Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 10 Septembrie 2025 sunt:
Help! Am cam o mare problema in legatura cu pc- ul meu, am vrut sa fac o mica curatenie in unitate aspirand prin el cu aspiratorul, dupa ce- am terminat treaba, l- am prins, s- a aprins si nu imi ...? (mai mult)
Salut, card la ing visa electron de la ce varsta iti poti face? ce acte sunt necesare, dar, sa spunem ca trebuie sa ai 18 ani, pot merge eu singur, si sa fac card pe numele tatalui meu daca am actele...? (mai mult)
Este vorba de o fata... Deci incepe asa, eu m- am apropiat din ce in ce mai mult de o fata sh ea de mine sh am inceput sa tinem unul la altul' iar cand sa vina momentul sa ii cer prietenia sa fim impreuna,...? (mai mult)
Heii:* cine ma ajuta pls; x vreaqu un program de modificat videoclip. ex sa pun alt fundal sau sa pot pune pe parti ..adica anumite secvente doar. pls:x
Hei TPU:*. Vreau sa imi schimb tunsoarea, dar as vrea cateva pareri.Am parul lung(pana la fund) si blond, tuns in scari si as vrea sa ma tund drept si la lungime sa imi ajunga cam cu 5 cm dupa umeri.Precizez...? (mai mult)
La cati ani ati avut primul sarut? :D Intreb din curiozitate, eu inca nu l-am avut pe al meu :3
am si eu o problema. Daca voi v- ati certa cu prietenu sau prietena si la final ii spuneti ca il\o iubiti iar el\ea va spune vezi sa nu ti se aplece.Ce ia- ti spune sau ce ati face? si ce ati...? (mai mult)
Buna TPU ..trebuie sa ma tund si nu stiu sigur cum :sfaturi.idei? ..asta's eu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=253336344778838&set=a.253334481445691.50520.100003074242586&type=3&theater cea cu ochelarii...? (mai mult)
Cine imi poate da invitatie pe FL? Id-ul meu : gangelut91 Dau fundoi!
Ce inseamna =) Funda
Ce materii se fac in clasa a 9-a la Svicultura Resurse naturale si protectia mediului?
Unde as putea gasi si eu adidasi de tip gheata de piele? funditaaa
Bauu :o3! feteleeee vreau si eu niste idei cum sa ma imbrac in prima zi de liceu si machiaj si tot si haine care pot sa le cumpar din oras... lalalala adica o tinuta cu tot din cap pana in picioare mai...? (mai mult)
INTREBARE USOARA : Deci. am un card de la telefon, pentru memoria tel- ului si este din acela micut, mai mic ca adaptorul si nu stiu daca pot sa bag acel card de memorie al tel- ului in laptop si asa ...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ce ati face intr- o asemea situatie : Si- a baut joc de mie, a ras de mie impreuna cu prietenii lui, m- a facut in toate felurile si dupa revine cu un simplu scuzr si imi copiaza...? (mai mult)
am si eu o intrebare am incercat sa folosesc http://ch3at.com/ourworld/ pentru ourworld.si ma joc pe facebook.acolo imi cere username.ce introduc.numele meu de facebook sau numele jucatorului/playerului...? (mai mult)
Care e faza cu fumatul si cu bautul? ce simti atunci cand fumezi, dar atunci cand esti beat?
Sunt tentat sa dau la Academia navala Mircea cel Batran. Insa nu sunt foarte documentat. Am inteles ca este destul de greu dar sunt salarii bune. Admiterea se da la mate sau fizica la alegere,...? (mai mult)
Sunt intr- o situatie proasta si am nevoie disperata de sfat :(.Am 14 ani aproape 15 si trec in clasa a 9 la liceu nu am avut niciodata un prieten sau "primul sarut " si prietenele mele cam rad...? (mai mult)
Hei, TPU! As dori sa stiu pana la urma cand incepe scoala si cand e festivitatea? Unii spun ca festivitatea e sambata, 15, si de luni incep orele, altii spun ca pe 17 este festivitatea. Cum este pana...? (mai mult)
No si acu sa va mai intreb ceva ca vad ca va cam plac funditele. ceva usor Oo Daca ar fi sa gandim logic. si totusi de ce unii sunt timizi? Va e frica de adevar? Spune tata ce vrei si acu si nu amana. ...? (mai mult)
Buna TPU imi place d un baiat foarte tare, numai k exista o problema si eu o vad cam mare, eu am 1, 67m si el 1, 60(aa da st fata)kredeti k e mare diferenta? si lui ii place de mine dar nu stiu ...? (mai mult)
de mai mult timp nu pot sa mai vad pozele de pe facebook, am instalat Adobe reader, dar degeaba. Solutii?
M- ai sunt la moda adidasi tip gheata? Arata cam asa:http://www.google.ro/imgres?hl=ro&sa=X&biw=1152&bih=749&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=8pgcVdpFhpuzEM:&imgrefurl=http://www.okazii.ro/incaltaminte-...? (mai mult)
Heii TPU! Este destul de urgent. Am 12 si am de un an secretia acea vaginala :"> de cateva zile, insa, nu prea a mai curs :- ? Sunt dezvoltata totusi limitat, am par pubian etc. Dureri de burta nu am...? (mai mult)
Am jucat Stardoll ceva timp, am un cont care a fost superstar de foarte multe ori si il vand, 13 euro de telefon. contul e angel_ioana
Am o asa zisa 'prietena" care o cunosc din clasa a 5- a [pentru ca m- am mutat si am schimbat scoala] la inceput eram cele mai bune prietene...intruna impreuna... apoi ne- am certat si nu mai stateam ...? (mai mult)
TPU cum se face ca de cand merg la sala m-am schimbat foarte mult? Nu mai sunt deloc timid si in totdeauna imi place sa vorbesc cu fetele. si lor cu mine? Funda la o explicatie rationala:))
Buna TPU. :) Ati schimba un telefon Nokia Asha 200 pe un LG gt405?
Știți ceva site- uri cu poze...gen:de pus pe o pagina de divertisment pe fb.sau ceva site.uri cu poze cu pantofi, tot pentru fb, sau cu haine, accesorii, poze frumoase fete, bebelușilor, citate...? (mai mult)
Hei TPU:).Bun fetelor pe 17 incepem scoala si nu stiu cum sa ma imbrac adica :Am niste tocuri- ghetuta cu platforma o are neagra stil ghetuta pana la glezna maro inchis si este ca siretu de la tenes numai...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie ce mi se intampla? Mereu cand visez ceva mi se intampla in viitor acelasi lucru ca in vis... De ce... naiba?!? Ultimul meu vis, a fost cand 1 om a sarit intr- un patrat plin...? (mai mult)
Cum imi pot creste pagina? As vrea sa fac macar 500 luna asta
Smecherii despre cs! cum sa devin un expert?
Salut vreau sa ma inalt am 13 ani jumate si aprox 160-165. Ce sa fac sa ma mai inalt maxim 5 centimetri? Am auzit de sport,stat pe bara, unele pastile. Ce imi recomandati sa fac?
Hello TPU! Cum fac sa introduc modul hot coffee in gta san andreas? FUNDA pentru o explicatie detaliata si functionabila!
am o intrebare sper sa ma ajutati si nu sa ma judecati, unde sa ascund tigarile? inainte luam de la prieteni si niciodata nu am adus un pachet acasa, stiu toate riscurile insa e alegerea mea ...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de casatoria inainte de 18 ani?
Heey TPU! Care imi da si mie niste statusuri de indiferenta, dar cat mai noi?
Am un canal de youtube despre jocuri gameplay momente extreme din jocuri gen wrestling ultimate impact, assassin creed si cum sa descarci jocuri.Cum fac sa am mai multi subscriberi si views?...? (mai mult)
TPU. azi am o intrebare numai pentru fete: De ce cand sunteti intr- o relatie credeti ca trebuie iubitul sa stea tot timpul cu voi si daca nu o face credeti ca se desparte de voi :| Sunt mii de intrebari...? (mai mult)
Cum pot sa trimit un raspuns privat cuiva pe TPU?
Va rog supetzimi unu film cu zombi sau cu vampir
De ceva timp joc tera si am descarcat un patch al unui server privat.Patchul acela s- a instalat nu stiu cum x( in jocul oficial.L- am reinstalat, dar degeaba...cand deschid situl jocului normal:|...? (mai mult)
A venit toamna si nu stiu ce haine sa- mi i.au. Fetele, voi ce va cumparati? Vreau niste idei, dar haine din obor, big. Gasesc in Obor tenesi fara sa scrie pe spate Sport sau weuwui7? Adica a vazut ...? (mai mult)
Help me... http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&sa=N&biw=1280&bih=885&tbm=isch&tbnid=RPfRbwXa8Ldh9M:&imgrefurl=http://camillestyles.com/2011/thursday- beats- modern- love/863490_yvwrkwz0_c- 2/&docid=2ig27EvGc7TVtM&imgurl=http://camillestyles.com/wp-...? (mai mult)
Bună ziua / seara. Care ştiţi o frizerie / salon bun, pentru baieţii cu păr mare, eu am păru puţin creţ, şi aş vrea să- l îndrept ( permanent ), dar nu ştiu nici un salon bun, şi îmi...? (mai mult)
Buna,daca ati avea sansa sa scrieti o carte, despre ce ar fi?
Hey,TPU.Dati-mi si mie idei de iduri de mess care sa contina cuvantul vampire. URGENT!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
FatimaS întreabă:
SoareLorena întreabă:
giuliaaaV întreabă:
ElenaD05 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati