Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 15 Octombrie 2025 sunt:
Buna, TPU. am si eu o nelamurire:))) am vorbit cu un baiat pe tinder acum 3 seri si a fost totul frumos. am vorbit o gramada si mi- a zis si lucruri dragute.m- a chemat la o plimbare seara (adica in urmatoarea...? (mai mult)
Cluburi in care poti intra de la 16? Prin Bucuresti.
Stie cineva daca ruleaza Dead by Daylight pe acest laptop? http://www.samsung.com/us/computer/pcs/NP-RV511-A01US-specs Pot sa il instalez sau nu este potrivit laptop-ul?
Eu am un caine Cane Corso in varsta de 3 luni jumate. Si as vrea sa-i tai urechile si coada. Eu sunt din Fagaras (Brasov ) si as putea merge pana in Brasov sau Sibiu.
Care credeti ca o sa fie cerinta de la B1, evaluarea nationala?
Cum pot sa scuip ca lumea, ca baietii? Trebuie sa tii limba cumva? Sa tragi mult aer in piept?
Deci...sunt la Automatizari, am intrat cu 5.05, si acum trec clasa a 10 a..si as vrea sa stiu daca am sanse sa ma mut la Filologie..sau nu.
la ora 16:00 va avea loc festivitatea de premiere eu nu am luat premiu de loc am mediile genenarle 8, 29, 8, 21.Dupa premiere vom merge la un restaurant.Ce zice- ti sa ma duc? Mentinez: O ...? (mai mult)
Săptămâna asta ma duc intr-o excursie și vreau sa îmi fac o narghilea de casa, dar nu an aroma... cu ce pot înlocui aroma? (Am auzit ca pot pune și gem)
la ora 16:00 va avea loc festivitatea de premiere eu nu am luat premiu de loc am mediile genenarle 8, 29, 8, 21.Dupa premiere vom merge la un restaurant.Ce zice- ti sa ma duc? Mentinez: O sa-...? (mai mult)
E ziua aniversarii de 1 an și vreau sa ii fac un cadou iubitului meu, îmi dați idei, va rog? Dau funda
Salut am baut sucul tatalui si a zis ca ma rupe cu bataia? Ce sa fac sa scap de bataie si sa ma joc metin fara sa ma bata si sa imi ia calculatorul
Am o intrebare pentru baieti: Cum arata fata,, visurilor voastre"?
Bună TPU am o problema fosta prietenului meu ma injura si vreau sa ma ajutati cu un mesaj mai dur si mai inteligent sa ii dau peste bot cu el,va rog mult de tot dau funda, promit
Am o prietena care suferă foarte mult dupa un baiat foarte mult, acesta place alta fata dar ea nu permite asa ceva. El o cunoaste foarte bine pe ea. Ea ar face orice ca sa stea cu el, dar ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de o melodie pentru un videoclip cu fotografii de la scoala, spuneti-mi, va rog, niste piese potrivite pentru acest video.
Doamna diriginta mi- a pus nota 9 la purtare ca am scapat un caiet pe jos, dar ea a crezut ca l am trantit.Va rog spuneti- mi daca afecteaza nota 9 la purtare cu ceva in viitor (liceu, facultate), mentionez...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare am o cunostinta cu o problema sa va explic.Este fata si are 17 ani a fost la profesionala, maicasa a fost plecata in Spania si a venit sa o ia, nu o lasa sa termine scoala mai...? (mai mult)
As vrea niște pareri. Ce carti as putea sa cumpar, vreau ceva bun, pentru a invata limba engleza? Vreau o carte foarte explicita pentru începători. Stiti ceva deosebit?
Cum sterg de tot un cont de Instagram?
Am 17 ani. Am o situatie foarte dificila acasa. de cand eram mult mai mica nu ma mai inteleg sub nici o forma cu ei indiferent de cat as incerca sa colaborez. Ii ajut cu tot ce pot. Imi cresc sora mai ...? (mai mult)
Daca un baiat mi-a spus ca ma place si dupa 2 zile a spus ca putin ma place inseamna ca chiar ma place sau nu simte nimic pentru mine? El se uita foarte des la mine si mi-a zambit. Ma place sau nu?
Daca am 18 ani si sunt fata, ce job as putea avea mai bun decat cel de promoter? Maxim 5 zile pe zi si maxim 6 ore pe zi. Ca promoter lucrez cate 4- 6 ore pe zi (vineri, sambata, duminica) si iau 8 ...? (mai mult)
Am auzit ca in loc de aroma pentru narghilea poți pune gem...ce fel de gem trebuie?
Imi place foarte tare un baiat practic de un un an il iubesc, nu pot sa nu ma gandesc la el, nu stiu ce sa fac, i- am spus ca imi place de el dar el nu chiar atrage atentia la acest lucru, ce pot sa...? (mai mult)
De ce joaca oamenii Balena albastră?
Hey as avea nevoie de cineva cu care sa discut in privat. Simt nevoia sa socializez
Fratele meu mai mic nu stie sa se bata caci pana acum ma bateam eu cu cei care se luau de el dar acum ca voi pleca nu are cine sa il apere ca doar mie imi spune daca are vreo problema dinasta ...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema de cateva zile, nu pot sa vad videoclipuri pe Twitter, tot apare mesajul "The media could not be played"! Si nu inteleg de ce?! Ma puteti ajuta, va rog! Merci :-* FUNDA!
Buna! am 12 ani si la inceputul lunii februarie am avut prima mentruatie de atunci nu mi-a mai venit subliniez faptul ca am 12 ani si nu am avut vreao relatie intima sau ceva
Imi puteti spune si mie jocuri de noroc cu carti, acasa?
Am auzit ca aroma de narghilea o poți înlocui cu gem...merge orice gem, sau trebuie altfel?
Buna :) De cateva zile am primit de la un prieten un telefon HTC. L- am dus la decodat. Toate bune si frumoase pana cand am vrut sa- mi folosesc datele mobile si nu merge. Imi puteti spune ce sa fac? Dau...? (mai mult)
Deci, trec direct la subiect, la scoala, sunt pe cale sa ma incurc cu 2 baieti.Nu il mai suport pe unul, ca ma tot enerveaza(a vrut odata sa imi suceasca mana din senin, si face misto...? (mai mult)
Buna! I- am greșit de atâtea ori lui...nu știu ce fac, de ce o fac, ce crede el despre mine? Nu știu, dar ce fac e rău, reușesc mai mult să- l rănesc...nu știu ce fac. Ce părere are le ...? (mai mult)
Hey,cum se calculeaza media cu nota din teza? Am notele 8, 4,4,7 si un 4 in teza.
Salut, vreau sa ma angajez, dar nu am terminat liceul, ce pun la diploma de studii daca inca nu am terminat liceul?
Cum se va desfasura competentele la lb. engleza ( audio si scris ) de maine? Vom intra pe rand ca la oral romana sau vom intra toti deodata ca la info si vom astepta subiectele? Ce se va da?
cum as putea sa ma inscriu in Social Media Junior? Dau funda =)
eu nu inteleg ceva daca merg cu masina cu 200 kmph inseamna ca fac 200 de km intr-o ora?
Cum pot avea spinuri gratis?
Stie cineva cum sa pui,, prie" la reactiile de pe Facebook?
Cineva, pe care cunosc, , mi- a strecurat in geanta doua carti, una era cu motiv de dragoste I.am zis deja ca imi place de el.Dar ar trebui sa il intreb daca el mi- a dat cartea, sa ii zic ceva de...? (mai mult)
Va rog frumos, stie cineva daca hack-urile stardoll sunt sigure, adica mie imi cere nr. de telefon, sa-l bag ca sa mearga ajutati-ma pls! PS: sunt noua aici.
Vreau sa fac vlog- uri pentru Youtube, si pot edita si filma doar cu telefonul, asa ca, cu ce aplicaţie imi recomandaţi sa editez? Şi cateva motive pentru care e bună aplicaţia respectivă. Fundă...? (mai mult)
Daca bag un cutit in roata unei masini explodeaza?
Azi am aflat că crush- ul meu mă place! Chestia e că el e ff timid și până acum nu m- a întrebat dacă vreau să fiu cu el și nu mi- a dat nici mesaj. De asemenea, a trebuit să- i zic...? (mai mult)
Am anumite probleme legate de emoții/panică etc. Sper că mă puteți ajuta. Totul a început în luna noiembrie/decembrie a anului trecut când am început să mă panichez de câte ori trebuia...? (mai mult)
Salutare tuturor! Aseară am vb cu un băiat pe care îmi place de el, pe messenger! Și știe că îmi place de el și lui mie! Dar ce sa fac acum? Îmi este Rusine sa ii mai scriu! Ce sa ii mai scriu!...? (mai mult)
Ce credeți ca o sa pice la bac la romana subiectul 3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
angel6lust întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!