Am o problema...Nu`mi mai merge Facebook-ul din cauza certificatului de securitate...Am tot incercat sa-l reinnoiesc dar nu stiu cum. Daca stiti si voi. Mersi! Funda
Am facut o pagina pe facebook si vreau sa renunt la ea...cum pot sa o sterg?
E ok sa ma masturbez odata pe saptamana la 12 ani?
Ce se intampla daca cei de la Digi au venit si ne- au bagat pachetul tv+ tel+ net ...insa noi avem si pachetul de la romtelecom? De 2 luni nu am mai platit romtelecomul si au suspendat toate serviciile. ...? (mai mult)
Sunt bune produsele clearskin de la avon alea pentru cosuri argumentati-mi va rog?
Unde se vand dictionare pentru roman-franceza roman-engleza in moldova
Ce credeti prin expresia :a tacea....in limba ta
Ce sunt notitele pe facebook?
Scuze de categorie (sunt tobosar de 2 ani experienta am 12 ani as vrea sa intru intr-o trupa cer seriozitate
Hey:*As vrea sa imi cumpar un primer de ochi ceva mai accesibil gen maybelline, rimmel london, miss sporty..nu de la too faced, mac, urban decay sau elf! Eu locuiesc in Galati.Stiti de unde as putea ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fata capricorn si baiatul scorpion, varsator si balanta. Funda
Va rog de ce nu imi merge metin2arena nu mi se incarcaa upade trimitetimi pe mes id denisduna
Faceti va rog un top 10 cu cele mai noi melodii care va plac voua :D fundita + vot :*!
Heii TPU.Cine imi da un hack de imvu (Credit)sau un cont de fata nu nooaba sa aive 18-30 out'urii care nu mai joaca plzz ziceti-mi contul prin mesaj. Dau funda :)
Nu l- am vazut pe baiatul pe care il plac de ieri. si mie foarte dor de el.Eu sunt fata ortodoxa. iar el e penticostal.Se poate sa avem o relatie? Credeti ca daca se casatoresc astfel de oameni el se poate...? (mai mult)
Unde as putea sa traduc si eu un text din engleza in romana? in afara de google...
Sunt impreuna cu o prietena la mine acasa si nu stim ce sa facem ca sa nu ne plictisim. Aveti cateva idei originale?
Sunt într- o situaţie destul de aiurea. Vreau să zic că i- am dat speranţe aiurea unui băiat pe care nu îl plac. Nici eu nu ştiu de ce am făcut- o. M- a întrebat dacă îl plac şi i-...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu niste nume de pagini pe facebook?
TPU! Astazi, am vrut sa comand 2 lucruri de pe un site, cu toate produsele LaLa Band. Totul a fost OK pana am ajuns la "Cosul meu de cumparaturi". Nu am mai comandat niciodata ceva de pe internet,...? (mai mult)
Acu' o lună si ceva am cunoscut o fată, suntem din acelasi liceu, suntem de aceeasi varsta ( 16 ani). Pana atunci ne stiam doar din vedere. Totul a inceput pe Facebook, dupa care am vorbit...? (mai mult)
Salut, sunt cu o fata de o saptamana (imi place de ea cam de o luna)...inainte mi- a placut de o fata vreo 6 luni, am intrebat- o daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu poate din nu stiu ce motive, ...? (mai mult)
Vreau si eu legende de groaza! Inafara de Bloody Mary :D Fundaaaaaaaa
As vrea sa imi spune- ti ce rechizite v- ati luat pentru scoala :3 (indiferent ce clasa sunteti) Si daca se poate sa imi puneti de exemplu gen "caiet- link cu poza tipului de caiet care ...? (mai mult)
Buna TPU o prietena mi-a zis ca alexandra stan ii o falsa adica ca canta in playback.ii adevarat?
Cum downladez un video de e you tube pe pc?
Bună tuturor! :) Am o problemă destul de mare. Am o pagina, pe facebook, mare pot spune, cu aproape 20.000 like.uri însă, scade din ce în ce mai mult! Am avut foarte mult la talking, în jur ...? (mai mult)
Mai stiti persoane pe YouTube care fac clipuri gen "School Supplies Haul" gen:http://www.youtube.com/watch?v=J5VdjZYdUkg&feature=g- user- u Daca nu, poate puteti face si voi si imi lasa- ti link ...? (mai mult)
Buna TPU. vreau sa-mi dau tastele in romana si in loc de,, romanian,, e romansh switzreland
Buuna TPU imi puteti spune cum se numeste dansul pe care il face la minutul 1 http://www.youtube.com/watch?v=7DAr3VIexKM&feature=related
Hei TPU cit de rau ar fi daca ai fi prins in ultimul joc care l-ai jucat
Hey poate sa-mi explice si mie cineva cum sa folosesc un O.B? daca el se umple si se umfla in interiorul meu ..ciclu poate patrunde afara? funda **
Daca il las pe baiat sa-mi puna mana pe fund sau in alta parte, el va crede ca sunt ca celelalte fete care se lasa usor? si are si 19 ani iar eu am 15 ani.va rog sa-mi dati raspunsuri bune.
Vreau si eu niste statusuri pentru prieteni falsi, pentru persoanele alea care ti se dau prieteni doar cand au nevoie de tine...Dar cat mai noi. va rog mult
Ma ajuta cimeva va rog cu niste idei pentru serata de ziua profesorilor... ceva mai diferit in afara de poezii.
Hey. De azi am inceput sa ma uit la The Vampire diaries ..si sunt la primul episod din sezonul 1. Am tot vazut nusj e poze si clipuri despre serial :- ? Si am o intrebare :">. Pana la urma Damon ...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi imagini de genul acesta? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=398233430239869&set=a.397763406953538.95405.296136163782930&type=3&theater...FUNDAAAAA!:X
Daca ti s-ar putea indeplini o dorinta, care ar fi aceea?
Vreau si eu versurile IN ROMANA de la Anahi - Dividida. Dau funda si voturi!~:-*
scuzati categoria! dar cei cu paginile de facebook cu admini, content creatori... pentru ei este aceasta intrebare. deci, aveam o pagina pana ieri de vreo 4.000 de like'uri! eram 4 managere! iar...? (mai mult)
am 13 ani. Nu stiu daca asta este chiar o problema dar eu am 58 kg si 1, 75m este ceva normal? vreau sa mentionez ca nu sunt gras sunt normal dar nu priecp de ce cantaresc asa mult si dc...? (mai mult)
Vreau si eu nume de pagini gen : Statusuriii Statusuri pentru voi etc funda
Care este numarul de telefon de la mireasa pentru fiul meu?
Hei TPU cum pun un video pe youtube? FUNDA
Ce sa fac atunci cand tipa cineva la mine cum sa nu imi pierd inkrederea si atunci cand ma bat cu cineva sa am tupeu sa ma bat cum sa fac sa nu mai am frica aceea ca se intampla ceva rau cine imi spune...? (mai mult)
Care este numarul de telefon de la mireasa? Ca vrau sa sun
De 2 saptamani ma doare spatele foarte tare, in zona rinichilor de fiecare data cand imi fac nevoie fiziologice sau inainte de asta, sau daca fac putin efort.Stomacul ma doare si am senzatie de...? (mai mult)
de unde imi pot lua tricouri, cani etc cu b2st sau alte trupe coreene din Iasi(sau macar daca exista in Romania).
Știe cineva unde pot urmari prezentarea live a iphone 5 pe 12 septembrie?
Care e pagina de pe facebook cu cele mai multe poze amuzante in afara de Demotival ro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Hamilton întreabă:
qgenius153 întreabă:
razvand2001 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!