am o intrebare pentru voi daca un avion se prabuseste pe fasia de granita dintre Romania si Ungaria unde vor fi inmormantati? dau funda (scuze categorie)
Cand se va tine Ursus Evolution la Galati? Daca s-a mai tinut in trecut, atunci in ce an? Fundita ^^
Mi-e frica de liceu. voua?
Sal, imi apare in jurul iconitelor de pe dekstop cu negru de ce?, cum le scot?
Daca am comandat o rochie de pe net si vine din alta tara, in cat timp ar trebui sa ajunga?
Stiti cumva cat costa o cartela noua cu numar de cosmote? Sa aiba cat mai putini euro, sau chiar deloc daca se poate.
buna TPU, cati ani aveti
Chestii ciudate la mine :)) Adica creierul este in lupta cu inima(ati inteles, da?) si as vrea sa il uit dar mereu exista persoane care imi aduc aminte de el.Si apropo mi se mai intampla chestia...? (mai mult)
Heii la toata lumea. Unde pot citi cartea scrisoare de dragoste-mihail drumes, online in limba romana? dau fundita+cerere de prietenie RASP URGENT!
Cum devin admin pe un server d cs?
mi-ar fi de folos exemple de tablete care sa nu depaseasca pretul de 1600 RON. FUNDA pentru un raspuns care imi este pe plac!
Nu stiu ce sa fac sa scap de obesia One Direction. Sunt foarte obsedata de ieri de cand am citit o poveste cu ei pe Facebook. Imi place mult acel tip Harry Styles. Imi place accentul lui si cum arata....? (mai mult)
E adevarat ca la 16-17 ani toti parinti isi duc fetele la ginecolog sa vada daca sunt virgine?
Heeii. deci am inceput sa fiu obsedata de cum arat si urasc sa vad o fata mai frumoasa ca mine. stiu e patetic si as vrea sa scap de chestia asta:|
Ce radiori imi recomandati sa ascult(online)? Dau fundita
Imi puteti spune cum se termina volumul jurnalele vampirilor-furia(un fragment sau ceva de genu)doar pentru care au cartea! Dau Fundita!
Deci...mie imi place foarte mult de un tip:) Adica ne- am vazut la Dunare el era cu un prieten:) de al meu si nah mi- a placut de atunci si am tot vorbit am stat pe acolo la final ma suratat si mi- a...? (mai mult)
Hei TPU ieri mi- am facut un tatuaj peste un alt tatuaj care nu mi- a placut asa mult..si aseara cand m- am bagat in pat m- am dat cu crema mai exact cu tetraciclina si am dormit pe tatuaj si m- am lovit...? (mai mult)
Pot sa imi mai lipesc parul inapoi in cap? m- am tuns foarte scurt mai in varful capului si vreau sa imi pun parul la loc inapoi. nu stiu ce sa fac sunt disperata mai ales ca luni incepe scoala. ajutati-...? (mai mult)
Eu CHIAR acum am ajuns intro statiune numaita Duny Royal Resort. La Micul Dejun am auzit doi adulti ca abia asteapta sa-l vada pe,, Marcin". cine este marcin?
Dati-mi va rog niste linkuri cu tutoriale pentru. machiaj, la o rochie albastra:P mersi:*
Buna TPU as vrea sa imi dati niste site-uri de lectii pentru limba engleza... as vrea ca sa ma lamuresc cu gramatica... FUNDA pentru cele mai multe
Intrebari pentru oracol, clasa a-VIII-a:D Funda
Heei :*, totusi cand trebuie sa mergem la scoala, maine sau luni? :))))
SOS! SOS! cum sa imi pun extensi singura? extensile sunt din par natura si defat este numai parul. cum as putea sa mi le pun ajutati-ma va rog rapid! dau funda!
Vreau sa stiu ce emisiuni mai incep?(ex:Pariu cu viata pro tv ora 8.30 17 sept.)! Funda11
Unde gasesc si eu tricou Toate-s la fel in Ploiesti
Vreau sa imi fac o pagina de facebook ceva cu unghii si moda cum sa se numeasca?
Sall de unde pot cumpara ochelari wayfarer dar va rog cine stie sa scrie... nu dati repede pe okazii.ro si gasiti ca nu va dau funda! un link si niste pareri de la cei care si-au cumparat! funda!
am mare, mare, mare nevoie de ajutor! Cine imi poate spune ce profile au urmatoarele licee primeste funda! - > Mihai Viteazul - Ploiesti - >Jean Monnet - Ploiesti - > I.L Caragiale - ...? (mai mult)
Hei! Am nevoie urgent de un raspuns. Exista un program de editat online poze, care, poti face ca poza ta sa arate ca si cand e picurata de ploaie, sau trasnita de fulgere. Va rog, spuneti- mi care ...? (mai mult)
Dau funda.Deci.Eu si o fata suntem prieteni. Cand iesim in grup in oras se poarta altfel cu mine e mai draguta, Ma asculta mai mult, uneori ma ia in brate si cred ca ma place.Si eu o plac pe ea...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari si va rog mult de tot cine poate sa ma ajute! Vreau sa expediez unui prieten in America ( Iowa city) un colet. Stiti cumva vreo firma care expediaza pana acolo? sau posta...? (mai mult)
TPU! Imi puteti spune care e inaltimea normala a unui copil de 13 ani?
Am si eu o problema: la telefonul meu,cand vorbesc prins mesaje,conversatia nu imi apare in ordine, adica nu apare ce zic eu apoi ce zice cealalta persoana. Apare aiurea...ce pot face?
daca v-ati putea pune 3 dorinte care ar fi? dau funda pertru cele mai interesante dorinte
Pot innoda ochii unui melc? Mereu m-a batut gandul asta.Cu o penseta oare daca ii ating se rup?
la mine in cartier a venit o fata noua si imi cam place de ea si cred ca si ea ma place pe mine.k atunci cand o vad ma cam pierd si nu stiu ce sa ii zic. va rog ajutati-ma dau funda:)
v- as fi recunoscatoare daca m- ati ajuta pe facebook in partea stanga e chatul cum pot sa fac sa- l vad... vreau sa vad cine e on sau nu ce trebuie sa fac sa- mi apara din nou?:(:(:(:(:(:(:(:( ...? (mai mult)
Care telefon e mai bun dintre Samsung galaxy mini si LG optimus one?
Vreau sa fac un site de prezentare in HTML(unu mai simplu). Ziceti-imi primii zece pasi. Ofer FUNDA.
Ce inseamna cand plangi in somn?
Cand incepe prima zi de scoala primul cel mai bun raspuns ea FUNDA!
am o intrebare cum pot sa fac publicitate la o pagina de pe Facebook? Dau Funda!
Cum imi modific pe TPU poza de profil?
vreau sa stiu parerea voastra ce se potriveste mai bine la blugi albastru inchis stamti: tricou/maieu rosu/negru balerini/cizme lungi negru/alb
Sunt baiat si am o intrebare daca eu nu zambesc aproape niciodata si nu fac ochi dulci asa e firea mea sunt serios e ceva rau *?
Hei! De unde pot sa-mi cumpar penarul de la herlitz cu Smiley World online? In magazine nu l-am gasit.Am incercat si pe mediatec dar acolo nu imi gasesc orasul meu ca sa pot face comanda:(
Pe un produs scrie ca expira:11. 2012 Ce sa inteleg din asta? 11 luna? sau e ziua?
Unde gasesc asfel de smailuri?(mooning)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!