| *^_^*o¦EMO~Kids*^_^*o¦ a întrebat:

Ajutati-ma...Am un amic pe nume Beni si ma inteleg super bine cu el dar s-a intamplat ceva nu prea grav dar s-a enervat foarte rau-am dat id lui la o prietena de-a mea si nu i-a convenit. Cand am intrat pe el sa vorbit mi-a zis hai pa si a vb un pic vulgar si apaoi l-am jignit si eu dar mi-a dat ignor.Si a doua zi la scoala cand am mers la statie ma lsasa pe mine sa urc prima in autobuz dar s-a bagat el in fata si cum sunt in mucrobuz in spate mai multe scaune gasca noastra sta acolo si el nu s-a mai pus cu noi si evita sa se uite si la mine. dar am observat o chestie cand am venit de la sala de sport, el cobora cu niste prieteni la magazin si cand am trecut de el si-a intors capul dupa mine si eu la fel. Oare inca i mai pasa? ce sa fac sa i cer iertare sau ajutati-ma dac nuvb cu el simt ca mor.Si am intrebat ma multi colegi cum vb despre mine cand nu eram certati si or zis ca vb frumos despre mine dar acum zice ca sunt curva si idioata. ce sa fac dau fundita la cel mai bun rasp

1 răspuns:
| EuSiCuMine a răspuns:

Nu te lasa jucata pe degete. Nu esti marioneta lui!
Lui inca ii pasa de tine, doar ca baietiilor le place sa fie un pic mai rautaciosi cu fetele, dar o fac din dragoste. In + el crede ca e smecher daca zice pe la spate : e proasta, e c***a. etc
Dar in adancul inimi ii pasa. Joaca cu aceeasi moneda si reproseaza`i dc te-a facut cu**a si idioata. Spune-i ca ai aflat de la cineva ca el te vorbeste pe la spate. etc Intr`un final spune`i : Asta e prietenie?!
Ai sa vezi ca ii va parea rau si va realiza ca te place si ca a gresit actionand asa doar de la un simplu motiv
Poate el te pune la incercare sa vada cum reactionezi, iar tu nu trebuie sa-i arati ca ii accepti insultele si ca esti doar o marioneta ci o persoana cu sentimente
Bafta si nu te lasa jucata pe degete!