TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
lorenakij
în 5 Mai | lorenakij întreabă:

Bună! Am 16 ani și nu am avut nici primul sarut, întâlnire romantică sau am vorbit cu un baiat în modul de a incerca sa avem o relație. E ciudat acest lucru? Însă, niciun baiat nu a arătat mare...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
123Luca819
în 4 Mai | 123Luca819 întreabă:

Sunt în clasa a 10a. Pe Parcursul gimnaziului m- am confruntat cu izolare socială și bullyng. Acum, în clasa a 10a, sufăr de anxietate severă, inima mea bate constant peste ritmul normal, simt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 4 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca se intampla uneori sa nu fie cine sa faca de mancare iar tu nu sti sa faci de mancare, e ok si daca faci cum stii tu? Cand nu e cine sa faca. Sau trebuie neaparat sa fie perfect exact cum e in reteta?...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
mariaioana71637
în 4 Mai | mariaioana71637 întreabă:

Buna, deci eu din toamna urmeaza sa plec la internat intr- un oras mai mare. Efectiv toata lumea imi vorbeste despre droguri, ca o sa ma droghez, ca o sa la stric, ca bla bla bla. Eu inteleg riscul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
suntcurioasa69
în 4 Mai | suntcurioasa69 întreabă:

Sunt clasa a 9a si am o intrebare. Daca notele din clasa a 8a nu mai contau pentru bursa de merit avand in vedere ca in a 9a iei bursa pe media de la EN, atunci notele din clasa a 12a mai conteaza pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
basta09
în 4 Mai | basta09 întreabă:

Sunt clasa a 12- a și la vară dau admiterea la Academia de Poliție. La materiile din care se da examen acolo ( gramatică, engleză și istorie) ma descurc foarte bine, dar când vine vorba de bacalaureat,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Twister09
în 3 Mai | Twister09 întreabă:

Salut, am ceva probleme cu tata, vorbeste foarte urat cu mama etc, este instabil psihic. Dacă o mai avut cineva probleme de genul și ar dori sa vb în privat, cu ceva sfaturi?

10
Răspunde Raportează
Iommix
în 3 Mai | Iommix întreabă:

Cum este să fii tras de urechi? Cum este să ai urechile roșii ca racul și ardă de zici că au luat foc? Este suportabil? Acum câțiva ani în parc un copil a fost tras de urechi tare, pentru că...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mariana567
în 3 Mai | Mariana567 întreabă:

Credeți că mai există șanse pentru o relație după ce încrederea a fost distrusă?" Am cunoscut un băiat pe internet, ne plăceam, dar fiind amândoi săraci și la distanță, nu aveam posibilitatea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
?u?a01
în 2 Mai | ?u?a01 întreabă:

Buna ziua.Eu am 33 de ani și îmi plac doar băieții de 19 20, 22 ani. Acum sunt cu cineva care are 19 ani și vrea ceva serios.Eu am și un copil de 9ani.Nu știu cum ar putea sa meargă o relație...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
shadow0322
în 2 Mai | shadow0322 întreabă:

Salut! Văzând o persoană online pe whatsapp, e online doar dacă accesează aplicația, nu? Mi se argumentează că apare online pentru ca este conectat și pe PC...dar nu e prea plauzibil pentru ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TeleaMatei
în 1 Mai | TeleaMatei întreabă:

Bună! Ce nebuni ar merge să faci la țară? [Nu știu dacă an pus la categoria corecta]

7
Răspunde Raportează
AnaMariaI2509
în 1 Mai | AnaMariaI2509 întreabă:

Am nevoie de niște opinii! Sunt elevă în clasa a VIII- a și sunt foarte, foarte nehotărâtă pe alegerile pentru liceu, poate pentru că nu știu dacă corelează cu ce vreau sa fac in viitor. Doresc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yassss
în 1 Mai | Yassss întreabă:

Am gãsit un câine abandonat legat in lant de fier... Care e posibilitatea sã-i tai lantul? Ms pentru orice rãspuns util!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie |

Am o problemă, sunt clasa noua la sport și vreau să mă transfer pe sociale, știu din ce materii se dă dar nu am subiectele, mă puteți ajuta oare? Din engleza, franceza, romană, geografie,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GlodeanMonica
în 30 Aprilie | GlodeanMonica întreabă:

Daca pe Instagram am un profil de Instagram prieten vechi si acesta si-a inchis recent, cum pot vedea postarile acestui cont dar si mesajele primite si expediate?

1
Răspunde Raportează
Andrei_Gherman_1996
în 30 Aprilie | Andrei_Gherman_1996 întreabă:

Cum sa ajung bogat?

5
Răspunde Raportează
iuliyyhappy777
în 30 Aprilie | iuliyyhappy777 întreabă:

Fetelor, ati auzit de aplicatia dippy, ati incercat-o?

0
Răspunde primul Raportează
SimonescuValentinaMaria
în 29 Aprilie | SimonescuValentinaMaria întreabă:

Am 16 ani si plec în Cipru, am voie sa transport 3 pachete de țigări fiind și minor?

6
Răspunde Raportează
valexandraally
în 29 Aprilie | valexandraally întreabă:

Bună! Nu vreau să par o ciudată, pur și simplu am nevoie de un sfat.În general nu sunt de acord cu ideea de a intra într- o relație, mai ales pe net. Recent, am întâlnit un tip pe snap.Totuși...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
GlodeanMonica
în 29 Aprilie | GlodeanMonica întreabă:

Daca ai doua profile de Instagram, prietene ambele cu profilul meu personal, cum pot vizualiza daca aceste doua profile isi trimit mesaje intre ele si cam la ce interval- doar atat, daca isi trimit ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zapada890
în 29 Aprilie | Zapada890 întreabă:

Bună lume, am un prieten, vorbim aproape orice și mi- a zis ca are penisul de 2- 3 cm și când i se scoală are cel puțin 7- 8 cm la 15 ani, voi ce credeți, e normal? (Mi- a pus întrebarea asta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Freak78
în 28 Aprilie | Freak78 întreabă:

Vreau niște păreri despre liceul Ion Barbu din Pitești. As vrea sa ma transfer acolo și vreau sa știu la ce sa ma aștept de la el.

2
Răspunde Raportează
Robert0510
în 28 Aprilie | Robert0510 întreabă:

Ce părere ați avut de simulările de anul acesta, cum credeți ca o să fie la bac, mai ușor sau mai greu?

7
Răspunde Raportează
Alexikca
în 28 Aprilie | Alexikca întreabă:

Saluti Imi spune si mie careva cat de periculos de la o scara la 1/10 sunt boții telegram? Iar daca intri pe un bot spre exemplu si nu apesi pe butonul de start, ce inseamna ca nu ai intrat in legatura...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Smanamix
în 28 Aprilie | Smanamix întreabă:

Astăzi la școală mă dureau genele când ma atingeau, gen mă doare ochiul acolo la baza genelor, am cautat pe google și zice ca e blefarită, eu cred ca este pentru că am ochiul învinețit parcă,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
snowyy
în 28 Aprilie | snowyy întreabă:

Salut! Vreau sa imi cumpar un iphone cu banii pe care i- am primit de ziua mea de nastere ieri, plus cati bani am mai strans eu. Un iphone 12, 13, sau 11, ca sa am un telefon cat de cat performant....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Velmira
în 28 Aprilie | Velmira întreabă:

Deci am nevoie de ajutor.Dau admitere la liceul de arte pe artă actorului.Am nevoie de o povestire la persoana 1 feminin. Puteti să- mi dați sugestii? Eu nu găsesc și am nevoie de ajutor.Nu vreau ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zapada890
în 28 Aprilie | Zapada890 întreabă:

Ce gust are sper@a?

6
Răspunde Raportează
Alissia97
în 27 Aprilie | Alissia97 întreabă:

Ce parere aveti cu conceptul xobody la sala care utilizeaza aparatele acelea cu curent.

0
Baaamilogule
în 27 Aprilie | Baaamilogule întreabă:

Credeti ca merita sa imi iau la 16 ani o bicicleta noua sau o trotineta electrica tinand cont ca peste 2 ani voi avea permis de condus? Am o bicicleta destul de veche si stricacioasa si mai ies cu prietenii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 27 Aprilie | Anonimboy111 întreabă:

Salut, de unde pot cumpăra prezervative la ora 7 dimineața? :)) :))

6
Răspunde Raportează
Porphyrios
în 27 Aprilie | Porphyrios întreabă:

Cunoaște careva vreun grup Facebook/whatsap/Instagram pentru a cunoaște persoane?

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 27 Aprilie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Poti sa fii si invatat de cineva cand e vorba sa lucrezi cu tine? Sau asta numai tu singur poti invata?

20
Răspunde Raportează
Anonim123i
în 27 Aprilie | Anonim123i întreabă:

Salut TPU Hristos a înviat! De curând am deschis o pagină de Instagram și problema îi că tot primesc notificări când postează o anumită persoană sau când adaugă un comentariu la o postare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alinamld07
în 26 Aprilie | Alinamld07 întreabă:

Care aveți parinti moderni si deschisi la minte fiti proud! Girlpower :) x

1
Răspunde Raportează
CiocSimion134
în 26 Aprilie | CiocSimion134 întreabă:

Salut TPU! Întrebarea asta s-a creat în urma unei curiozități poate considerata de unii tâmpită și poate de alți destul de folositoare. Cati dintre voi sunteți minori? Și acum fiți sinceri!

7
Răspunde Raportează
Aeinam13
în 26 Aprilie | Aeinam13 întreabă:

Am nevoie de un sfat în leguta cu specializarea filologie la liceu! :') Cate ore de engleza se fac la filologie intensiv engleza, spre deosebire de filologie simplu? Nu știu dacă merita sa ma duc la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PopescuGeo66
în 26 Aprilie | PopescuGeo66 întreabă:

Pot fi moașă dacă am 14 moașa care duce copilul la biserică!?(vă rog răspuns rapid)

5
Răspunde Raportează
Sjwibsd
în 26 Aprilie | Sjwibsd întreabă:

Vreau sa fug... unde as putea?

7
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 26 Aprilie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi cat timp cititi maxim ca sa puteti retine tot ce ati citit?

3
Răspunde Raportează
mariaz93873
în 26 Aprilie | mariaz93873 întreabă:

Buna(nu stiu in ce categorie sa pun aceasta intrebare) deci eu inca nu am avut prima menstruatie, dar de fiecare data cand ma duc sa ma spal am ceva alb pe chiloti, prima data este gelatinos, iar dupa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 25 Aprilie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voua vi s-a intamplat vreodata sa nu fiti lasati sa va duceti singuri in alte orase si asa? Daca da, ce ati facut pe urma ca sa fiti lasati?

10
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 25 Aprilie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca stai in casa cu cineva care nu te lasa niciodata sa iesi si tu sa vezi lumea pentru ca ii e frica si asa pentru ca nu esti genul de persoana care stie sa se descurce si sa aiba grija de ea, atunci...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
andreeastefaniapp
în 25 Aprilie | andreeastefaniapp întreabă:

Bunaaa, sunt fata și vreau sa urmeaz o cariera in muzica "trap" as avea nevoie de încă o persoana baiat/fata sa colaboram dacă sunteți intersați sa ma contactați cu mare drag. Va las și instagramul...? (mai mult)

0
777Anonim2000
în 25 Aprilie | 777Anonim2000 întreabă:

Bună! Deci acum un an eu și prietena mea, să- i spunem Andreea, am ieșit afară după școală și ne- am întâlnit cu niște copii care erau cu noi în școală și am stat cu ei afară. Era prima...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie |

Buna TPU! E normal faptul ca am aproape 17 ani si mama nu ma lasa sa- mi aleg hainele si incaltamintea? Tocmai m- am certat cu ea pe tema asta, vreau sa ies in oras sa ma vad cu o fata si sa- mi iau niste...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Twister09
în 24 Aprilie | Twister09 întreabă:

Salut, pentru barbati ce balsam de par recomandați? Parul mie foarte uleios a doua zii. Ma spăl azi am volum, și a doua zii mie uleios, zici ca e lins

1
Răspunde Raportează
Lilikiri
în 24 Aprilie | Lilikiri întreabă:

Dece unele fete la 11-12-13 ani sant rele si cu straini baieti mai mari exemplu se cearta Sau comenteaza...

1
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 24 Aprilie | x2gk9r întreabă:

Hey un sfat? Mam lasat de tigari de 2 luni si astazi am cedat si am fumat 4 tigari si deja simt ca nu mai mi le plac sincer…totii prietenii mei stii etc stiu ca nu mai fumez si de fiecare data colegii...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 11 ore

LisaJulie întreabă:

Studii superioare sau experien?a? Ce a ntreabat un angajator prima data la un interviu( in experienta voastra )?
    16 răspunsuri
  • NicVal74
    trimisă acum 18 ore

NicVal74 întreabă:

Va salut, am achizitionat aceasta suflanta de la eMAG, ketya de putere 400w cu o baterie de10000mah si nu stiu daca este defect sistemul ei de incarcare deoarece am intampinat problema urmatoare am...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 18 ore

Ion1989 întreabă:

Va convine sa va puneti undeva intr- un loc o camera de supraveghere cu cartela sim? Mie nu imi place ca trebuie sa platesc cartela o data pe luna, mai bine conectez camera la internet printr- o retea...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • AlexGGH
    trimisă acum 19 ore

AlexGGH întreabă:

Neata, TPU! As vrea sa urmez prima facultate in regim de taxa, insa ar fi cateva probleme de ordin financiar. Daca parintii mei lucreaza la negru si traim destul de bine, doua case, 3 masini, atunci...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.507
  • Întrebări: 3.952.813
  • Răspunsuri: 17.652.023
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
INNA

INNA

Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!

Start quiz
Categorii
  • 651.998 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.786 Auto & Moto
  • 144.232 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.043 Carieră
  • 20.341 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.086 Conversaţii