TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
Florentinvochin
în 16 Octombrie 2023 | Florentinvochin întreabă:

Există și partea a 2 la filmul ultimul maestru al aerului

1
Răspunde Raportează
SapLla
în 15 Octombrie 2023 | SapLla întreabă:

Bună TPU! Am o nelămurire, care sunt pașii poliției pentru a găsi un copil fugit de acasă? Se caută peste tot sau doar unde copilul obișnuia să stea și unde părinții bănuiesc că stă?(să...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 15 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Ce trebuie sa faci ca sa nu te mai uiti in gol?

7
Răspunde Raportează
jnjsbcjsjsssss
în 15 Octombrie 2023 | jnjsbcjsjsssss întreabă:

Hello! Am facut o rata pentru un telefon la tbi bank, are ceva daca mai intarzii cu platirea ratei cateva zile?

8
Răspunde Raportează
aboutme21
în 15 Octombrie 2023 | aboutme21 întreabă:

Bună tuturor! Am scris o poezie și aș vrea să obțin cât mai multe păreri sincere, fie ele pozitive sau negative. PICTAȚI ÎN CERNEALĂ Cum putem privi atat de mulți fluturi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Denismarian123
în 15 Octombrie 2023 | Denismarian123 întreabă:

Cateva lucruri care te ajuta sa cresti in inaltime la 18 ani? Suplimente, pastile, antrenamente etc.

5
Răspunde Raportează
LkakAdelina23
în 15 Octombrie 2023 | LkakAdelina23 întreabă:

Buna! Am 18 ani si am ramas insarcinata, fara sa stiu sau sa imi dau seama... cand i- am spus iubitului meu s- a despartit de mine. As vrea sa fac avort dar nu am niciun ban. Sunt disperata! Ce as putea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 15 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Nu pot sa descarc aplicatia Vodafone pe tv, deci intru acolo unde sunt aplicatiile de tv adica LG content store ca am tv LG si scriu Vodafone tv dar nu gaseste, ca mi- a spus cineva ca cica am tv mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marileena28
în 15 Octombrie 2023 | Marileena28 întreabă:

Buna tuturor! De mult timp imi place de un baiat cu care nu am avut vreodata o conversație, doar i- am cerut mici favoruri, de genul împrumutat de șervețele sau alte chestii mici. Ideea este urmatoarea:...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2023 |

Am 18 ani și iubita mea are 15 ani, e legal?

9
Răspunde Raportează
Ghinea_Andrea_
în 15 Octombrie 2023 | Ghinea_Andrea_ întreabă:

Salutare TPU, am o întrebare, mai mult pentru fetele de aici, sunt clasa a 9 a la liceu și am cunoscut un băiat la liceu, îmi place de el și cred ca și el ma place puțin pentru ca de fiecare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreea127282
în 14 Octombrie 2023 | andreea127282 întreabă:

Buna.îmi place de un băiat. țin să menționez că nu am vorbit absolut deloc adică noi ne înțelegem din priviri. mă uitam la tabla iar când am vrut să mă uit la el, el se uita deja la mine ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreea127282
în 14 Octombrie 2023 | andreea127282 întreabă:

Buna, de ce când fac contact vizual cu băiatul care îl plac foarte mult începe să mi bata inima foarte tare?

3
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 14 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Eu nu am apa prea buna la robinet, atunci nu e ok nici ca sa fac gheata cu apa aia? Sau asta e ok?

7
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 14 Octombrie 2023 | HotinAlexandra întreabă:

Hei, mi-am luat iPhone 12 pro MAX, păreri despre el, merita?

14
Răspunde Raportează
Meriayou
în 14 Octombrie 2023 | Meriayou întreabă:

Daca am septum îmi pot face radiografie la stomatologie? Și cum îmi pot șterge nasul calumea cu septum?

1
Răspunde Raportează
Claudiuradu
în 14 Octombrie 2023 | Claudiuradu întreabă:

De ce nu mă pot conecta cu emailul meu

3
Răspunde Raportează
Madalin006
în 14 Octombrie 2023 | Madalin006 întreabă:

Salut TPU. Mai am timp sa învăț la matematica, sunt clasa 12a la mate info din păcate, nu mi- a plăcut niciodată sa invat și nici nu am făcut- o și anul asta m- am trezit ca am bacul și la...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Tzakalie
în 14 Octombrie 2023 | Tzakalie întreabă:

Dacă am sub 18 ani pot sa-mi fac cont revolut? Nu ma refer la revolut

5
Răspunde Raportează
cipsurica124177
în 14 Octombrie 2023 | cipsurica124177 întreabă:

Buna, am o problema, menstruatia mea mi- a venit pe 29 septembrie si m- a tinut pana pe 5 octombrie, pe 7 seara spre 8 am avut contact sexual cu iubitul meu iar prima data a fost neprotejat si cred ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SapLla
în 14 Octombrie 2023 | SapLla întreabă:

Bună! Mă întrebam dacă un adoleșcent fuge de acasă și ia trenul(să zicem că drumul cu trenul durează 5 ore)iar părinții în acel timp v- or raporta copilul la poliție că a fugit de acasă.Sunt...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Deea290877
în 14 Octombrie 2023 | Deea290877 întreabă:

Buna! As vrea sa imi fac majoratul însă nu imi doresc o petrecere mare cu multă muzica, dj, dans și alte cele As vrea sa fie ceva restrâns, însă n- am absolut nicio idee de ce as putea face ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe

Daca porti ochelari de vedere dar ai matreata, ce trebuie sa faci ca sa nu iti faci mereu ochelarii cu matreata? Ca doar nu cred ca cat timp ai matreata ti se vor face mereu lentilele cu matreata si ca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 14 Octombrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Buna am 14 ani sunt in a 8 a și aș vrea să dau la Liceul militar din Câmpulung Moldovenesc,ce părere aveți, merita?

4
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe

E adevarat ca atunci cand citesti trebuie sa o faci fara ochelari sau cu ochelarii cei mai slabi? Ca sa nu se forteze si acomodeze ochiul

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Octombrie 2023 |

Hei! Ce părere aveți de o relație dintre un băiat și o fată în care prietenii băiatului îi tot spun ca iubita lor e urata și ca merita ceva mai bun sau ca avea pretenții de la el, fata ar trebui...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Neagu006
în 13 Octombrie 2023 | Neagu006 întreabă:

Mai are rost sa invat acum? Nu am învățat niciodată, nu mi- a plăcut și anul asta m- am trezit în cls a 12 și am bacul și sunt paralel total cu liceul. La Romana si Bio as putea învăța ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 13 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

De ce imi spune la tv asta? Deci e vorba cand sunt de pe receiverul de la Vodafone si spune asa: "Insuficiente resurse disponibile pentru a prezenta canalul". Deci asa scrie la fiecare program de la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Octombrie 2023 |

Îmi poate spune cineva toate liceele economice din Iași, ce profil au, ce materii se fac in special și cu ce medii se intra va rog?

2
Răspunde Raportează
intrebsimplu58762
în 13 Octombrie 2023 | intrebsimplu58762 întreabă:

Am un prieten, in trecut ne- am ajutat reciproc, eu nu mai vreau sa ies cu el ca prefer singuratatea, dar efectiv nu mai scap de el, suna de multe ori si a inceput sa vorbeasca numai de apocalipse,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alysia12351
Întrebare recomandată în 13 Octombrie 2023 | alysia12351 întreabă:

Buna, am nevoie urgentă de ajutor. Colegii mei de clasa imi dau bulling si ma huiduie când trebuie sa prezint un proiect sau sunt scoasă la tabla si unii chiar ma înjură si bat. Cum mi- as putea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Loredana33loredana
în 13 Octombrie 2023 | Loredana33loredana întreabă:

Merg mereu acasă cu o colegă pentru că stăm aproape și ne intersectăm, ideea este că colega asta e super enervantă, minte și nu are pic de respect pentru nimic și nimeni. Azi vorbeam cu ea și...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
rmntvrfo
în 13 Octombrie 2023 | rmntvrfo întreabă:

Buna TPU, mi- am pus azi pierce in limba si vreau sa va intreb daca ati fumat dupa ce v ati facut un astfel de pierce.Sau dupa cat timp ati fumat? Sau daca ati fumat, ce s- a intamplat? Sau daca fumez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SuntMidu
în 13 Octombrie 2023 | SuntMidu întreabă:

Îmi puteți spune niște hobby-uri pe care le pot face fără efort? Sunt bolnav și nu pot face efort, maxim să mă plimb, și aș vrea ceva productiv care să-mi ocupe timpul.

7
Răspunde Raportează
SteleaAlexandra
în 13 Octombrie 2023 | SteleaAlexandra întreabă:

Bună ziua grup, am și eu o problema legata de Facebook, as avea mare nevoie de un sfat, ajutor, tot încerc sa ma conectez dar îmi scrie deschide aplicația de autentificare, dar eu nu pot intra...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andanonim22
în 13 Octombrie 2023 | andanonim22 întreabă:

Salut TPU! Este normal ca la 17 ani sa imi placa Fulger Mcqueen si masinutele Cars? Toti spun ca sunt prea mare pentru asa ceva, dar imi plac foarte mult. Va rog sa nu radeti.

9
Răspunde Raportează
Sectretul2010
în 13 Octombrie 2023 | Sectretul2010 întreabă:

Salut, am 13 ani și as vrea sa port ochelari de vedere, nu spuneți acum ca îmi pot cumpara unii fără dioptrii, vreau doar sa știu cum sa îmi cresc dioptriile va rog.

8
Răspunde Raportează
VulturarVasileAlin
în 13 Octombrie 2023 | VulturarVasileAlin întreabă:

Ce înseamnă,, Bbb"?

4
Răspunde Raportează
lavinia052
în 12 Octombrie 2023 | lavinia052 întreabă:

De ce multa lume ma ocoleste? Multa lumea parca are pica pe mine sau le ar fi jena sa vorbeasca sau sa fie prieteni cu mine, pana si sa ma salute. Stiu ca e normal ca nu toate lumea poate sa te placa ...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 12 Octombrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Pai am inceput sa vorbesc cu un băiat de 2 luni jumate de pe 27 iulie... in timpul asta au fost foarte multe certuri, foarte multe și eu am venit cu ideea ca intr- o zi ca prietena mea sa- i dea mesaj...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Marintpu2000
în 12 Octombrie 2023 | Marintpu2000 întreabă:

Salut TPU, am o poveste lungă, eu am cunoscut o fată, am fost ceva timp împreună, am dat tot pentru relația asta. Mă duceam dimineața o duceam la liceu, mă întorceam o luăm, dacă aveam...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andrei6642
în 12 Octombrie 2023 | Andrei6642 întreabă:

Am prieteni falsi si nu imi pot face o prietena. Ce as putea sa fac sa-mi imbunatatesc situatia? Am aproape 17 ani

5
Răspunde Raportează
bianca37
în 12 Octombrie 2023 | bianca37 întreabă:

De ce inainte sa merg la sala am nervi, iar cand plec de acolo sunt asa calma fara griji, fara stres.

5
Răspunde Raportează
VasileSara
în 12 Octombrie 2023 | VasileSara întreabă:

Aseară am visat persona de care imi place dar nu m-am gândit la ea. Asta însemna ca se gândește la mine?

9
Răspunde Raportează
andrhight
în 12 Octombrie 2023 | andrhight întreabă:

Puteți spune un nume pentru YouTube, precum Snik de la Lucian cam așa, asta exemplu. Mă numesc Andrian Cociu.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Octombrie 2023 |

Azi in autobuz mi-a cerut o fata insta ul,evident ca i l-am dat, dar ce sa fac acum să îi fau mesaj?

8
Răspunde Raportează
Ka2i3a
în 12 Octombrie 2023 | Ka2i3a întreabă:

Am doișpe ani și port sutien cu push up, o să-mi afecteze creșterea sanilor?

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 12 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Poti sa te faci atat de imun incat sa poti umbla in tricou chiar si acum cand e asa frig? Ca mi- ar placea sincer sa umblu si eu in tricou mai mereu in orice anotimp, unii oameni o fac si se pare ca nu...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Ka2i3a
în 12 Octombrie 2023 | Ka2i3a întreabă:

Port sutien cu push-up de la 12 ani imi poate afecta creșterea sânilor? (îl port 7 ore zilnic)

2
Răspunde Raportează
croissant
în 12 Octombrie 2023 | croissant întreabă:

Buna dimineața! Folosiți măști de dormit? Cum este? Mă deranjează foarte tare lumina și mă trezește, alta soluție nu îmi vine in minte... Am o ușă cu geam in partea de sus

6
Răspunde Raportează
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 11 Octombrie

angel6lust întreabă:

Este adevărat că de marți s-ar putea să implementeze UE Chat control? Să se uite prin mesajele noastre? Am văzut asemenea știri, dar nu știu ce să cred.
    23 răspunsuri
  • sebijr
    trimisă pe 11 Octombrie

sebijr întreabă:

Bună tuturor TPU. Vin cu o altă întrebare de a mai povesti aici sufletește de a vă întreba: Eu de mic copil nu am văzut și nu pot vedea cu amândoi ochi din păcate: Tot odată. Doresc să menționez...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă pe 11 Octombrie

m7PGmirelapopescu întreabă:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? pare ofiter de politie.
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 16 ore

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.860
  • Întrebări: 3.951.907
  • Răspunsuri: 17.645.989
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
American Pie

American Pie

Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!

Start quiz
Categorii
  • 651.930 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii