Pai. vrea sa te invite in oras pentru ca probabil ar vrea sa fie cu tine, mod de a refuza frumos nu prea exista pentru ca el vede refuzul indiferent de ce ii spui tu. Cel mai bine spune-i ca nu vrei sa iesi cu el, vrei sa ramane-ti prieteni doar si pe viitor cine stie.Asa e cel mai amiabil vorba aia.Bafta!
Buna ![]()
gen
daca nu vrei sa il ranesti fi sincera cu el si explica-i ca nu este cazul, ca nu iti place de el ca si iubit (caci banuiesc ca pentru asta te invita in oras
), ci doar ca prieten si daca intr-adevar va intelegeti bine si tine la tine atunci va intelege, daca nu inseamna ca e un pic cam egoist
"Hei, imi pare rau. Eu tin la tine, dar nu in modul in care crezi tu. Pur si simplu, nu sunt pregatita pentru o relatie, si sper ca nu o iei in nume de rau. Te rog, nu te supara pe mine, Ok? Nu vreau sa stricam relatia aceasta frumoasa de prietenie:*"
Cred ca ar functiona. Succes
O prima varianta ar fi sa inventezi o scuza de genul " scuze, insa eu si parintii mei iesim in oras" etc. A doua varianta ar fi ca atunci cand te intreaba din nou daca vreti sa iesiti in oras sa ii explici ca nu vrei, insa incearca sa vorbesti cu inima si sufletul. Ultima varianta ar fi sa iesi cu el
. Nu se stie niciodata
. Sper sa-ti fie de ajutor tot ce ti-am spus.
Pai
ceva de genu`
pun proteza bunicii in apa?
glumesc
spune-i ca nu e genu` tau
LittleLuciane întreabă:
Anonimboy111 întreabă: