Bunaaaa... stie cineva daca mai canta Alin, tipul care canta cu Traistariu in clipu asta http://www.youtube.com/watch?v=bfbeGT9M5uQ minutul 2:50? Sau numele lui complet? plsss dau funda
Hey :* imi puteti da ceva statusuri care aibe legatura cu : anul trecut am fost impreuna cu un baiat timp de 2 luni, stiu ca e ciudat ca dupa 2 luni sa fii disperata dupa el dar asta este :| apoi din ...? (mai mult)
am mare nevoie de ajutor! Deci eu am net de la romtelecom cu viteza de pana la 6 mb pe secunda am router router Huawei hg655b si am laptop Acer Aspire 5742ZG din acela rosu are procesor Intel...? (mai mult)
Cu ce program adaug cap de tigru in poze? CA AICI: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=404486496273772&s et=a. 330220730367016. 75096. 329917063730716&type=3&theate r Fara pizap.Sau PhotoShop Am doar...? (mai mult)
Buna,TPU! Stiti cumva de unde imi pot cumpara niste sneakeri de la ALL STAR? Adica,Bucuresti,dar locul mai exact, si preturi in ordine crescatoare; 3.
Dintre Nokia lumia 610 sau Huawei Vision, ce ati alege? (am inteles ca Nokia lumia 610 este mai gresu de utilizat).
Are ceva daca ma duc la liceu cu o fusta de la alt liceu? Funda+vot P.S. Fara raspunsuri stupide
SEara TPU vreau si eu sa invat sa tatuez stiu cat de cat.DAR nu suficient Imi puteti da niste tutoriale cum sa tatuezi? MUltiumesc anticipat. FUnda+VOT!
Am si eu o intrebare.Toate fetele pe care le cunosc au porecle super.Ca de exemplu:Adry, Bubu, Dede, Mordrok(pentru un baiat)...Va rog urgent spuneti- mi si mie porecle.Cel mai bun raspuns ...? (mai mult)
Vreau sa zic ca nu- l mai suport pe tata. Intamplarea face asa : am venit acasa pe la 20:05 din oras, i- am zis lu` tata ca ma duc la un fotbal de la 21- 22, si a zis ca nu- mi da bani ca mi- a...? (mai mult)
Cine a intrat la facultatea de stiinte ale naturii si stiinte agricole specializarea geografia turismului (Ovidius Constanta) am o intrebare pentru el si ii dau funda
Vreau un piercing in ureche! Intrebarea e imi puteti da niste sugestii?
De mica sunt cam impiedicata si mi- am creat reputatia aceea de" fata impiedicata". Ideea este ca acum nu mai sunt asa de neindemanatica, cu toate acestea tot am ramas cu reputatia de la inceput..Chiar...? (mai mult)
Voi ce melodii ascultati atunci cand sunteti suparati? Vreau si eu niste melodii :*Cine da cele mai multe primeste funda:*
Salutare, TPU. Pentru cei care se pricep :), doresc si eu sa stiu cum pot sa ma tund in stilul lui Mitchel Musso. Ca sa va faceti o idee, aceasta este una dintre poze. http://www.fanpix.net/picture-...? (mai mult)
Cum se numeste programul de facut nightcore? Si de unde il pot descarca?
Stiu ca este o intrebare cam ciudata: la balul bobocilor trebuie sa te invite un baiat ca sa poti participa la concurs?
Hei tpu.Caaand naibaaa incepe scoala? Unii zic ca luni, altii ca sambata e nu stiu ce festivitatee! P.S.: incep clasa a noua.
Ce faci cand te dor ochi de la PC/laptop?
am comandat ceva de pe okzaii.ro sambata si nu am primit comanda nici pana astazi. de ce? acolo scrie k vine in 2 zile lucratoare dupa efectuarea comenzii
Pe facebook unde pot sa vad cine mi-a dat cerere de prietenie? Eu stiu ca acolo sus unde scrie Cauta prieteni.
Salut, vreau sa merg la o facultate de geografie (geografia turismului) la Ovidius in Constanta dar are autorizare de funcționare provizorie. As vrea sa stiu ce inseamna aceasta autorizare de funcționare...? (mai mult)
Care stiti daca produsele Garnier se afla si in farmacii?:D Dau funda, daca stiti si pretu.
Vreau sa va intreb ce parere aveti despre profilul uman? Cine imi poate spune ce materii se fac si cate portite imi deschide acest profil? Fundita.
Salut stiti vreun metin2 romanesc cu lvl 250 sa aiba bonusurile sa fie in romana sa cresti destul de repede itemele la fel Daca stiti zicetimi si mie P.S nu neaparat 250 si 127 si 150 si 170 etc
>:D< Imi spuneti si mie niste statusuri despre o prietenie falsa? :X
URGENT! URGENT! Sall TPU :) am nev sa stiu cum se fac cd-urile cu muzica? Daca ati putea sami ziceti in pasi :P si ff explicit? Fau funda e ff urg :)
Vreau si eu un site in care sa invat engleza cu exerciti cu expresii sitoate astea....si gratis funda
Heeeei:D Am o mica- mare problema:| Deci, mi- am schimbat de curad Windowsul, acum am Windows 7:Dsi a mers foarte bine, dar, de ieri cand am deschis calculatorul nu`mi mai mergea sa deschid folderele,...? (mai mult)
va rog frumos vreau si eu o lista intreaga cu toate melodiile lui Azis din Bulgaria Sen Trope, Narakai me etc.Va rog cine i-mi poate da o lista intreaga cu toate melodiile lui
Ma simt atat de ciudat, parca lumea asta a luat- o razna.Peste tot vad numai persoane care profita de tine, care isi aduc aminte de tine doar cand au nevoie de ceva.Sa nu mai zic de baietii...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ceva:cum pot pusta linkuri?
Heyyy...Am niste intrebari cine le raspunde cum le- as raspunde si eu funda! 1.Ati rezista fara calculator 1 luna 2.Va place cand va e frica? 3.- ati da viata pentru cel mai bun prieten? 4.Va place...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru :o3 O sa ma mut si nu stiu in ce culoare sa imi varuiesc camera :o3 si vreau sa pun chestii pe pereti, in afara de postere, gen lyricsuri, quotes si alte chestii :o3 puteti...? (mai mult)
New Yorker/ Bershka / Pull& Bear / Stradivarius? Care dintre cele enumerate mai sus va place cel mai mult?
Am si eu o intrebare..Cine stie niste site- uri online cu haine/accessorize/electronice etc. de unde pot sa cumpar FARA card de credit/debit etc., adica atunci cand primesc produsul sa platesc...? (mai mult)
Buna eu am fost cu cineva (X) si am avut o prietena (Y). X m- a mintit si era pe ascuns cu Y iar Y stia ca il plac, acum sunt la liceul lui X si ma simt penibil ca el a zis la cineva ca nu stiu sa sarut,...? (mai mult)
Cam care este salariul unui procuror militar?
Hey TPU:) am si eu o intrebare. am un psp 3004 de muuuulltaa vreme..si nu mai imi merg acele butoane[x, o, patrat, triunghi] trebuie sa dau cu un lac pe el? stie cineva unde ma pot duce ca sa il repar?...? (mai mult)
nu demult am facut o pagina pe facebook...insa nu am doar 14 like-uri. Imi puteti spune cum as putea face mai multe like-uri? va rog mult!
Caut si eu nume pentru o poveste de groaza de facebook.Idei? Funda!:o3
Buna unde gasesc carti de joc fara fata adica au fata alba sunt albe sau carti de joc cu fata la fel ca spatele
Cum se numeste episodul acela din H2o cand Bella,Cleo si Rikki absolveau si la sfarsit dadeau o petrecere la cafeneaua Rikki's? Daca nu stiti, macar dati-mi link-ul cu episodul. FUNDA
Am mare nevoie de ajutor.dau Fundita! Maine ma duc in vizita la un copil de 10 luni si nu stiu ce sa ii cumpar :- ? (o atentie ). Nu stiu ce pot duce la un bebe de 10 luni (are 12 kg ) Va rog mult sa ...? (mai mult)
Salut.cum as putea sa ma ingras vreo 4- 5 kilograme? as vrea sa fiu un pic mai solid si nu stiu cum.am 1.67 si 53 de kilograme.as vreasa ajung la 57- 58 :D.ce ar trebui sa mananc pentru a "pune" pe mine...? (mai mult)
Funda! de unde se cumpara iphone 4 sau 4s la mana a 2-a si cam cat costa? P.S. nu de pe net unde isi vand toti, toate rablele!
Va rog ajutati- ma cu ceva sfaturi! Fara misto! De cateva zile incoace mama mea tot urla ca disperata la mine.Daca fac o mica greseala minora zice ca sa nu urlu la ea ca daca urla ea /... tipa la...? (mai mult)
si scuze daca am gresit categoria! Cum pot scapat rapid de cosuri si puncte negre.Masti sau ceva.Va rog.Dau
Ce faceti acum? Funda, raspunsuri amuzante
ati comandat careva haine sau papuci de pe bonprix? Daca da, cat de repede au ajuns la destinatie, arata ca in poza obiectul vestimentar si sunt de calitate produsele? mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
9PM întreabă:
ElianaSc întreabă:
Albert991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?