 | Arabela42 întreabă:

Hei vreau sa va intreb din curiozitate...Ce se intampla daca nu esti deloc repartizat la niciun liceu? Dau funda la toti...

2
Răspunde Raportează
udhsihs
în 3 Iulie 2017 | udhsihs întreabă:

Buna de ce numi pot sterge mesahjele de pe Facebook de pe versiunea mobila pe calculator pot

3
Răspunde Raportează
Anca8080
în 3 Iulie 2017 | Anca8080 întreabă:

Cum ati scapat de complexe? Eu am un complex de cand ma stiu si anume inaltimea mea. Am 1.55 si mereu mi- a displacut faptul ca sunt scunda, m- a deranjat foarte tare si cel mai rau m- a frustrat faptul...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2017 |

Cum e liceul Petru Rareş? Se fac cursuri mereu sau fiecare intra ca la el acasă? Se chiuleşte? Intârzie? Se pun absenţe mereu? Elevii cum sunt? Fiţe? Ajutati-ma si pe mine

2
Răspunde Raportează
mantuire
în 3 Iulie 2017 | mantuire întreabă:

Ce ma sfatuiti sa fac? Eu am ales drumul lui Dumnezeu dar familia mea nu prea ma inteleg, ei fac pacate mari care m- au adus la anxietate si acum cred ca am intrat in depresie. Mi- e frica ca tatal ...? (mai mult)

58
Răspunde Raportează
Vasile_Dana_1995
în 3 Iulie 2017 | Vasile_Dana_1995 întreabă:

Ce teme as putea aborda intr-o rubrica dedicata segmentului tanar?

1
Răspunde Raportează
AnduAndi288
în 3 Iulie 2017 | AnduAndi288 întreabă:

Salut.As vrea sa iau lectii de inot la Bazinul Olimpic Pitesti. Vreau sa ma dezvolt.Eu am 15ani fara 2 luni.Am un prieten care la varsta mea avea aceeasi inaltime ca mine(1.82) si a facut in jur de 2- ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim693748285916472
în 3 Iulie 2017 | Anonim693748285916472 întreabă:

Cum o conving pe mama sa imi las parul mai lung? Sunt baiat Repede va rog

3
Răspunde Raportează
Alexa_Kalyanii_1996
în 3 Iulie 2017 | Alexa_Kalyanii_1996 întreabă:

Cu ce medie se intra la Emil Racovita?

1
Răspunde Raportează
ღβأβأ
în 3 Iulie 2017 | ღβأβأ întreabă:

Am nevoie urgenta de ajutor. Folosesc Movie Maker pentru a crea un filmulet cu poze si videoclipuri, de ziua unui prieten. Are 8 minute si ar merge cam doua melodii jumatate. Am pus primele doua...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StefaniaM
în 3 Iulie 2017 | StefaniaM întreabă:

Hey oameni. As vrea ca din toamna sa merg la ceva cursuri la scoala de arte, la desen si/sau canto :)). Daca sunteti inscrisi la astfel de cursuri sau aveti cunostinte in situatia asta imi puteti da va...? (mai mult)

0
reginawow111
în 3 Iulie 2017 | reginawow111 întreabă:

La cati ani ar fi normal sa ai un iubit?

15
Răspunde Raportează
tete2222
în 3 Iulie 2017 | tete2222 întreabă:

E normal ca la 12 ani sa penisul de 15 cm?

4
Răspunde Raportează
ciordel
în 3 Iulie 2017 | ciordel întreabă:

Cum pot cuceri o fata de 13 ani daca eu sunt puțin timid și ea mai timida?

3
Răspunde Raportează
StefanGimi28
în 3 Iulie 2017 | StefanGimi28 întreabă:

Salut.Anul acesta intru la liceu. Vreau sa dau pe Mate-Info Intensiv.Ce materii voi avea si cate ore din fiecare voi face?

1
Răspunde Raportează
udhsihs
în 3 Iulie 2017 | udhsihs întreabă:

Buna cum se afla parola unei persoane de pe Instagram va rog mult PS Am încercat odată prin Instagram hack generator mi- a spus după ce descarci aplicația se va deschide o pagina unde va fi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
wazza
în 3 Iulie 2017 | wazza întreabă:

Stiti reducerea aceea la trenuri CFR pentru elevi; daca ai carnetul primesti reducere, vreau sa stiu daca arat legitimatia de liceu, imi face reducere. (pe ea scrie numele, liceul si este vizata)Multumesc,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Kim_Ioana_1990
în 3 Iulie 2017 | Kim_Ioana_1990 întreabă:

As vrea o ocupatie pentru vara, de care sa nu ma plictisesc. (Ex: facutul de fotografii, colectii). Ce alte idei aveti? Dau funda pentru cele mai multe sugestii.

2
Răspunde Raportează
Mrr2000
în 3 Iulie 2017 | Mrr2000 întreabă:

TPU, parintii mei nu imi dau alocatia. Cum nu am inca 18 ani, inca primesc alocatia de la stat (84 de lei) dar parintii mei imi strang alocatia de vreo 3 ani, pentru evenualele costuri de la facultate,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Yaesmin
în 3 Iulie 2017 | Yaesmin întreabă:

Mereu sunt foarte nervoasa.Azi m- am certat cu mama si m- am enervat așa de tare că îmi venea să îi dau un pumn dar m- am abținut ca să nu îi sparg capul si am spart un geam din casă...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
policewoman16
în 3 Iulie 2017 | policewoman16 întreabă:

Stiti cumva daca se fac inscrieri la facultate si in weekend? ma intereseaza la SNSPA...

1
Răspunde Raportează
mberleal354
în 3 Iulie 2017 | mberleal354 întreabă:

imi spuneti va rog cum este viata de liceu Eu am sa intru pe clasa a9 si sunt speriată ca poate cei de acolo ma vor bate sau batjocoreasca

1
Răspunde Raportează
KenTSpec
în 3 Iulie 2017 | KenTSpec întreabă:

Salut, am si eu o problema, mai grava ce- i drept...si anume frica de bataie. Efectiv nu am curaj si m- am saturat sa isi bata toti joc de mine, chiar nu stiu ce sa mai fac, ma panichez, inima imi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2017 |

credeți că în liceu, dacă nu pot face acea rostogolire ca la circ, sau roata, sau statul în cap sau mai știu eu ce, o să mă înțeleagă profesorul? Adică vreau doar un sfat, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AnduAndi288
în 3 Iulie 2017 | AnduAndi288 întreabă:

Salut.As vrea sa iau lectii de inot la Bazinul Olimpic Pitesti. Vreau sa ma dezvolt.Eu am 15ani fara 2 luni.Am un prieten care la varsta mea avea aceeasi inaltime ca mine(1.82) si a facut in jur de 2- ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1166
  • 1167
  • 1168
  • 1169
  • 1170
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 19 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv!, o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 7 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.718
  • Întrebări: 3.951.718
  • Răspunsuri: 17.644.474
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Replici din desene animate

Replici din desene animate

Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.995 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.904 Conversaţii