| Clopotzica a întrebat:

Ajutati-ma va rog din suflet cu un discurc pentru finalul clasei a 8-acrying...am nevoie neaparata, l-as face singura insa trec printr-o perioada ingrozitoare, ieri tocmai mi-am inmormantat bunica, insa maine de maine voi purta doliu doar un suflet.crying
Ajutati-va ma rog cu discursul!

fundita:X

Răspuns Câştigător
| alonet a răspuns:

Stimati parinti, profesori si dragi colegi a sosit momentul in care urmeaza sa calcam pe urmatoarea treapta in drumul nostru spre maturitate, moment de cumpana in care meditam la clipele ce le-am petrecut "x" ani in aceasta scoala de care o sa ne aducem cu drag aminte de primi pasi ce i-am facut in ea si peste ani de ultimi pasi ce ii mai avem de facut, cu acest prilej vreau sa imi iau ramas bun in numele colegilor, de la cei ce ne-au fost indrumatori in tot acest timp, multumindu-le pentru grija atentia si rabdarea care au aratat-o fata de noi in toti acesti ani ce i-am petrecut impreuna / (daca nu e destul atunci mai adauga)/ ca o familie in care uni din noi am fost mai nazbatiosi si alti mai sarguinciosi!

ca idee de il faci prea lung plictisesti lumea de il faci prea scurt nici nu apuca lumea sa te auda bine, iar problemele tale personale, nu se cuvin mentionate la o festivitatept ca precis in multimea aia cineva are o mama ce are cancer sau un bunic ce nu ii ajunge pensia pentru medicamente deci... tu esti ok inca, deoarece bunica ta a fost batrana si i-a venit vremea... de cei orfani ce zici?, daca nu poti face fata din cauza problemelor ce le ai atunci lasa pe altcineva

2 răspunsuri:
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Buna, poti zice asta:
'' Buna tuturor. Este asa greu pentru mine, trec printr-o situatie grea, nu vreau sa vorbesc despre asta. Dar ma mai inveselesc putin stiind ca vorbesc despre niste aventuri de neuitat. Scoala [ numele scolii ] este foarte buna, m-am distrat enorm, cu prietenii[ colegi ] dar si profesorii. Imi pare asa rau ca se termina totul aici, distractia. Asta este, un nou inceput happy. Asta este ultima sansa sa fim impreuna, ultima data sa ne vedeti ca in clasa a5a. Sigur nu voi uita asta, acum... sunt sigura ca vom tine legatura, sigur nu este usor, dar este o perioada din viata. Trebuie sa trecem peste ea, cu usurinta sau nu. Daca am uitat ceva, imi pare rau... happy; multumesc happy ''
funda big grinhee hee?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu stiu nici eu