Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Heiiii :* imi puteti spune in ce data incepe scoala la Liceul Teoritic " Onisifor Ghibu "? fundita :o3
Hey TPU pentru cei care joaca naruto arena cine stie cum sa am mai multi jucatori pe care ii pot alege adica sa nu ii am doar pe aia mici si sai am si pe zabuza sau cineva cine stie va rog spuneti- mi ...? (mai mult)
Buna,va rog spuneti-mi un referat cu tema:cultura este omenirea chemarii noastre omenesti.....va rog mult... funda
unde pot gasi filmul let's shine traducere hai sa stralucim full in romana si in engleza dar ar fi mai bine in romana ca sa inteleaga si fratemiu FUNDA :D pentru in roman + vot
Cum scap de cosuri?:-s natural? fara produse din farmacii. Ceva usor;)
Care sunt semnele clare ca un baiat ma place?
Am parul lung, castaniu, si foarte bogat si natural, aproape de buric, putin mai sus, cu breton intr- o parte, si as vrea sa imi tai din varfuri pana la sani, cum ar veni, aproape o palma.Cum o ...? (mai mult)
Am o problema. Numai merge aparatul foto(de fapt cardul) Am un Samsung st 65. Imi da o eroare (cand are cardul) Trebuie formatat? Si cum fac asta? Nu stiu ce sa- i fac, cred ca o sa ma duc maine...? (mai mult)
Va rog sa imi dati raspuns rapid. Exista vreun site care sa ma 'inregistreze' vorbin engleza si sa imi zica daca e bine sau nu?
De ce nu imi merge messul? Imi da urmat. eroare: http://imageshack.us/photo/my-images/525/nuovoimmaginebitmaps.png/ PLZ HELP ME! FUNDA;)
Buna:*am mare nevoie de ajutorrr! dupa cum bine stiti scoala incepe in cateva zile iar eu trecand in clasa a9a o sa dau de colegi noi profesori noi etc.eu sunt putin timida si atunci cand sunt intr- un...? (mai mult)
Buna ziua ma gandesc sa fac un Vlog...Si as vrea un nume cum are Bianca (Tequila). Ceva sugestiii? Dau funda + vot. Nu vreau nume de bauturi, ci un nume aparte pentru un Vloger...(Repostata)
Cum pot descarca realtek pentru a auzi
Va fi H2O sezonul 4? am vazut cateva site-uri si cateva pagini de Facebook care spuneau ca a aparut deja in Australia. E adevarat?
As vrea sa devin manechin, model. Am 18 ani, 1, 74 m înălţime, 53 de kg şi măsurile 90-58-89.rnrn De ce am nevoie pentru a ajunge manechin? Multumesc, Funda.
Eu ieri mi-am dezactivat facebook-ul si azi mii l-am reactivat ( adica am intrat pe facebook si nu imi apare chat-ul si nci nu pot pune poze) ce sa fac? va rog un raspuns...dau funda :x
Hey! Am vazut mai demult o poza cu actorii de la The Vampire Diaries, stand la o masa si citind fiecare cate o foaie. Cineva zicea ca a vazut ce scrie pe foaia lui Ian Somerhalder si scria ceva de genul: ...? (mai mult)
Descrie un exemplu privind relativitatea starii de miscare si a starii de repaus a unui mobil? d-au funda!
Am o intrebare adresata in special rockerilor...stiti melodii de genul: http://www.youtube.com/watch?v=2JzFgvdo4Pk Nu as vrea neaparat Apocalyptica, si sa fie un rock mai agresiv... Cele mai ...? (mai mult)
In august eu si niste prietene ne- am facut o pag pe facebook numita Ѕოilε ƒօг ოεε. Ati putea sa intrati si sa- mi spune- ti parerea voastra, si daca va place sa dati si un like? Multumesc...? (mai mult)
Prin ce se deosebeste starea de miscare de starea de repaus a unui corp? d-au funda!
Buna TPU vreau si eu niste statusuri gen: esti indiferent cu mine te-ai schimbat, va rog ajutati-ma FUNDA!:*:*:*
Am o intrebare pentru cei care stiu cat de cat sa lucreze in Photoshop. Dupa ce decupez o persoana cum pot sa micsorez aceea imagine cu persoana decupata? P.S Am Photoshop C.S 6 Multumesc
Buna ..........Imi spune-ti si mie cand incepe iubiri secrete si la ce ora?
Cine stie de unde pot downlanda smeckdawn vs raw 2010 sau www impact. Fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
In aceasta toamna voi fi clasa a 6- a... Si as vrea sa- mi spuneti cum este, pe ce va trebui sa insist mai mult si cam ce rechizite imi trebuiesc, ma rog, nu cred ca imi va trebui ceva diferit...? (mai mult)
Buna TPU Stiti cumva cand va aparea "Ocolul pamantului in 80 de feluri" pe Discovery Channel? Daca da imi puteti spune data si ora? Multumesc mult
Cum pot sa fac ca sa nu-mi mai apara atatea iconite in taskbar?
Cum se ridica la patrat un numar impar cu semnul minus ridicat la o putere para?
Cand incepe sezonul 4 din iubiri secrete? Dau funda
De ce nu imi pot schimba parola la messenger? Acolo cand ma pune sa scriu parola ce noua de doua ori tot imi spune ca e slaba parola.Va rog repede un raspus. funda
Heeei, TPU! Am auzit de nişte sucuri, de fapt, nu sunt sucurile în sine, ci nişte prafuri din care se face suc cu mulţi coloranţi. Aş vrea şi eu nişte exeple de firme care produc din- astea,...? (mai mult)
Hey, cine stie, pentru fanii anime- urilor care au vazut Holic si Blodd C, ce legatura are Watanuki cu Blood C? ca a aparut ca caine in Blood C, vorbea regulat cu Saya, avea si vocea lui Watanuki,...? (mai mult)
Hei TPU:*Vreau niste poze..cu scrisX_X..adica..asa ceva :o3. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=400659329998428&set=a.348281848569510.78604.348238761907152&type=1&theater fundita♥:*
Asteptati scoala:->
Am si eu o intrebare dau fundita; ; ) Ce sa fac sa scap de punctele negre, :- ? ceva ce ati incercat si voi si a dat rezultate :) Am incercat cu multe produse da nici unu nu a avut efect...(ceva...? (mai mult)
Pe ce program si la ce ora joaca Romania cu andorra dau funda rapid!
As vrea si eu link`uri cu imagini cu dormitoare..pentru adolescenti...:)...gen :...? (mai mult)
Cat trebuie sa las telefonul la incarcat (LG KP500 Coockie) eu stiu ca 12 ore ce sa fac sa il las pana maine dimineata? Si de fiecare data cand il bag la incarcat ramane blocat si trebuie sa scot bateria...? (mai mult)
Stie cineva la ce ora incepe festivitatea de incepere a liceului eugen lovinescu
am o intrebare..cum pot sa imi deschid culoarea parului(sunt satena)spre blond in mod natural...stiam ceva de apa oxigenata dar nu stiu...nistesfaturi va rog:*FUNDA:>
Buna TPU :) Nu vreau sa radeti, dar am o intrebare : Daca faci sex anal ti se mareste fundul?
Mai sunt 5 zile pana incepem scoala?
Cine stie vreo traditie romaneasca mai interesanta? va rog si detalii ^^ Multumesc!
Cum se traduc animeurile? normal in romana?
Am nevoie de niste ajutor Cine poate sa imi dea lecturile urmatoare: 1. Florin scrie un Roman 2. Poezii de Arghezii(Scurte maxim 3) 3. Poezii de Cosbuc(doar 2), Moartea lui Gelu, Pasa Hassan ...? (mai mult)
Hey, stiti cumva pana cand voi gasi in magazine revista Vogue (SUA) cu Lady Gaga pe coperta? O gasesc pana pe 29 septembrie? FUNDA
URGENTTT! buna TPU am nevoie de mareee ajutor:(mi- am cumparat un calculator si cand il deschid imi apare cv aplicatie sau nu stiu ce e Ubuntu in care trebuie sa scriu username si parola., dar eu nu ...? (mai mult)
As vrea cantece compuse de voi va rog.Dau funda
am si eu o intrebare. Stie cineva unde pot vedea cu cine am intrat in clasa la liceu? Precizez ca sunt din bacau si ca am intrat la CN,, Vasile Alecsandri " pe profilul stiinte sociale.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
liliana77any întreabă:
f22c10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului