| emilush a întrebat:

Ajutati'ma ...ma cert zilnic cu parintii mama parca e nebuna cauta motive din orice sa ne certam ce sa fac sa evit aceste certuri?

10 răspunsuri:
| DeMentaa a răspuns:

Pai daca poti sa suni la drepturile copilului adica e o idee daca nu nu o baga in seama atunci cand observi ca vrea sa se certe cu tine.Sau pur si simplu zi in fata " mama m-am saturat de ce mere ucauti motive sa ne certam" sunt niste ideei

| matchpoint a răspuns:

Cred ca lipsa de comunicare este problema in cazul vostru. Cum adica cauta metive de cearta?

Vorbeste cu ea, vezi poate si tu ai partea te de vina. Doar comunicand veti putea sa iesiti din acesta situatie. Crede-ma ai nevoie de ajutorul mamei tale, de sfaturile ei...
Nu lasa ca o relatie, care ar trebui sa fie una profunda sa se transforme in ceva urat.
Intreaba exact ce aspteptari are ea de la tine si ajungeti la un numitor comun.
Cu un pic de perseverenta puteti deveni cele mai bune prietene.
Si eu cred ca o prietena mai sincere si mai altruista ca si mama nu exista.
Pa.

| yanny`s a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o lasi sa se certe singura, fi indiferenta, nu o mai baga in seama.sau poti sa incerci sa vorbesti cu ea, daca orgoliul tau se poate lasa mai prejos

| lola a răspuns:

Si eu am avut exact aceleasi probleme acu 2 anioh go on
Ce faceam? ii dadeam pace sa vorbeasca. Ceva de genu "Zic ca tine dar fac ca mine"
Nu o sa mai urle dupa un timp.Nu iti face griji...probabil esti adolescenta si atunci toate mamele isi fac multe griji pentru fetele lor [in special] ca nah...cine stie ce a mai vazut la stirioh go on
Incearca sa nu ii dai motive sa urle.De exemplu daca zice sa fi la 10 in casa, mergi la 10 in casa...Asa am facut si eu si acum pot sa ajung si la 3-4 noaptea cand merg la o petrecere, un bal etc. e mai relaxata cand vede ca vin acasa intreagahappy

| mrproffesor a răspuns:

Nu o baga in seama sau puneti castile in ureche da drumu la muzica si da din cap

| simona_2554 a răspuns:

Asta li se intampla tuturor parintilor iar cauza este una simpla, cred din grija prea mare a parintilor fata de copii lor insa nu dispera gaseste o zii in care o vezi bine dispusa si incearca sa-i vorbesti despre familie si spune-i ca iti lipseste acea atmosfera calduroasa din familie si ca simti ca mereu esti "oaia neagra"si eu cred ca ea va aprecia si relatia dintre tine si mama ta se va schimba

| ioana_9061 a răspuns:

Lasa de la tine.Asa mi se intampla si mie.De cand am inceput sa las de la mine nu ne mai certam asa de des.Incearca sa fii calma cand te certa si nu ridica si tu tonul.

| duDu_8774 a răspuns:

Da cred ca ar trebuie sa comunici cu parinti tai. poate ai gresit cu ceva... Poate nu comunici in deajus si nu vor sa te scape de sub contro...
Bft si mult succes(incearca sa comunici cat mai mult )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie in aceasta seara m'i s-a intamplat la felsadsadsadsad

| xdodolicix a răspuns:

Si eu zilnic am certuri cu ea, dar cititnd pe aici am sa tac sa vad daca isi revine...problema este ca am tacut destui ani, acum pot avea si eu dreptul la o parere, dar incerc sa tacwinking