Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Septembrie 2025 sunt:
Care e pagina de pe facebook cu cele mai multe poze amuzante in afara de Demotival ro?
Aş vrea să vorbesc cu cineva care s-a transferat de la un liceu la altul, la un profil diferit, din sem. 2 lasaţi id pe privar:)
Salut la l.romina ne-a dat sa analizam o opera literara si nu stiu ce inseamna: tema, ideia, motivele, elementele de diversicatie. Help plz!
Imi place de un baiat si lui de mine, dar nu suntem impreuna... Ce sa fac?
Hey. Un film bun? Preferabil pentru adolescenti. Merci :)
Tableta la ce se foloseste? Adica am auzit ca de obicei oamenii care primesc email- uri (si vorbesc prin email o folosesc.) si am mai auzit ca nu poti sa suni pe cine adica nu poti sa vb la, , telefon,...? (mai mult)
Am încercat să intru pe facebook si cand am tastat prima oara parola spunea ca e incorecta. Am schimbat- o (am primit pe mail toate informatiile ), iar apoi la fel... si am mai schimbat- o o data si...? (mai mult)
Sunt cu un baiat mai mare decat mine cu 4 ani. Nu avem mult timp impreuna dar avem planuri ca relatia va merge si va dura mult. Chestia e ca el pleaca peste 1 luna in Italia, sa lucreze. Asta ar...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cam cum este la Liceul Ovidius din Constanta? Cum sunt profii, cam ce cantitate de teme se da, ce atractii dupa scoala sunt prin preajma(de ex. magazine, cinema, parcuri, etc).Se...? (mai mult)
Sigur nu incepe scoala pe 10 septembrie? Funda+vot
Hei cine este din Arad? Vreau să fiu fotomodel, îmi puteţi recomanda nişte fotografii din Arad şi pretul care trebuie plătit pentru poze?! Am 14 ani şi 1, 67 înălţime. Dacă chiar ştiţi...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu ce contin joint-urile. Si creeaza dependenta? (fizica/pshica). Vreau raspuns de la cei care au incercat. Multumesc!
Am o problema. Detin o boxa ibiza sound de 800w. Astazi am dato cam tare si nu stiu de ce brusc la bass puternit se aude un zgomot ciudat, adica se auda normal dar si un sunet cum sar lovii...? (mai mult)
Cate puncte trebuie la testul de bilingv daca am intrat la Filo. intenvis engleza? Tot 60 ca si la Filo. bilingv? Ajutati-ma va rog rapid. FUNDA!
Salut ce inseamna cand cineva te adauga pe youtube ca persoana de contact? tot primesc cereri din alea si nu stiu la ce se refera
De unde pot downloada inregistrari de voci la telefon pentru farse? As vrea o voce de femeie! Urgent! Funda!:X:x
Vreau un program de editat poze de gen sa imi schimb culoarea ochiului! ma ajutati?
Hei... va place black veil brides? :> :o3
Buna:D am nevoie de putin ajutor. Am tradus ceva in franceza, dar mai am nevoie de cateva modificari. Ma poate salva cineva?
Eu si inca o prietena avem o pagina pe facebook. Si nu prea avem mult timp la dispozitie sa stam pe ea. As vrea sa mai gasesc, 1 sau 2 admine [ de proba]. Dar trebuie sa fie active. Daca...? (mai mult)
Pentru a putea pune un produs pe Okazii.ro trebuie sa alimentez contul cu bani?
In octombrie este ziua nasei mele.Ce as putea sa-i fac cadou?
Cine imi da si mie poze in care sunt numere si la fiecare numar cate o descriere sau depinde stiti voi, si sa aleaga copii un nr( de ex: 1 draguta, 2 frumoasa) ETC... Cine imi da?
Ce melodie e asta? :3 http://www.youtube.com/watch?v=1CvHGEIc2Oo&feature=context-gfa Cum se cheamă?
Heeo! Unde pot vedea pe facebook toate evenimentele din Romania? Adica nu numai acelea la care sunt invitata. FUNDA!
Voi va luati ghiozdanul in prima zi de scoala? Funda?
Are ceva daca merg la sala de la 12 ani si am inceput sa iau proteina acum pe la 13? nu prea imi placea cum aratam la 1 an si am zis sa iau si proteine, am luat pro max cel imi des ( 3 ori) gigant ( 1...? (mai mult)
Va rog, ma plictisesc, dati ID-ul de mess? Al meu este luly.luaa@yahoo.com
Unde pot sa adaug muzica si videoclipuri pe facebook?
. Cine imi da si mie versurile melodiei : Let It Shine - Me And You ft. Coco Jones, Tyler Williams?:o3. Dau Fundita:*
Buna TPU. Mie imi place de un baiat care este clasa a- 9- a iar eu a7- a. Asa, eu il plac din martie, apoi prietena mea a fost cu el si eu in acele momente am suferit foarte mult. Apoi el zicea ca ma...? (mai mult)
Vreau sa imi raspundeti la aceasta intrebare:)) Acum vreo 2 ani am facut prostia de a lipi abtibilduri pe usa si acum vreau sa le indepartez, dar ramane hartiuta acolo pe usa, si lipiciul tot acolo...? (mai mult)
am prins ieri niste pesti micuti si i-am bagat in iaz afara dar nu stiu cu ce sa-i hransc. ce ar trebui sa le dau sau sa le cumpar? dau funda!
Vreau si eu nume de pagini de fb gen Ma placi bine, nu du-te dracu. ceva de genu :) funda
Hei TPU, am instalat AVG antivirus free de pe net, si cand dau "scan now" imi zice : starting scan failed, connection is off-line, ce trebuie sa fac sa mearga?
Poate, într-adevăr, sâ ajute diavolul pe oameni prin vrăji, mai mult decât ne ajută puterea si harul lui Dumnezeu? dau funda!
Cine stie cum se sterge un cont de facebook?
Auuuuuu, sa ma ajute cinevaaaa... deci am Internet Explorer si cand intram imi aparea normal " Google " si na, dar acum nu stiu ce am facut ca nu- mi mai apare " Google " apare dracu " Mystart " ce naiba...? (mai mult)
Se poate schimba statusul altcuiva pe mess? cum?
Pentru toti cei care joaca trainstation pe facebook. vreau si eu sa ma ajutati sa trisez sa fac mlti bani
Deci...stiu un baiat (doar din vedere)si mi se pare simpatic. as vrea sa vorbesc cu el da nu- mi fac curaj si de fiecare data cand incerc ma blochez si nu stiu ce sa zic deci.....cu ce subiect as putea...? (mai mult)
Am o prietena care nu e grasa insa are putina burta.Ea spune ca daca face abdomene se vor dezvolta muschii de sub stratul de grasime si ca intai trebuie sa scape de acea grasime.Ce sfaturi ii dati?...? (mai mult)
Hei:* TPU. Cine imi spune niste statusuri sufletesti?
Vreau şi eu nişte texte sau poveşti în limba franceză sau/şi engleză! Mulţumesc.
Am niste intrebari care ma cam macina de ceva vreme:| 1. Cum scapi de complexe? Adica eu sunt complexata de faptul ca imi transpira mainile si picioarele aproape tot timpul, mai ales vara si...? (mai mult)
am o mica problema.nu- mi mai place sa ma imbrac "feminin"..inainte ma imbracam la colanti cu fuste, chestii...eh, acum, ma imbrac numai sport.si vreau sa revin la vechea mea vestimentatie, sau...? (mai mult)
Deci daca cineva zice ceva de mine adica te ia peste picior ce sa ii zic da nu rautacios ce comportament sa folosesc?(care sa nu provoace cearta prea mare)dau funda!
Cum pot sa ma prefac ca urasc pe cineva(cand eu de fapt... iubesc)? Sa ii arata ca este un ratat si ca nu imi pasa de el?
Sunt in clasa a8A si m-am despartit de curand de cineva. am stat 2luni cu el dar vreau mai mult nu conteaza cum arati vreau doar sa nu fi mai mic de 17 ani contactati-ma pe id scumpikgirl93 :*:*:*
Aveti idee unde pot creea imagini cu " true story " poker face, troll face? Ca acelea de pe demotival. Dau funda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Hamilton întreabă:
qgenius153 întreabă:
razvand2001 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!