Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 27 Octombrie 2025 sunt:
Pe la ce ora trebuie sa se culce un copil(adolescent) la varstele: 12, 13, 14, 15, 16 ani? Ca eu nu imi place sa ma culc asa devreme...Am 12 ani juma si de obicei pe la 10 jumate mami ma pune in pat...? (mai mult)
Mi- au aparut niste pete mici si asa mai violet, pe ambele picioare la acelasi nivel. Crede- ti ca e vreo alergie? Sau ceva.? (Nu m- am lovit, sunt mici si distantate una de alta dar nu foarte...? (mai mult)
Cine asteapta sa inceapa scoala si de ce? V-ati terminat temele de vacanta?
Ce e interesant la un Huawei g7300?
Spuneti-mi si mie un site cu chestionare auto asemanatoare cu cele de la sala... va dau fundita :*
Buna :*. Sunt fata am 17 ani si 1.60 vreau sa mai cresc macar 5 cm m- am interesat de sporturile pe care ar trebui sa le practic dar am auzit de o carte ceva de genu " cresterea in inaltime" si te poti...? (mai mult)
De ce nu- mi merge chatu' la Facebook?! Jos in dreapta imi apare un triunghi galben cu un [! ] in el! Si in stanga imi scrie [ prieteni conectati ] dar nu apare nimeni! ce trebuie sa fac URGENT AJUTOR!...? (mai mult)
Vreau niste metode de a enerva lumea foarte tare...Vacanta aproare se termina si vreau sa fac panarama :)))) puteti sa ma ajutati? :o3
Buna vreau sa imi schimb parola dar ma uitat intrebariile ce fac?
Hei!~ Cine a incercat masca cu albus de ou si lamaie?> A ajutat la ceva? Merci TPU
vreau sa- mi fac un forum gratuit care sa arate ca si acesta:Scartz.ro - Loc Lejer.dar nu stiu cum, va rog help dau funda si apropo, daca se poate fara scripturi si tot felul. daca e doar...? (mai mult)
Bunaaa! Am o rochita alba cu niste floricele pe ea(in partea de sus). Cu ce as putea sa o asortez ca sa nu imi fie frig? cu un sacou pe crem (model de ala ca la militarii de odata....nu stiu cum sa explic,...? (mai mult)
Salut.Am cumparat ceva piese pentru a repara un chevrolet aveo lovit oarecum frontal.Dar sub capota, de fapt in partea de jos a parlrizului, langa capota are o chestie din plastic, cu niste gauri de...? (mai mult)
am si eu o rugaminte. Puteti sa imi dati un site cu serialul ingerasii dar episodul 1 si sa fie tot adica intreg. o colega mi- a spus ca e fain si am zis sa ma uit dar tot ca gasesc pe google este...? (mai mult)
Dati vot pe http://concurs.focsanii.org/concurent- Fr0yo.html si lasati un comentariu sa stiu cine a adat. Dupa ce se strang 10 voturi voi alege dintre acei 10 unul care va primi funda. Pe restul ii astept...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste telefoane cu tastatura completa qwerty sub 300 de lei daca se poate si cu touch screen
Cand incepe Dansez pentru Tine?
Buna fetele care se joaca pe Lady POpular sa ma ajute:VREAU SA IMI STERG CONTUL DAR NU REUSESC cum sa-l sterg ajutor:)?
Va place mai pult pepenele verde(lubenita)sau pepenele galben? Mie amandoua la fel nupot sa decid...explicati-mi de ce vreti pepenele...;. care-l vreti e mai delicios, de ce? EXPLICATI
Vreau sa comand un costum prin posta si sunt putin confuza in legatura cu marimile. Acolo scrie Size 1, 2... dar imi poate spune cineva care stie cati cm sau inch are o marime? Dau fundita.
Deci, pan' la urma mergem la scoala sambata?
As dori un site cu tinte,vopsea de fabrica,strasuri,articole de mercerie,spray colorat pentru haine,paiete,lanturi, din astea pentru lucruri hand-made, stiti vreunul? Funda mare.
Buna TPU... am 14 ani si sunt baiat... aseara am avut un vis ciudat..cu un baiat necunoscut, deci mereu cand ma gandesc la el imi vine sa plang, deci in vis ma despartisem de cineva. si el a venit sa...? (mai mult)
Pe tine cine te inspira?
Nu ati simtit vreodata ca vreti sa 'evadati'? Eu una ma saturat de toti oamenii FALSI. sunt peste tot, mai ales fetele care se barfesc intre ele, apoi le vezi ca ies impreuna si sunt de genul "ah fata...? (mai mult)
Cam cat costa un labrador sau un golden retriver, lasati-mi siteuri de unde pot comanda.Dau
Cum sa ma fac respectata si sanu mia comenteze nimeni la mine cine imi zice a si atuci cand e vba de bataie sa nu mai fiu frikoas asa nu imi pierd inkresrea in mine funda +vot :* cine imi zice
exempe de site-ri precum amazon?
Cine imi poate da cele mai tari site-uri de modificat poze?
Vreau si eu niste statusuri sau mesaje care sa i le trimit la fostul meu prieten ceva in genu : M- ai avut m- ai prierdut [... ] dar sa nu iti para rau ( ceva in genu ca sa i spun ca i va parea...? (mai mult)
Ce înseamna cuvantul sensele
Hei. Am o intrebare legata de roaming. Am niste rude in Anglia si si- au luat cartele de acolo, cu numere de UK. Ati observat ca atunci cand suni in alta tara tonul acela pana raspunde este diferit? Tzaar,...? (mai mult)
Hei buna:). Am 13 ani si as vrea sa devin reprezentant Avon sau Lady's. Intrebarile mele sunt: 1.Pot deveni reprezentant la 13 ani? 2.La ce credeti ca e mai convenabil sa fiu reprezentant...la Avon sau...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva ce se poate face cu coins pe FreeFans? Multumesc Anticipat!
Ce parere aveti de telefonul LG Optimus L5?
Buna TPU. De curand m-am "combinat" cu o fata. Sta pe strada cu mine si invata tot la scoala mea. Deci vreau niste sfaturi. Funta
Ce parere aveti despre Iphone`ul 4s? Am vazut la televizor ca va aparea si Iphone 5, si chiar as vrea sa mi`l i`au:D Credeti ca e ok? Si e mult mai complicat decat Ipone`ul 5?:D Funda.
Pentru cei care joaca Fruit Ninja: ce inseamna cand imi zice acolo ' critical ' si imi da si inca 10 puncte? Adica ce am facut?:))
Iubesc un baiat, era fostul meu prieten, dar vreau sa stiu cum sa- l fac sa se intoarca la mine. Noi ne- am despartit pentru ca el nu avea timp si nu vroia sa ma faca sa sufar... dupa ce ne- am despartit....? (mai mult)
Acum trebc pe a 7a si as vrea si eu sa stiu cate ceva.Ce vom face la Romana,Mate, Chimie si Fizica? Fundoi mare mare!
Neata! am un Nokia 7360 si nu pot sa vad nimic pe el. Display- ul se vede alb, telefonul functioneaza destul de bine si normal numai ca nu se vede decat alb tot ecranul.Ce ar putea avea si ce pot sa fac?...? (mai mult)
Neataaa:). Am si eu o mica intrebare:">...Ce activitati as putea face cu un baiat cu care ies pe afara...(nu e prietenul meu)..Ma refer, ce am putea face avand in vedere ca stau intr- un oras mare, avem...? (mai mult)
Neata TPU! Dati-mi si mie porecle de baieti, dar nu de-alea luate de pe net.Ceva smecher gen Bubu sau Teddy.
Buna tuturor:- * Am o problema :| Eu am avut un prieten si il iubeam asa de mult :X Si acum il iubesc. Si el m`a iubit si inca ma iubeste. Problema e ca... e foarte mare distanta dintre noi doi..De acum...? (mai mult)
Vreau sa va intreb si eu cum sa procedez cand ies cu prietenele in oras.Pentru ca iesim cam in fiecare sap. de vreo 4, 5 ori si de fiecare data ele mananca numai prosti cat timp stam:ciocolata,...? (mai mult)
Ce imi recomandati? Un ipod nano 5th sau 6th (touch) sau orice alt mp4 care credeti voi ca e mai bun. pana in 600 lei.
Stie cine melodii clasice din zilele noastre?
Hei TPU :*. As vrea si eu niste statusuri de mandrie - orgoliu. Dau funda :D
Buna am nevoie de un server de jb Jail Break pe cs 16 dar sa nu fie prea populat pentru ca vreau sa fiu Simon am microfon deci va rog lasati-mi adresele:D cat mai repede cel mai frumos rasp Funda:D
:* De ceva timp parul meu nu mai e cum era inainte,adica matasos, voluminos acum este asa uscat, se incurca foarte repede nu stiu cu ce sa ma mai dau ma puteti ajuta;;)? Dau FUNDA!:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!