Abuz de putere din partea profesorului? Va rog spuneti-mi ce parere aveti. Astazi, la ora de chimie, doamna profesoara a intrat in clasa si mirata, ne-a intrebat de ce nu avem scose foile pregatite pentru test, test care, cu doar o ora in urma l-a anuntat joi (toti am inteles ca testul e joi, imposibil ca 31 de copii sa inteleaga gresit). I-am spus situatia, dupa care a inceput sa ridice tonul la noi si sa ne zica ca ea a zis ora viitoare (adica azi) si nu joia viitoare, ce se presupune ca am inteles noi gresit. Ori ea joi(ora trecuta), avea poze de grup cu clasa ei si a plecat un pic mai grabita din clasa ca sa ajunga la poza si mi se pare extrem de posibil sa fi gandit ora viitoare si sa zica joia viitoare (cum ti se intampla sa strigi in graba un prieten cu alt nume). Acestea fiind zise, ne-a zis ca testul va fi unul din lectia de zi, dar ne-a impartit subiectele care le avea pregatite cand a intrat in clasa, subiecte care cuprindeau mai multe lectii. Ultima lectie de teorie facuta a fost facuta acum 2 sau 3 chiar ore in urma, in rest rezolvand probleme, iar cealalta lectie din care a fost actualul test a fost facuta cu si mai multe ore in urma. Evident ca nu puteam sa stim toate astea fara sa ne repetam sau invatam pentru test. Ne-a dat subiectele si dupa, am dat testul. La finalul orei (dupa test) am fost la ea. Eu stiam (poate gresesc) ca teste din lectiile de zi nu pot fi trecute direct in catalog. Stiind asta, am fost sa o intreb fara nici cea mai mica de urma de ironie sau sarcasm in voce, daca joi dam test. (nu am zis DIN NOU sau ALTUL). Ea ne-a pus pe toti sa ne asezam, dupa care mi-a zis cum mai pot sa continui sa simulez ca nu stiam ca dam test azi, dupa care ne-a facut pe toti ipocriti ("ca sa nu va zic "...dar apoi s-a oprit), mincinosi si fatarnici, evident facand referire la mine (doar eu am intrebat-o asta, si in particular chiar). Dupa ora, a mers imediat la diriginte si s-a plans de situatia acesta, precizand si intrebarea complet "denaturata" pe care am adresat-o dansei (tin sa zic ca m-am adresat cu Doamna profesoara cand am intrebat). Voi ce parere aveti? Este sau nu este un abuz? Tin sa precizez ca sunt clasa a noua.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.116.36.56) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro