Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Cum e narghileaua? Ati incercat vreodată?
Sal TPU Îmi puteți da idei de ce pot face vara asta pe acasă sau in jurul casei. Vreau sa menționez ca nu am PC, ps sau alte console. Am 14 ani daca vreți sa stiti Dau funda
aseara m.am imbatat si am bagat in seama o fosta idila...:))), nu i.am zis nimic urat sau asa dar nu stiu ce o fi fost in capul meu, nu fac nici pe victima ca singer as mai vb cu ea. doar ca acum...? (mai mult)
Heii! Ce greutate trebuie sa am daca am 1, 57m inaltime si 16 ani (17 feb, daca ajuta la ceva), fiind fata?
Mi se anuleaza lucrarea daca am scris la evaluarea nationala scoala cu litere mici
Ce site-uri cu poze mai ştiţi în afară de Tumblr, We heart it şi Pinterest?
Ce costum de baie mi se potriveste daca sunt mai scundă si putin plinuta. Nu mult. Am foarte putina burtica si celulita pe picioare dar nu e foarte inestetic. Nu sunt o balenă. Nu am forme prea proeminente...? (mai mult)
Heiiii TPU! Am televiziune si internet de la Digi si acum m- au sunat niste oameni de la Bucuresti si mi- au spus ca deoarece sunt client fidel pot sa beneficiez de o oferta. Aceasta constă in: sa plătesc...? (mai mult)
Știți clipuri asemănătoare acestuia https://www.youtube.com/watch?v=ODYRe5FdWFU?
Știe cineva care sunt elevii intrați pe locurile de rromi într-un liceu? Se afla? Profesorii sau elevii știu?
Ma doare foarte tare burta, nu am mancat de ieri, nu am pofta de mancare deloc, cand mananc incepe sa ma doara. Am inceput o cura de cateva zile, e posibil sa-mi fi stricat stomacul din lipsa mancari?
Am 15 ani si ma intrebam daca la o viitoare comanda (un produs de pe un site), pot plati eu... fiind singur acasa. minor. :P Daca m-ati putea ajuta, ar fi perfect. Multumesc!
o intrebare cam tampita dar totusi astept un raspuns util din partea voastra..Mai exact un sfat Doresc să ofer o brățară unei fete, o brățară destul de frumoasa.Ea primește, însă...? (mai mult)
Hey! Cum as putea face rost de bani ținând cont ca am 15 ani și jumătate și sunt fata?
vreau sa am abitia sa ma tin de o dieta ca sa pot slabi am 1, 54 cam asa si 60 kg m-am ingrasat rau. Vreau sfaturi si poate si o dieta care sa ma ajute sa slabesc cam 7 kg cat mai repede
Salut,am 14 ani, 1.65 si 57 kg! Cate kg trebuie sa am pentru a avea un abdomen vizibil?
Daca am scris la evaluare subiectul trei in loc sa scriu subiectul doi cu cifre romane si gen am taiat a treia linie cu o alta linie si s- a format un x...se considera semn? Mie doamnele supraveghetoare...? (mai mult)
Hei.urmeaza sa vin clasa a 9-a.dar nu stiu la ce profil vreau sa merg... Ma puteti sfatui
Cam cate puncte credeti ca imi va lua din nota la Evaluarea Nationala, la mate, daca am inversat rezultatul? (In loc de 13/12 am scris 12/13)
Daca am media 9.1 am sanse sa intru la liceul Traian in Constanta? Nu conteaza 0e ce profil
Daca aproape toti youberii spun ca nu o fac pentru bani, atunci de ce apar reclame la majoritatea videoclipurilor lor?
Top filme 2017?
Deci daca am picat traseul trebuie sa astept 16 zile si in a 16-a zi pot sa merg sa sustin din nou examenul sau din a 16-a zi ma reprogramez pentru examen
Daca am scris la ultimu exercitiu de la evaluarea nationala de la subiectul 3 cu creionul imi anuleaza hartia?
Care caine este mai periculos; cane corso sau lup.
Am dat evaluarea nationala si mi- am calculat eu media cu aproximatie si mi- a iesit 7.25, iar la liceul unde as vrea se intru, la profilul stiinte ale naturii se cere media 7.66.Credeti ...? (mai mult)
Am nevoie de o descriere de fata! Dau funda! Merci!
Hei! Stie cineva ce probe se dau la sigismund toduta? Daca vreau doar cu vocea? Dar cu un instrument?
Vreau să fac un mic update la pc- ul pe care îl am acum. Placa de bază este Acer MCP73T- AD, ce procesor mai bun aș putea pune și ce placa video ar fi mai ok? Am 2 gb ram în momentul actual dar ...? (mai mult)
Cum pot avea 2 user pe pc? adica unul cu parola si unul fara
Ce credeti ca pica la BAC la romana 2017
Cartea "Micul prinț" din ce literatură face parte?
Fetelor, considerati ca un baiat este ciudat daca va da mesaj pe Facebook si usor usor din discutie va spune ca ii place de voi si ca ar vrea sa iesiti in oras la un suc? :)
Ce credeti ca este mai bine, sa faci un liceu de 5-6 si facultatea dupa aceea, sau sa faci doar un liceu de 8-9-10? Sa imi spuneti ce credeti si de ce. Funda celui mai bun raspuns.
Salut, Știți cumva dacă sunt în Timișoara facultăți de asistenți medicăli generaliști (facultate 4 ani de zile, nu postliceala)? Înafară de Victor Babes... care e admiterea prin dosar,...? (mai mult)
Ce trebuie sa includa un stil de viata sanatos?:D spuneti-mi absolut tot...
M-am epilat și acum nu vreau sa mă mai epilez ce pot sa fac sa nu mai crească părul așa mare
În ce oraș sunt ce-i mai mulți studenți? O lista cu oraș ele, dacă se poate.
Cate ore trebuie să stau la soare că sa mă bronzez! Folosesc ulei de măsline! Dau funda; ai între ce ore?
cum poți să faci bani pe internet? Nu vreau să mă imbogatesc, doar sa mai câștig niste de bani de buzunar.
Cine imi poate da un "site" bun unde pot să învăț pentru bac (2018).
Am gambele prea groase si nu stiu cum sa le fac mai subtiri, ma poate ajuta cineva? Va rog, dau funda :3
Caut prietena 14 ani din Bucuresti
De ce ma uraste aproape toata lumea, la inceput cand imi fac un prieten nou ma inteleg bine cu el imi merge bine dar pana la urma totul se strica si nu mai vorbeste cu mine, ma simt singur nu am cu cine...? (mai mult)
Care ar fi mai bun pentru CS:GO, SAMP, GTA5 (LOW), Minecraft dintre astea :http://www.calculatoareok.ro/calculator- sh- lenovo- m90p- desktop- i5- 760- 2- 66ghz- 4gb- ddr3- 250gb- hdd- dvd- rw.html ...? (mai mult)
"Dacă nu pierdeam iară câștigam" Am primit un pumn de la o fată degeaba, fix în nas. Mi l- a spart și toți (foștii) colegii mei m- au batjocorit pentru că n- am ripostat. Sunt un "papă lapte",...? (mai mult)
Apare pe ask.fm intrebarea cu anonim pusa daca eu am dezactivat contul?
Urgent! Daca am avut cont de ask.fm si am pus o intrebare anonima cuiva, iar eu între timp imi dezactivez contul..persoana mai primeste întrebarea mea? Va rog urgent raspuns
Okay, o să fie ciudat. Mamea mea e o retarată. Eu am 19 ani, iar fratele meu 17. Acum va veni pe lume sora mea mai mică, pe care nici eu, nici fratele, nici tatăl şi nici bunicii nu...? (mai mult)
Heey. Cine ma ajuta cu o poezie de dragoste ORIGINALA? Gen sa nu fie prima pagina de pe Google. >))) Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
m7PGmirelapopescu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă:
Alexandru9971 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!