Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Octombrie 2025 sunt:
De ce Wattpad nu da copierea?
Ce firma de kendama este mai buna: -Play Pro; -Sweets Kendama's?
Va rog cine imi spune unde sa gasesc cartea in tren de george calinescu
Cum pot cauta pe pinterest sau chiar pe google idei de poze tumblrish? Vreau sa imi fac niste poze, dar nu am inspiratie. Nici cum sa stau, si nici cum sa le editez. Stiu sa editez, dar nu ...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste porecle pentru oameni bruneti, bronzati si slabi?
Heei TPU! Ce profile sunt la liceele din Italia? =))
De o luna sunt in UK si cam de cateva zile am observat ca mi- au iesit cojite pe fata.Si pe langa asta ma ustura rau.Cojite am mai avut si inainte, dar acum sunt mult mai multe, exagerat si ...? (mai mult)
Am 16 ani si in ultimul an am inceput sa umblu pe la masina familiei. Asa am ajuns sa fac mentenanta de baza, adica schimbat filtre, lichide, cabluri, senzori, etc. Problema este ca ar...? (mai mult)
Stie cineva ceva literatura depresiva? (poeme/poezii/etc)
Salut ..cum sa fac sa nu mai fiu stresant, sa nu mai stresez lumea..in general prietenii, fetele.Ce soluții sa aplic? Mersi!
Ce parere aveti despre persoanele tacute?
Cum vi se pare poezia mea? (Puteti sa va spuneti parerea sincera, dar inainte de a face asta, incercati sa intelegeti poezia) CIMINTIRUL MEU Cimintirul meu- Un mic și nesfârșit hotar... ...? (mai mult)
Cine imi poate face o critica la: https://www.wattpad.com/story/107557504-evadarea-%2B14?
Cum sa fac ca sa-mi creasca sanii mai repede? Fara nicio crema. FUNDA.
Acum 5 zile am cazut pe scări și mi- am fracturat piciorul. Doctorul mi l- a pus în ghips. Va trebui sa stau 3 săptămâni așa cu el. Dacă o sa mă duc la școală cu carjele cu mama care...? (mai mult)
cum as putea sa-mi fac singur un hickey pe gat? Vreau sa fac o fata geloasa;)))
Stiti croitorii in Bacau?
Hey toată lumea.In seara asta am pierdut 50 de lei pe jos, cred că mi-au căzut din buzunar și sunt foarte afectat.Imi spuneți și mie cum sa trec peste va rog :(
Salut. Imi puteti un site gen PlanetRomeo dar sa fie fete in el.
Cum pot reacționa cu floare pe Facebook?
Cum este liceul de arta dramatica si coregrafie cluj-napoca? este unul bun sau nu?
Hei TPU...sunt baiat si am parul natural cret. Vreau sa il indrept, numai ca daca il indrept cu placa sta ca electrocutat, drept in sus. Daca il spal cu apa si il usuc, sta infoiat, nu conteaza daca...? (mai mult)
De mica ziceam ca eu vreau sa fiu scriitoare. Si, ce sa vezi? Inca vreau asta, inca am 1000 de idei bagate in ciorne. Profesoara de romana mi- a zis ca ii place (i- am trimis pe mail o povestioara...? (mai mult)
Draga TPU, ce fac daca fica mea are sentimente? Dau funda
Buna! Stie cineva de unde as putea cumpara manga in japoneza din Romania? Nu exista o categorie "Japonia si anime" asa ca am pus intrebarea la cea mai populara categorie:)
Voi cand iesiti la agatat fete noaptea prin cluburi sau baruri mergeti singuri sau aveti alti tovarasi cu voi?
Am o intrebare: Stie cineva scoli cu program de la 12 in Bucuresti?
Mâine dau teza la română și îmi este foarte frică.Am învățat dar unele lucruri,oricât de mult aș îcerca să le rețin, nu îmi intră în cap.
Știți cum se numește aplicația prin care suni pe cineva si acea persoană aude o femeie care intreaba de iubitul ei?
Cel mai bun prieten al meu ma considera ca pe un frate dar am facut ceva ce el nu stie Poate va vedea asta dar nu pot sa eu zic in fata nu pot nici macar prin mesaj Acum 2 ani ne placea de...? (mai mult)
Anul acesta dau examenul de capacitate si as vrea sa invat mult mai mult in timpul care a mai ramas. Eu am zis sa petrec 3 ore invatand...1 ora si 30 min la mate si 1 ora si 30 min la romana. ...? (mai mult)
degraba plec cu avionul Îmi puteți spune o lista cu ce pot face in avion Sau aplicatii pe care sa le descarc in telefon si sa m-a joc in avion
Este un joc pentru telefon cu un tip genul hipster parca pe care il loveai sau ceva de genu si zbura peste strada. Avea tot felul de puteri si costume. Era foarte amuzant jocul. Are cineva idee cum se ...? (mai mult)
Salut, daca ma poate ajuta cineva cu ce- as putea sa invat pentru examen sa iau un 6 acolo sa- mi ziceti va rog... Funda P.S: Mai este o luna pana la examen deci, as avea timp sa iau nota aia cu toate...? (mai mult)
Sunt clasa a 8 a si am banchetul pe 2 iunie si nu stiu cum sa ma imbrac (blugi sau pantaloni mai eleganti). Cum ar trebui sa ma imbrac daca am tenul putin mai inchis?
Imi puteti spune si mie cei mai cunoscuti producatori de ATV-uri in afara de Linhai, Artic cat, hummer etc care produc si atv-uri de maxim 125 cc
Garderoba mea implica doua sutiene dar deacelea din material simplu. As vrea sa trec la unele cu cupele întărite pentru ca ele ofera mai mult suport si forma. Dar cum sa ii spun asta mamei?...? (mai mult)
De ceva timp (mai exact 1 luna) sunt impreuna cu un baiat care este student la Teologie. Ne cunoastem de 2 ani asa ca prieteni si vorbeam mai mereu. Ne intelegem minunat! Ne vedem in fiecare saptamana...? (mai mult)
Ce ati oferi unui copil de 13 ani la ziua ei? Este ziua celei mai bune prietene (eu am 12) si nu stiu ce sa-i cumpar.Mentionez ca este destul de copilaroasa dar nici foarte. Ofer funda!
sunt din BV si vreau sa stiu daca exista in oras, un liceu care sa aiba profilul filologie dar sa nu fie pe bilingv. multumesc
Hey! Ați făcut vreodată slime? Ce rețetă ați folosit, care v- a mers? Am incercat o grămadă de retete, am risipit aracet, zahăr etc și nimic. Tocmai acum am incercat cu un cleanser pe care nu...? (mai mult)
Numele meu este Cristina, sunt în clasa a 8- a, sunt blondă închis, culoarea ochilor mei e albastru închis, sunt înaltă, slabă... În fine... Sunt cam ciudată. Adică, diferită....? (mai mult)
Am 14 ani si ma cam deranjeaza faptul ca am o mustata care chiar nu- mi place, iar de fiecare data cand ii intreb pe parintii mei dac- ar trebui sa o rad ei imi spun ca sunt prea mic si ca dupa...? (mai mult)
Hei! Un salon in Bucuresti unde pot sa imi fac codite afro? Dau funda : )
Hei! Acum ceva timp am pus întrebări pe TPU cum sa reușesc sa mi găsesc un iubit. Acum, imi place de un baiat, dar vreau ca si el sa știe ca il plac. Ce credeti ca ar trebui sa fac incat sa il...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog frumos 5 aplicatii ale energiei mecanice
Hello! Vreau un nume pentru. grup pe Facebook, gen Tumblr, AlwaysOne si altele...Lasati mai multe sugestii, la cele mai bune dau fundita, ah mz mz
Care sunt cele mai slabe tigari? Vreau 3 exemple pls.
Salutare tuturor. Am de făcut un atestat ( Impozitul pe profit ) nivel 4 și vreau să- mi spuneți și mie regulile de tehnoredactare. Pe net am găsit mai multe variante. Voi ați făcut vreun atestat?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
liliana77any întreabă:
ElianaSc întreabă:
f22c10 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!