Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Septembrie 2025 sunt:
Sunt in clasa a8A si m-am despartit de curand de cineva. am stat 2luni cu el dar vreau mai mult nu conteaza cum arati vreau doar sa nu fi mai mic de 17 ani contactati-ma pe id scumpikgirl93 :*:*:*
Aveti idee unde pot creea imagini cu " true story " poker face, troll face? Ca acelea de pe demotival. Dau funda :D
Cum se numeste melodia care incepe pe la 01:02? Scuzati categoria, dar e mai vizitata. :) http://www.youtube.com/watch?v=WmVid890kXQ&feature=my_liked_videos&list=LLNs8eB_it5ohW49dwSqxRiw
As vrea sa imi cumpar o tableta(la un pret rezonabil).Ce imi recomandati? As vrea in principal sa aiba camera foto farte buna. Funa!
Ce crema pentru pete imi recomandati care sa aiba rezultate?( mi- au ramas niste pete de la cosuri si varicela pe fata) funda
Fetelor cum vii ser par baieti cu cercel sau pircinguri? As vrea sa imi fac unul dar nu ma decid intre ureche si spranceana In ureche ca asta dar un pic mai mic http://www.limonbay.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=726&category_id=16&option=com_virtuemart&
Hey,TPU ma puteti ajuta? Am un iphone si nu pot sa bag muzica, jocuri pe el, Ce program imi trebuie? Dau fundita
Buna TPU am o problema si trebuie urgent rezolvata. Incerc sa ma loghez pe youtube si nu imi da voie. Contul de pe youtube il am de la google. Si nu pot loga nici acolo. Si cand cer sa imi ...? (mai mult)
Daca sunt la filologie la ce o sa dau bacul?
As vrea sa stiu cand e deschiderea scolii...In 15 sau in 17? Unii spun sambata iar altii luni.Nu stiu ce sa cred, spuneti-mi parerea voastra. Multumesc!
Ce telefon imi recomandati? P.S. am 16 ani:)
imi dati si si mi e niste statusuri de indiferenta, droguri, alcol, tigari tupeu... fundita
Care sunt avantajele si dezavantajele cand esti la liceu la profilul mate info intensiv info? :*:*
Buna :). Vreau niste statusuri mai originale. Nu copy - paste u.u
: Sunt baiat, de o luna am implinit 16 ani, si as vrea ca anul viitor, in vacanta de vara sa lucrez undeva. Anul trecut pe usa de la intrare la liceu scria ceva de anagajari, undeva la mare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre chilotii tanga la baieti?:)
Buna TPU am nevoie de o parere va rog.as dori sa- mi achizitionez aceasta tableta http://mercador.ro/oferta/tablete- 7- inch- promotie- IDhkBC.html si nu stiu se poate pune net la ea? si daca da ce ...? (mai mult)
Ieri am venit de la mare si i- am spus mamei ca nu mi- a fost dor de ea si de nimeni si ca vreau inapoi si s`a suparat pe mine. Nici macar nu i- am luat ceva...Cum as putea sa o fac sa se simta...? (mai mult)
Cum ajung senior?
Buna TPU am o intrebare... de ce nu pot sa comentez de nici o pagini pe facebook?
Heeiiii. Aici o intrebare pentru baieti. Majoritatea baietilor prefara fetele cu parul lng, nu? Ma intreb daca un baiat sar uita la o fata cu o frizura mai emo si care se imbraca numai in blugi, ...? (mai mult)
Care sunt cele mai tari seriale?
pisica mea a disparut,mentionez ca stau la bloc,etaj 3, unde poate fi?
Hey.Mi-au ramas foarte multe pete de la cosurisi rosii si maro.Ma puteti ajuta va rog cu o mascao crema ceva.Intr-o saptamana incep scoala si sper sa scap de ele.
la ce o sa se dea BAC-ul anul acesta? Mersi funda+voturi.
Am un cont pe Farmerama, şi azi am încercat să intru pe el. Şi îmi arată o imagine albă, nu mă lasă. Pe alte conturi merge, dar pe al meu nu. Am încercat şi pe alte pcuri şi tot nu...? (mai mult)
Am o mica problema poate ma puteti ajuta! Imi apar niste pete maronii pe interiorul boxerilor :|! Ar trebui sa ma sperii?! sunt bolnav?! Astept raspunsuri. P.S: Dau funde fara numar!
Buna, am si eu o oarecare problema si sper sa ma puteti ajuta...de ceva timp ma doare spatele in partea stanga insa numai daca fac anumite miscari, am crezut ca este de la statul cu laptopul in brate ...? (mai mult)
am si eu o mica problema, sau hai sa zic o mare problema.Am un Samsung Galaxy mini...si pentru a debloca ecranul telefonului am pus un model (Desen) pentru a intra doar eu pe el si dedesubtul...? (mai mult)
Stie cineva masti impotriva cosurilor si a punctelor negre?
Aseara mi-am facut facebook. Azi am vrut sa intru pe el sa ma autentific si imi zice ca nu e buna parola Ce trebuie sa fac?
Am o intrebare importanta.Am 2 prieteni de 13 si 14 ani eu am 10, si cel de 13 Vlad ii zice lui cel de 14 ani Alex ca daca vreau sa merg cu ei sa nu vin zice ca- s prea mic si chestii.Cum pot...? (mai mult)
Am un Huawei G6609 si nu inteleg de ce atunci cand vreau sa fac poze nu imi da voie imi spune "examinarea nu a reusit" am incercat sareinitializez toate setarile si tot nu merge.Stie cineva ce sa mai...? (mai mult)
Exista vreun program pe facebook care sa iti aduca mai multe like-uri la pagina? Cum pot sa fac mai multe like-uri la pagina? Funda.
Am avut antivirus AVG si a expirat. De unde pot lua alta licenta si cum? O pot prelungi pe cea actuala? Urgent!
Intre telefoanele Nokia Asha 200 si Nokia Asha 201 singura diferenta e functia "dual SIM"? *Iertati-ma ca am pus intrebarea la aceasta categorie
Heiii TPU... Maine as vrea sa ma tund dar chiar nu stiu cum si credeam ca ma puteti ajuta M- am gandit sa ma tund in V si sa ma filez sau sa ma tund in scari. Oricum as vrea sa fie ceva cu breton si...? (mai mult)
Am nevoie de putin [mai mult] ajutor. Deci eu am inceput sa strang bani pentru un telefon. Vreau sa- mi cumpar un Iphone 4 [nu 4S] si as vrea sa stiu cam cat costa in magazinele Orange. Sii...? (mai mult)
Care este cea mai usor de folosit agentie de pariuri online? sa aiba si ea cote bunicele si sa nu fie foarte stricta, tin sa precisez ca sunt minor si nu vreau sa- mi ceara tot tacamu de acte. Funda...? (mai mult)
Imi puteti da niste site-uri de unde as putea sa imi comand niste ciorapi lungi din dantela?
Am mare nevoie de ajutor. De doua nopti tot visez urat, am cosmaruri. Sincer imi este frica sa ma mai culc diseara... Tot visez ca imi mor persoanele dragi din familie, sau ca au accindente,...? (mai mult)
-Buna TPU! As vrea sa imi cumpar o tableta destul de bunicia si cu un pret destul de ieftin cam pana in 650 lei. Va rog spuneti-mi cat mai repede!
unde pot vedea si eu nunta regala a lui belle vara sa o cumpar?
URGENT! dati-mi niste idei pentru numele de la facebook unul dintre ele este PamyTzZz si vreau ceva in continuare. FUNDAA celui mai bun si mai rapid raspuns
Salutare, dati-mi si mie cateva idei de nume pentru un blog! vreau ceva unic si blogul e de gta:)!
Peste cateva zile incepe scoala.Stiu toata lumea e trista cred, ca incepe scoala.Voi ce sentimente aveti legate de scoala, vara tot ce ati trait vacanta asta si ce veti trai? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? As vrea sa fac o pag pe Facebook, si nu stiu ce nume sa ii pun. Funda;)
:) Am nevoie,va rog de cateva nume de pagini de facebook, ceva original, nu vreau ceva folosit! Multu,♥
As vrea si eu niste site-uri pentru pagina mea de facebook.Dau funa cel care imi da cele mai multee site-uri si faine:) Mersiii'!:*
Unde pot citi(online)cartea Spulbera-ma (Shatter me) de Teharah Mafi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
angel6lust întreabă:
Ion1989 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!