Stie cineva un liceu din Constanta cu profil de politie ...sau ceva de genul?
Mi-a trimis cerere prietenie persoana "X" din greșeală am șters-o după i-am trimis eu si tot a șters-o.Cum pot săi trimit cerere de prietenie din nou?
Câţiva elevi pe aici? Am o intrebare! Cum sunt pauzele la scoala gimnaziala, de la ce ora pana la ce ora?
Ce inseamna lollipop sau mai exact ce este?
Salut, astazi stateam si eu linistit si din senin vine un coleg si incepe sa ma bata fara sa ii fac nimic, a venit pur si simplu la mine si a inceput sa imi traga pumni! Intrebarea mea este cum ma pot...? (mai mult)
Ce exercitii ar trebui sa fac pentru a creste in inaltime si ce ar trebui sa mananc? Am 16 ani si sunt baiat.
Sunt baiat si as vrea sa imi iau o placa ca sa poata sa- mi sta parul mai bine, dar am auzit ca placa de par iti arde firele de par.Nu as vrea sa raman fara par la 17 ani.Credeti ca e bine sa- ...? (mai mult)
Heey,TPU Azi baiatul cu care ma intalnesc a dorit sa ne sarutam, nu simplu pe obraz dar cv mai serios.Eu nestiind ce sa fac m-am dat la oparte.Ce sa fac daca se va mai intampla asa ceva?
Ce faceți prieteni?
Am 18 iar prietena mea are 16. Suntem la începutul relației și am câteva probleme. Ideea e că eu n- am mai avut prietenă înainte deși ea a mai avut iubiți înaintea mea. Problema e că...? (mai mult)
Aș dori câteva idei pentru un discurs pentru final de gimnaziu
Că sa îmi cumpăr de ziua mea? Un telefon? Sa nu fie scump! Am 12 ani fac 13 sunt fata!
Buna tpueste îmi place de un băiat mai mare cu 18 ani este bine? Ce sa fac să îmi ascult inima?
De o vreme aud persoane care spun "wow are auz absolut" sau "doamne cum aude asta". Nu vorbesc despre mine ci despre o fata de la liceul de arta. Ce e asta si de ce e asa de extraordinar. Se ...? (mai mult)
Salut TPU! În data de 18 iunie este ziua mea! Tata mi- a spus sa mă gândesc ce vreau sa îmi cumpere de ziua mea ce vreau eu! dar problema ii că nu știu ce vreau adică ce cadou sa îmi cumpăr! ...? (mai mult)
Samponul poate fi folosit ca sapun?
Anul acesta as dori sa ma transfer la un liceu industrial la profilul de filologie. Si acum sunt la filologie, deci nu va trebui sa dau nici un fel de diferente. Cam ce medie mi- ar trebui ca sa ma ...? (mai mult)
Cum scap de matreata...si cum fac sa creasca prul mai repede?
Oameni-mi zic ca seman cu un baiat. Cum sa arat mai feminina?
Am șanse să intru la colegiul tehnic Gheorghe Asachi din Botoșani cu media de amitere 7 sau 7, 20 la mate-info? sau cu o nota cuprinsa intre 6, 75 și 7, 50?
Unde pot gasi rezerve pentru periuta electrica colgate 360. Magazine, farmacii sau site-uri online. Orice.
Sunt fata si am 15 ani. Mi se zice ca seman cu un baiat, mai ales cand imi prind parul la spate. Ce pot sa fac sa arat mai feminina? (fara machiaje, le urasc)
Aceasta intrebare este pentru cei care sunt elevi la colegiul national Dimitrie Cantemir din Onesti.Maine sunt examenele ECDL, imi puteti spune ora la care sunt?
Salutare tuturor, ce credeți că o să pice anul acesta la bac, la subiectul 3 romana mă refer ( o proza, o poezie, o comedie) și care dintre ele credeți că ar putea pica ( gen ion, enigm etc)
Eu as vrea sa invat o limba straina, in afara de engleza :) As vrea sa invat o limba straina. Aveti idee de unde as putea sa invat.De pe un site ceva. Ca sa stiti eu vreau sa invat spanoila....? (mai mult)
Deci,am 15 ani si sunt destul de inalt (1, 92) si tot cresc, ce sa fac? NU VREAU SA AM 2 METRI PANA LA 17-18 ani
Am o problema. Atunci cand invat nu reusesc sa retin mai nimic, pot sa citesc si de 10 ori aceeasi lectie, ca tot nu sunt in stare sa reproduc nici macar 30% din informatie. Le incurc. Am incercat ...? (mai mult)
1) ajutorrrrr de ce numi pot sterge mesajele de pe Facebook(messenger) pe telefon nu le pot sterge de 2 zile dar pe calculator pot oare credeti ca cineva a intrat pe messenger la mine
Am nevoie de o descriere amuzanta a unei fete.Are 1.68, este blonda,foarte slaba, vorbeste mult si e a dracu din cand in cand(fara injuraturi daca se poate).
URGENT! Am nevoie disperată de ajutor. O prietenă de a mea vrea să se sinucidă din cauza problemelor. Sunt singura care știe și nu vreau să o las. Vrea să ia o supradoză de pastile. I- am mai ...? (mai mult)
Hey, este posibil sa vezi cine a intrat ultima data pe profilul tau de Facebook?
As dori și eu un discurs de final de clasa a 8-a, cat de repede posibil. Mulțumesc frumos!
Credeti ca ar fi ciudat daca as incepe sa vorbesc dintr-o data pe wapp cu o fata cu care ma salut numai?
Ce sa fac daca am luat I-S, fara sa spun părinților ca daca nu ....nu voi mai merge in Italia si imi vor lua tel! Funda Urgent!
Ce vreau sa zic e ca intra 5- a am cunoscut o fata, intra 6- a am inceput sa o plac, intra 7- a la fel dar dupa a trebuit sa plec. Doi ani de atunci inca imi place de ea si nu pot sa trec peste....? (mai mult)
Am o dilema laughing) Daca am 7 la purtare pe primul semestru si pe al 2-lea 6 trec clasa?
De unde as putea cumpara un windows cu liceenta pe viata si un anti virus tot la fel cu liceenta pe viata?
TPU daca am notele 6, 10,6,7 si in teza 3 ce medie imi iesr? Astept rad urgent dau funda❤️
Hey...cine ma ajuta? Amus implinesc un an de relatie cu prietena mea, si as vrea sa-i fac un cadou de neuitat, ce idei aveti?
Hey...cine ma ajuta? Amus am un an de cand sunt intr-o relatie cu prietena mea, si as vrea sa-i fac un cadou de neuitat, propuneti va rog diferite exemple.
Https://www.youtube.com/watch?v=x3x6HzNex1Q stie cineva cum se numeste melodia din minutul 6?
mai am un pic si fac 18 ani! si vreau sa imi cumpar prima mea masina! nu stiu ce masina sa imi cumpar "! ce imi recomandati!?
Stie cineva cand incepe sezonul 6B din Teen Wolf?
O aplicație de blocare a instragramului, poze etc. pentru iPhone 5c va rog.
Vă cer ajutorul în legătură cu un lucru. În vară merg într- o tabără mai specială și acolo va fi o seară de bal, cu tematica anilor '40- '50. Si trebuie sa fiu îmbrăcată în stilul...? (mai mult)
Vreau sa ii trimit prietenei mele un cantec dar nu stiu ce sa aleg.Imi puteti da si mie sujesti? Suntem cam certate
Imi face si mie cineva o poezie pentru prietena mea cea mai buna Ana (ne-am cam certat)?
Hei TPU... De ceva vreme am cunoscut la scoala, un politist. Acest politist a mai multe cazuri la noi in scoala. Astazi eu am fost de serviciu pe hol si el a venit in scoala. In timp ce el vorbea...? (mai mult)
Ziceți-mi si mie vă rog nişte descrieri şmechere pentru o poză sau nişte citate despre viață sau mândrie.
Ce diferente sunt intre tigarile slime si cele normale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!